Şimdi Ara

12500 YTL ye ilk otomobil tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oligarşi

2000 Opel Astra 1.6 bu paraya alınmaz... Alsa ohoo hiç aramasın başka bişi...

Bence alması gereken Renault Clio Sembol.

Bakmayın siz forumdaşimdi çıkar millet: "Ühüü o alınır mı? Yok tipi dandik yok bilmemne...

Tam öğretmen, tam aile arabasıdır... Çok seridir, az yakar parçası ucuzdur kullanımı konforludur...

Bizim çevremiz de çok öğretmen var. Çopunda bu araçtan var. Öğretmene en iyi gidecek araç budur. daha başka araç aramamalısın...

Ha uyarsa Renault 19 da olur... Hatta daha iyi bile olur...

İkisinden birini tercih etmen gerekir, fazla kafanı karıştırma, çoğu insan hayatında binmediği araba için atıp tutar. Kalkıp hiç bilmediğin garip gurup arabalara para verip parana yazık etme...

Madem ilk aracın, dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok...

Saygılar...

2000 model civarı opel astra clasic diyorum bundan bi önceki kasa değil
    link verdim üst tarafta bak istersen

• ilk arabansa ve pek tecrüben yoksa sahin oneririm artık nerdeyse bakkallar bile parcalarını satıyorlar . lpg de takarsın ekonomi yaparsın.

ama yoksa astra veya 306 olabilir.
  • 12500 YTL.ye 2000-2001 Clio HB Rxt alınır. Donanım olarak iyidir. (klima, abs, hava yastığı, yol bilgisayarı,vs)
    Şehir içi 7,5-8 lt, şehir dışı 5,5 lt. yakar. Sorunsuz bir arabadır. Yalnız bakımları serviste yaptırırsan biraz pahalı olabilir.
  • bir öğretmen carina nın masrafıyla başa çıkamaz. 12.000 ytl ye sıfır lada samara alabilirsin. sıfır araba gibisi yoktur. lada bile olsa. benim 2. arabam samara idi. az yakar, çekişi iyidir, geniştir, parçasını bulgar pazarında bile bulursun, biraz da gürültülüdür.

quote:

Orjinalden alıntı: diskriminant

TOYOTA CARİNA al. LPG yide çak. Hem az yakar hemde bakımdan bakıma gidersin servise.Hemde çok rahattır.palio filan...geç bunları bence.11000 ytl ye çok temizi rahat bulursun
    saygılar
  • 12500 ytl verdikten sonra neden yerli arabalara binilsin,95-96-97 toyota corolla xei klimalı alınabilinir,az yakar,seri,masrafsız,sorun çıkarmaz eskisi gibi parçaları pahalı değil her yerde bulunabilinir.R-19,hyundai 1,5,tipo,bunların hepsinide kullandım bu arabalara bu para verilmez yazık olur satmaya geldimide toyota çabuk satılır.
  • Ben de şahsi kanaatimi belirteyim..Eğer 13.500 liraya çıkma şansın varsa Clio RXT 16V. bulabilirsin. Ben geçen cuma 42.000 km.deki bu aracımı 13.750 ye sattım ama sanırım daha fazla km.si olanlar 13.000 ile 13.500 arası fiyata satıyorlar.
    Bahsettiğim araç yukarıda adı geçen tüm marka ve modeller arasında donanım açından en üst düzeydeki full donanım araçtır....Bunu da bir düşün derim..
    (Bu arada sattığım kişi de öğretmendi..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 14 Haziran 2006; 16:20:01 >

görüşlerinizin her birinde mutlaka haklılık payı var, herkesin yardımcı olmasına da çok teşekkür ederim ama

aklım karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 14 Haziran 2006; 16:38:18 >

Orjinalden alıntı: hakmel

Sen dua et 2. el alıyosun..Sıfır alıcam diye çıksaydın o zaman görürdün bu topicin halini. Arkana bakmadan kaçardın

• Biz dün amcama aldık 2001 RENAULT CLIO HB 1.4 RTA 12.500 YTL YE tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: hakmel

RTA ile RXT arasında donanım olarak ciddi farklar var. 1000 lira (belki daha az) için daha alt model almanız tabi tercih meselesi ama "keşke RXT" alsaydınız demeden edemeyeceğim...

Valla öyle denk geldi pek fazla araştırmadık işyerinden bir bayan arkadaşın arabası,temiz diye atladık hemen

bu işlerde acemi olduğunuzu söylemişsiniz,bende çok tecrübeli olmama ramen size 1-2 tavsiyede bulunabilirim.

eğer direksiyon tecrübenizde yoksa ve İstanbul trafiğinde kullanacaksanız aracı ufak kasa bi araç almanızı tavsiye ederim.

bu doğrultuda 12500YTL civarında aklıma gelen alternatifler 2000-01-02 model Palio yine 2000-01 Renault Clio Hatcback modeli olabilir...temiz,km si az olan bi araç bulursan sana çok masrafta çıkarmaz diye düşünüyorum...
    yaygın servis ağları ve ucuz yedek parça imkanları bu araçları ön plana çıkartıyor benim gözümde...
  • Araba almak gerçekten zor iş. Allah kolaylık versin ama tekrar söylüyorum; 13.000 ile 13.500 lira arasında alınabilecek en iyi araç tüm kıstaslar bir araya getirildiğinde 2000-2001 model Clio HB RXT 1.4 16V dir. Tek tek sebeplerini yazmak istemiyorum, kafanı daha da karıştırmak istemem.
    Benzeri sınıf modeller ile her açıdan kıyaslama yapıp kararını o şekilde vermeni tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: omero06

hocam 12500 ytl ye alabileceğin en sağlam araba 2000model civarı opel astra clasictir
    bu güne kadar şikayetçi olanı duymadım çok sağlamdır kolay dağılmaz,çok fazla yakmaz, hundai ve reno 19 dan da daha emniyetlidir sonuçta compakt sınıf bi araçtır
    aşağıya link koyuyorum tamamen temsili olarak yani bu resimdeki kasayı önermek için
    çok memnun kalırsın
    arkdaşımın eniştesine aldık adam arabanın üstünden inmiyo çok beğendi

hocam benim size söylediğim araç bu altarnatifleri yer:)
    palio ymuş clioymuş bunlar küçük araçlar(opelde corsayla aynı sınıfta) benim önerdiğim daha üst sınıf bi araç
    abs klima havayastığı hid dir. otomatik camlar fln hepsi var özellikler içinde+yol tutuşu konusunda çok çok üstün bu araçlardan

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=693022
    link temsili

• quote:

quote:

hocam 12500 ytl ye alabileceğin en sağlam araba 2000model civarı opel astra clasictir
    bu güne kadar şikayetçi olanı duymadım çok sağlamdır kolay dağılmaz,çok fazla yakmaz, hundai ve reno 19 dan da daha emniyetlidir sonuçta compakt sınıf bi araçtır
    aşağıya link koyuyorum tamamen temsili olarak yani bu resimdeki kasayı önermek için
    çok memnun kalırsın
    arkdaşımın eniştesine aldık adam arabanın üstünden inmiyo çok beğendi

hocam benim size söylediğim araç bu altarnatifleri yer:)
    palio ymuş clioymuş bunlar küçük araçlar(opelde corsayla aynı sınıfta) benim önerdiğim daha üst sınıf bi araç
    abs klima havayastığı hid dir. otomatik camlar fln hepsi var özellikler içinde+yol tutuşu konusunda çok çok üstün bu araçlardan

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=693022
    link temsili

Böyle olacağı belliydi..Arkadaşın kafası daha nasıl karışmasın..
    Bahsettiğin aracın aynısı babamda var. 98 de sıfır almıştık. Yani bilmiyor olsam neyse dicem..
    Clio ile bunu nasıl kıyaslarsın anlamadım ama açıkçası tek tek yazacak durumda değilim. Arkadaşın bütçesi belli ve az yakacak masrafsız bir araç istediği ortada. Kalkıp 1600 motor Astra tavsiye ediliyosa ben çekilirim bu konudan..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.