|
125 milyariniz var diyelim

-
-
Bu arada bi kac yila borcsuz biriktirecegim maksimum para en baba 125 falan olur -
o parayla belki 0+0,5 bir kümes alınabilir
-
Dükkan aç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
125 bin liraya ne alıyosun acaba ?
Gecekondu mu alıyorsun ?
-
Daire kardes yapili ama biraz uzak -
Hocam 125 Bin TL ile ev alamazsınız.
Keza 4 bin TL gelir ile hiç yemeyip içmeyip yaklaşık 2.6- 2.7 yılda 125 K biriktirebilirsiniz.
Paranızı değerlendirmeye bakın, çünkü 2 yılın enflasyonu o biriktirdiğiniz parayı vuracak ve yine her şeyin fiyatı artmış olacak.
Paranızı değerlendirin ve 8-10 yıl sonra kar topu etkisi ile o zaman ne alacağınıza bakın.
Kredi veriyormuş gibi biriktirin 8 yıl dersek 96 ay, sadece 4K biriktirerek 384K olur. Fakat sadece 2 yılın enflasyonunu koyarsak, bugün 384K olan bir mal, %10 enflasyon dersek, 1 sene sonra 422K gibi bir rakam olur.
Enflasyon ile mücadele çok ama çok zor, onu geçip para büyütmek daha da zor.
Kolay gelsin, hepimize.
-
Borsaya girerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
125 milyarım olsa önce güzel bir yalı alırım , sonra G series mercedes jeep , sonra bir audi a8 alırım geri kalan paraylada oynarım dövizde faizde falan . -
Ankara da falan var 80 milyara bile var ev -
Faize Koy 180 Milyar koyduk 2. 500 veriyor
o fiyata ev falan alırsan kötü ev alırsın birikim yapmak daha mantıklı
-
Altına basardım
-
Hocam öyle bir para ki cidden ne yapılır bilemedim parayı hiç sevmem ben zaten.
Güzel, güçlü bir laptop alırdım gerisini bilmiyorum. Paraya ihtiyacım yok aslında bu yüzden bilemiyorum napardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wooowww haram haram -
Jim Beam alırım
-
direk vade yatır ye
-
Düğün mü yapılır ?
Düğün Salonu,nikah,kıyafetler,konvoy fotoğrafçı falan zaten nerden baksan 50 bin tl den fazla pandemi yüzünden 90 a kadar çıkıyor.
Eşyaları hangi parayla alaccaksın
-
Kripto para alt coinlere koyardim herhalde -
Hocam bu avatar @potur Bey'in değil mi?
-
bunlara fikir sorma
bunlar 1m tl'ye bile para mı o derler
kendileri yapamazlar seninde yapamayacağını düşünürrler
125 bin tl ile çok güzel yatırımlar yapılır, iyi işlere girilir. aklına gelebilecek hemen her işe adım atabilirsin
En Beğenilen Yanıtlar

125 milyarım olsa önce güzel bir yalı alırım , sonra G series mercedes jeep , sonra bir audi a8 alırım geri kalan paraylada oynarım dövizde faizde falan .
|
o parayla belki 0+0,5 bir kümes alınabilir |
Benzer içerikler
- naru miafitz
- tiaras parfüm neyin muadili
- bozuk yoğurt yedim ne yapmalıyım
- b12 iğnesi nasıl vurulur
- bıyık nasıl gürleşir
- zara indirim ne zaman 2025
- bim para sayma makinesi markası
- samsung projeksiyonlu telefon
- exxen de neler var
- huawei boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X