Şimdi Ara

..::::125 LİRAYA **6630** buyrun resimleriyle::::....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bi arkadaştan almıştım bi müddet kullandım ufak tefek sorunları çıktı şimdi çöktü sanırım.. cihaz açılmıyor bazen ışık gelip yine kapanıyor cihaz kayıtlı bu şekilde alıp yazılım attırırım diyen varsa vereyim pazarlık yok takas olabilir aksesuar olarak n73 kulaklığı 64 mb hafıza kartı bide şarj cihazı var

NAKİT:140 lira(pazarlıksız)...(kulaklıksız 125 liraya bırakırım)

**

İLETİŞİM İÇİN

05448518532
    kafkasyali_036@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİDER_36 -- 3 Ekim 2007; 23:19:51 >

• nurhak oncelikle hayırlı satışlar kardeşim.bişi sorcam 658 kişi 15 dakika içinde nasıl gezmiş ilanını şaşırdım
  • saol kardeşim valla uçuyor kendi kendine ben bişey yapmadım
  • ilan başlığına arızalı yada sorunlu yazın o zaman kaç kişi geldiğini görürsünüz fiyatı gören sazan atlıyor hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

ilan başlığına arızalı yada sorunlu yazın o zaman kaç kişi geldiğini görürsünüz fiyatı gören sazan atlıyor hemen

her ne olursa olsun o kadar kişi okuyamaz o da bende kalsın artık
  • quote:

ilan başlığına arızalı yada sorunlu yazın o zaman kaç kişi geldiğini görürsünüz fiyatı gören sazan atlıyor hemen

OYLE DE 2. el de 658 kişi mi var şu anda..yoksa gizleniyorlar mı..çıkın lem ortaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

quote:

OYLE DE 2. el de 658 kişi mi var şu anda..yoksa gizleniyorlar mı..çıkın lem ortaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flood yapma atarlar Chat günlerim aklıma geldi
  • habire sayfayı yenile diyince öle oluo arkadaş üşenmemiş uğraşmış mouse a yazık okadarda tıklanmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

habire sayfayı yenile diyince öle oluo arkadaş üşenmemiş uğraşmış mouse a yazık okadarda tıklanmazki

beşiktaşlı arkadaşımdaki zekayı görüyonuzmu ahhh bide bu akşam yenebilseydik
  • Mousea gerek yok F5 e basmış bolca :)
  • quote:

yav çok ağır bi tabir olmadımı üstad
  • quote:

senin gibi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

quote:

senin gibi yani

:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WholsBigBoos -- 4 Ekim 2007; 0:47:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WholsBigBoos

quote:

Orjinalden alıntı: guguk

quote:

senin gibi yani

:D:D

+1903

• bu bir rekor galiba...

o kadar bakan var alan yokmu?
  • İlan yalan olmuş yine.
    @LİDER_36
    Kardeşim şu yorumu kapat bi dahakine istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

İlan yalan olmuş yine.
    @LİDER_36
    Kardeşim şu yorumu kapat bi dahakine istersen

yok erhan abi kapatmıycam isteyen istediğini yazsın burada sadece ben ilan açmıyorum ilanımı yalan yapanlarda ilan açıcak bende onların ilanını yalan yapıcam merak etme sen
  • abi 20 liraya yazılım attırmak yerine bu kadar fiyar kırınca herkez almaya korkuyo kesin arıza o ise attır bi flash sat 150 ye kapsınlar
  • malum mahrumiyet yerinde yaşıyoruz becerip atan yokki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.