Şimdi Ara

125 Liranın Altında CSGO Envanter Dizilimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar . Yakın zamanda envanter dizmeyi düşünüyordum ve çok aşırı pahalı bir envanter olsun istemiyordum . Bende gittim araştırdım ettim az bilinen skinler , ucuz güzel skinler vs. baktım buldum . Şimdi size 125 liranın altında (ben bulduğumda öyleydi ) efsane envanterimi paylaşıcam . Umarım beğenirsiniz .

1-AWP | Seçkin Yapım (Görevde Kullanılmış)
    2-AK-47 | Frontside Misty (Görevde Kullanılmış)
    3-M4A1-S | Altın Bobin (Görevde Kullanılmış)
    4-StatTrak™ Five-SeveN | Retrobution (Görevde Kullanılmış)
    5-StatTrak™ P250 | Valans (Görevde Kullanılmış)
    6-P90 | Mavi Alev (Görevde Kullanılmış)
    7-PP-Bizon | Osiris (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
    8-SSG 08 | Sapma (Görevde Kullanılmış)
    9-FAMAS | Styx (Görevde Kullanılmış)
    10-AUG | Tork (Görevde Kullanılmış)
    11-SG 553 | Havadan (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
    12-G3SG1 | Turuncu Kimono (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
    13-SCAR-20 | Mağara (Görevde Kullanılmış)
    14-Nova | Elma Şekeri (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
    15-StatTrak™ Desert Eagle | Korint (Görevde Kullanılmış)

Neden usp,glock,tec 9 yazmadın derseniz bende vardı . Siz isterseniz şunları alabilirsiniz ;

Glock-18 | Öğütücü (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
    Tec-9 | Buz Şapka (Görevde Kullanılmış)
    USP-S | Tork (Fabrikadan Yeni Çıkmış)

NOT : Glock-18 Öğütücü skinini almayı düşünüyosanız size küçük fakat can kurtaran bir ipucu vereyim ; her skin farklı olur ve üstündeki siyah oranına bakarak alın . Bazıları bilmiyor ve 1 lira civarına üstü neredeyse simsiyah satıyorlar , öyle bişey bulup alırsanız 50 liraya kadar satabilirsiniz .

Benim aldığım skinler bu kadar . Aralarında 40 lira olanda var (M4A1-S) 0.30 kuruş olanda var (NOVA). Ama genel olarak 125 lirayı geçmeyip stickerli olanları tercih etmeyip en ucuzuna kaçarsanız 110 lirayı bile geçmeyebilir . Ama ben stickerli olmasına dikkat ederek aldım ve 125 lira tutmadı 2 adet sticker kutusu açtım (toplam 9 lira ) , bana 2 tane 7.50 TL nin üstünde sticker çıktı , mutluyum .

http://steam.codes.press/?r=UQppuktVb Verdiğim linke tıklayarak bedava 20 dolarlık steam cüzdan kodu alabilirsiniz .
    https://forum.donanimhaber.com/m_119182774//tm.htm#119182774 Bu linkte ise benim bedava cs go item kazanma yazımı okuyabilirsiniz .

Bu yazımı beğendiyseniz sağ alttaki bu mesajı beğen tuşuna basarsanız beni mutlu edersiniz . Herkese iyi oyunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqwe22 -- 3 Ağustos 2016; 18:03:31 >

• Kusura bakmayın ama leş bir envanter.
    Envanter böyle olur:

AWP Asiimov bs (ww look) : 45tl
    M4A1-Golden Coil ft (mw look) : 35tl
    AK-47 Vulcan ft (mw look) : 45tl

Vulcan yerine güzel stickerli redline alıp Deagle Suikast, USP Orion ve glock su elemental alınabilir. Ayrıca kusura bakmayın ama envanteri steam marketten diziyorsanız en harbi enayisiniz demektir forumda arkadaşlar %75-80den skin satıyorlar. Saygılar

Edit: Beynin varsa kullanarak altta attığın bedava 20dolarlık steam kodunun gerçek olmadığını anlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue One -- 3 Ağustos 2016; 18:30:55 >
  • Abicim böyle iş mi olur 120 liran varsa bizona stat traklı skin almaya ne gerek var varsın p250 stat trak olmasın da adam gibi silahlar kullan ben riffler olsam 120 liranın 100 lirasını hatta 110'unu ak ve m4'e diğerlerini de kalandan alırım. AWP oynuyorsan asimovv üstüne sidearm olan p250, deagle, tec9, fiveseven, cz'ye dağırım o kadar.
  • Ak çöl isyancısı a1 hiper canavar Awp asii alsaydın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşın dediğide güzelmiş
  • Amacım 3 tane silah almak olsa envanter dizme demezdim ayrıca benim yazdığım skinlerin oyun içi görünümlerine bakarsan bişey göremezsin görevde kullanılmış olanların bile üstündeki çizikler farkedilmiyo
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Dediğin mantıklı ama ben envanteri fullemek amacıyla çektim yani hoşuma giden en ucuz silahları aldım ondan dolayı awp ak ve m4a1 den sonra para kaldı ve bende kalan silahlar için fazla fazla verdim . Belki o skinleri stattrak değil normal alıp daha güzel bişey alabilirdim ama bu değim silahlardan en az (awp,ak,m4a1 için) üstüne bi 100 lira daha atmam lazımdı benim için daha güzel olan skinleri almak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qweqwe22 kullanıcısına yanıt
    ÇÖP, zevkler tartışılmaz ama bu nasıl bir skin zevkidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöple doldurcağına en azından az olsun bir kaç tane kırmızı olsun
  • o parayla üst seviye skin alamazsın zaten. almışken 3 tane güzel skin falan al çöp tercihler yerine
  • water elemental ft
    orion mw
    muertos ft
    conspiracy ft
    cyrex ft
    frontside misty ft
    elite build ft

kalan paraya da mag7 mac10 falan alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.