resimlerden öyle görünüyor olabilir ama ssd boyutunda ufacık birşey :d taşma filan yapmıyor tam oturuyor |
1249 TL PNY XLR8 CS3040 1TB PCI-Express 4.0 Heatsink SSD (Okuma Hızı 5600MB / Yazma Hızı 4300MB) (2. sayfa)

-
-
rica ederim, güle güle kullanın
benim de almaya niyetim var ama biraz daha bütçeyi toparlamam lazım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemcorsair Force MP600 Core 1 TB aldık qp bilişimden 1150tlye tr şartlarında güzel fiyat bloğu falan iyi görünüyor thermal pad cıkmıyormuş içinden, samsung güzel ama fiyat aşırı pahalı bence ve normal kullanıcı fark edemiyor hız farklarını...
bunu ben de hep söylüyordum ama bir makinemde 5000 diğerinde 3500 m2 var win açılışında bir program yükleniyor fark var ama dersen ki RDR2'de yüklemeye bakıyorum o zaman sata3 ssd olmuş 5000 m2 olmuş çok oynamıyor ama cyberpunk'u önce sata3 ssd üzerinden oynadım sonra 3500 m2'ye kurdum fark var ama vay be dedirtecek kadar değil çünkü zaten hızlıyken daha da hızlı oluyor ikisini de arka arkaya görmezsen anlamıyorsun m2'yi gördüysen o normal geliyor sata3'e kurduysan o normal geliyor.3500 ile 7000 arasında fark olur windowsta zinhar olur oyunlarda oyununa göre değişir.
-
Hocam benim laptopta bir sata bir m2 nvme Port vardı içerisine 860 evo taktım ekstra olarak 3 sene oldu 7 tb anca yazmışım hala taş gibi
Herhangibir sorun olacağını sanmıyorum ama yinede amazon garantisi bencede tr garantisinden önce gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pzt sipariş verdiğim samsung 980 geldi 13'te yani hb'den alsak anca bu hızda gelirdi uçtu adamlar resmen.dlh expressmiş bu bilmiyorum bir farkı var mı ama gümrükte takılıp şunu doldurun gönderin olayına girseler mekspress de olsa para etmezdi.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X