Şimdi Ara

1234 TL HP 27X 27' 144Hz 5ms (HDMI+Display) FreeSync F.HD VA Panel Curved Monitör( 1AT01AA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1234 TL HP 27X 27" 144Hz 5ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör( 1AT01AA)
    GittiGidiyor
    HP 27X 27 144Hz 5ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör( 1AT01AA) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-27x-27-144hz-5ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-monitor-1at01aa-485781465

Resmi web sitesi:

• iyi güzel monitor de bende hp 27xw var ips 75hz çalışabiliyor ama gözlüksüz çok yoruyor beni. hem de klasik ips siyah filmlerde rezil oluyor. bunun artısı kavis ,144hz , mat ekran ve va panel olması ancak mavi ekran filtresi yok , flicker free gibi bişey de yok, sanırım hadi onu yazılımla hallettik ee mprt 1ms gibi özelliği de yok ghosting çok rahatsız eder mi ki ? şimdi profesyonel oyuncu değiliz ama göz yorması açısından bakıyorum olaya, ghosting sorun değil de flicker free olsa iyiymiş. ha da gsync compatible özelliği var ona hiç değinmedim benim gözüme çarpan 3 eksik bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 23 Ekim 2019; 14:6:32 >
  • İyi fiyat bence 2 ay önce 1500 e mag241c almasam alırdım bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axl guns

İyi fiyat bence 2 ay önce 1500 e mag241c almasam alırdım bunu.
    bende aldım bi de yanına display port aldım bakalım gelsin deneyelim ips in siyah sorunundan bıktım çünkü
  • Çek falan bir şeyler yok mudur ki ya?

• crashris kullanıcısına yanıt
    dayı va panel eksidir ne anlatıyoaun sen (((((:

siyahı daha siyah göstermek artı değildir diğer renkler bana göre çöptür.

va panel ipsden iyi değil bunu bi bilin.

kavis artı değildir kavisli ekran kullandın mı? eksi de değil artı da, 5dk sonra bir farkı kalmıyor düzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 25 Ekim 2019; 6:51:20 >
  • Bu monitoru kullandıysan yorum yap paugge display kablosu aldım onla da olmazsa zaten olmaz ben de IPS e dönerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

bende aldım bi de yanına display port aldım bakalım gelsin deneyelim ips in siyah sorunundan bıktım çünkü

Alıntıları Göster
    Monitörü aldınız mı? Test edince sonucu yazar mısınız?
  • Aldım test edince yazarım umarım pişman etmez 1200tl ye böyle monitor zor ama en iyisinden DP kablosu şart unutmayın

• Geldi çok güzel ama PC parçalarım bozuk geldi HDMI ile denedim titreme ve karıncalanma vardı, hepsini geçtim çerçevede 2cm genişliğinde aydınlık var iade edeceğim 24g2u alacağım bu sefer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.