Şimdi Ara

123.000 KM'de 1.3 tce megane alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar.1.085.000 TL'ye 123.000 KM'de 2020 model 1.3 tce manuel joy paket manuel bir megane buldum.1.3 tce'lerde devirdaim ve termostatın kronik olduğunu biliyorum(bazen turbo hortumu ve fark basınç sensörüde arıza verebiliyormuş)sizce bu km de ekspertizini yaptırarak motoruna baktırarak bu araç alınırmı?yılda en fazla 2000-3000 km yapıyorum.

(joy paket evet boş fakat benim için sorun değil.)

• Manuel değilde otomatik daha makul hocam bendede otomatik comfort var performans iyi konfor eh işte dediğin termostat devirdaim ve diğer sorunları hiç yaşamadım şuan 63k kmde tavsiyem makyajlı 21 ve üzeri alman .
    İllede Manuel diyorsan dahada performanslı yanlız yakıt fazla Bursa içi kısa mesafe 10 lt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Manuelin yakıtı daha düşük. Otomatik satarken büyük avantaj ve konfor ancak o paralara otomatiği yok malesef. Büyük ihtimalle arkadaş o yüzden manuel bakıyor.

• Alınır hocam. Benim aracım da 2020 model 1.3 tce megane. 161 bin kilometreyi geçtim. İlk devirdaim ve termostatı 120 bin km'de, ikinci devirdaimi ses yapması sebebiyle 158 bin kilometrede değiştirdim. Termostat ikinci kez henüz değişmedi. Bir kere 150 bin kilometrede sensör arızası yaşadım. 160 bin kilometrede de krank kasnağım değişti. Bunun dışında ne yağ eksiltme ne de motorda bir arıza olmadı. 123 bin kilometrede alacaksanız yetkili serviste yapılmadıysa mutlaka devirdaim ve termostatı orjinal parçalar ile değiştirtin. Daha sonra kafanız rahat binersiniz. Geçmişine mutlaka baktırın. Şirket aracı olmasın.

• Bakımı kötü yapılan arabaysa isterse 20 bin olsun.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311

• şu daha mantıklı duruyor açıkçası. hem km düşük hem dizel hem otomatik.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.