Şimdi Ara

1200TL 144hz monitör ve fan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viewsonic xg2401 cok hosuma gitti 1300 tl heryerde 1200 tl 144 hz başka bi monitör bulabilirmiyim

Birde carbide spec 01 kasam var kendi içinden gelen fan nasıldır kaç fan almalıyım ne almalıyım 150 tl bütçe var fan çoklayıcıda lazım herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• XG2401 yerine daha güncel ve yeni olan XG2402 alabilirsin. 1140 TL'ye almıştım 3-4 ay önce indirim yakalayıp. Sürekli takip edersen illaki yakalarsın güzel bir indirim.
  • https://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/acer-23-6-ed242qrabidpx-1920x1080-4ms-144hz-hdmi-dvi-dp-full-hd-freesync-curved-monitor.html

Curved ve VA panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 13 Temmuz 2018; 18:51:52 >
  • XG2401, XG2402, XL2411 (Eğer bütçenizi fazla zorlamıyorsa.)
  • XG2401'in görüntü kalitesinin (özellikle kontrast açısından) XG2402'den daha başarılı olduğu konusunda yorumlar okumuştum yabancı forumlarda. XG2402'nin arka tarafında boydan boya kırmızı LED var. Bu da PC modifikasyonuna önem verenler için güzel bir görsellik sunuyor.
  • Hoşuma gitmedi değil güzelde monitör va da görüntü açısından hoş durur ama bf1 csgo gibi oyunlarda 4ms sıkıntı olmazmı

• Michael Townley kullanıcısına yanıt
    1200 tlye düşse biri alıcam hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Xg2402 nin ledli olması çok hoş ancak indirime girse bile en az 1300 diye düşünüyorum 1200 xg2401 bulursam alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBulutTR

Hoşuma gitmedi değil güzelde monitör va da görüntü açısından hoş durur ama bf1 csgo gibi oyunlarda 4ms sıkıntı olmazmı

sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı gününe kadae xg2402 indirim gelmezse alıcam hocam ozaman teşekkü ederim

• Zeyyss kullanıcısına yanıt
    Gamepower dikkatimi çekti hocam daha önceden bakmıştım ama araştırınca yorumlar felan vazgeçtim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.