Bildirim
1200TL 144hz monitör ve fan önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
XG2401 yerine daha güncel ve yeni olan XG2402 alabilirsin. 1140 TL'ye almıştım 3-4 ay önce indirim yakalayıp. Sürekli takip edersen illaki yakalarsın güzel bir indirim. -
https://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/acer-23-6-ed242qrabidpx-1920x1080-4ms-144hz-hdmi-dvi-dp-full-hd-freesync-curved-monitor.html
Curved ve VA panel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 13 Temmuz 2018; 18:51:52 > -
XG2401, XG2402, XL2411 (Eğer bütçenizi fazla zorlamıyorsa.) -
XG2401'in görüntü kalitesinin (özellikle kontrast açısından) XG2402'den daha başarılı olduğu konusunda yorumlar okumuştum yabancı forumlarda. XG2402'nin arka tarafında boydan boya kırmızı LED var. Bu da PC modifikasyonuna önem verenler için güzel bir görsellik sunuyor. -
Hoşuma gitmedi değil güzelde monitör va da görüntü açısından hoş durur ama bf1 csgo gibi oyunlarda 4ms sıkıntı olmazmı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1200 tlye düşse biri alıcam hemen
Xg2402 nin ledli olması çok hoş ancak indirime girse bile en az 1300 diye düşünüyorum 1200 xg2401 bulursam alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: ByBulutTR
Hoşuma gitmedi değil güzelde monitör va da görüntü açısından hoş durur ama bf1 csgo gibi oyunlarda 4ms sıkıntı olmazmı
sorun olmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Salı gününe kadae xg2402 indirim gelmezse alıcam hocam ozaman teşekkü ederim
https://www.sinerji.gen.tr/gamepower-236-gpr24c144-1ms-144hz-hdmidvidpport-freesync-curved-gaming-monitor-pmu410301
GamePower Curved 144 Hz tercih edebilirsin. -
Gamepower dikkatimi çekti hocam daha önceden bakmıştım ama araştırınca yorumlar felan vazgeçtim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X