Şimdi Ara

12000 btu inverter klima tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Tekirdağlı kardeşim. Aslında listede Samsung da vardı. Fakat onun hakkında okuduğum bir çok olumsuz mesaj beni listeden çıkarmama sebep oldu. Gerçi Samsung büyük bir dev arada tek tük sorunlarda olacak elbet ama belki bana çok denk geldi. :)

Listeye onuda ekliyelim. Bu konu hakkında bilgi sahibi tecrübeli diğer arkadaşlarında yorum ve düşüncelerini bekliyoruz. Bunu kısa zamanda neticelendirmem lazım malum önümüzde Ramazan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevher -- 17 Temmuz 2012; 19:39:00 >
  • sv:cevher kardeşim her markada her üründe sorunlar çıkabilir bu arçelik içinde vestel içinde daıkın olsun mitsubishi olsun hepsinde çıkar önemli olan sorunun her halukarda giderilebiliyor olması bence arçelikte çıkan arıza olasılığı %10 ise samsungta ki arıza olasılığı % 1 lerdedir...
  • sn talha varol. bana mail attığınız adrese dönüş yaptım çalışmıyor. nickiniz nedir?
  • airfel alabilirsiniz... Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdağlı-klimacı

klima almayı düşünen arkadaşlara hem fiyat performans açısından hem estetik açısından samsung boracay marka klimayı şiddetle öneriyorum..

klima tavsiye konusunda ne kadar şeffaf olduğumu forumda klima bölümünü takip eden arkadaşlar çok iyi bilirler...

samsung klimalar çok iyi performans ile çalışıyor ve oldukçada şık görüntüsü ile göz dolduruyor...
    servis konusunda da sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum Türkiyenin her yerinde ücretsiz montaj yapıyorlar ..

samsung benim onayımdan geçti

hocam sizi forumda görmeyi unutmuştuk. hojgeldiniz be:))

hocam samsung hakkında yorumlarınızı sadec makine güzel dediğiniz için beğendim.

çünkü sizin incelemeniz benim için önemli. bu klimayı satan electrowolrd ün 2 ayrı mağaza elemanı yerin dibine sokmuşlardı. hatta soğutması sağır olduğunu anlatmışlardı. ben açık sözlüyümdür bilirsin hocam. soğutma sağırlık meselesini geçen yıl bu zamanlar soğutmayan zibroun tekniği ile şüphelerim vardı yeni nesil klimalarda ağız çıkış sıcaklığı 12 den aşağı düzşmez demişti firma bana.

bunun üzerine kartal merkezdeki ssk hastanesinin dibinde bulunan mağazaya hergün girme şansım vardı. gittim orda airfelin standına bir usta koymuşlar. usta ama adam gerçekten satıcı değil. adam sordum dedim kardeş sağır klima olurmu. adam bana bak dedi önde samsunglar var. ondan almada ne alırsan al. klima soğutmazmı yahu esas işi soğutmaktır klimanın ısıtma 2. planda gelir dedi.. elcetroworld elemanları bile bıktı bunlardan dedi. ben ozamanlar işlemedim bu yazıyı ayıp olmasın diye. çünkü adama inansamda çok itibar etmedim.. ancak burda şikayetler artmaya başlayınca 5-6 ay önce yazdım aynen.

üstüne üstlük baharda sabiha gökçendeki airportmuydu o alışveriş merkezinizn adı oradaki electroworlde gittim klima baya güzel fiyataydı bilgi alim dedim çaktırmadan. iç ünite biraz yüksekteydi kapağını açamadım dur ben açim dedi adam açaken elinde kladı kapak. adam sinirlendi dedi abi ben şahsen bu makineyitavsiye etmiyorum git en basit markasız klimayı al. deyince bende kartaldaki adama inanmamıştım airfel elamnı olduğu için dedim anlattım. adam evet doğru maalesef ne serviste iş var ne makinede dedi dış ünite sacına bastırdı eliyle biraz göçtü burdan bile anlarsın dedi. finlerinide beğenmiyoruz dedi..

sonrasında samsunga yazdım dedim neden avrupadaki modelleriniz yok yazılı olarak cevap verimisiniz. gelen cevap bizi arayınız. 3-4 kez yazdım sağırım konuşamam dedim. her defasında arayın dedi geri zekalılar. ben bira ra borcay bölümüne yazdım yazıyı kaldırdım o arada sanayi bakanlığına yazdığım için. birde sözde mail adreslerini buldum diye onları cc yapmıştım. o mail adresleride foss çıktı.

mehmet hocam siz beğenirsiniz doğrudurda makinenin iyi olduğu. klimacı sizsizniz tabi. hatta üstte arkadaş yazmış 30m2 soğutuyorum demiş geyet sevindim bu yazılarada inanın klimanın tipide çok güzel..

ama bunlar yeterli değil..servis konusunda rezil bir firma. makine gerçekten iyi olabilir ama. adamlarda kesinlikle vakum yapma alışkanlığı yok. arkadaşlar hep yazmış. müşteri hizmetleride marko paşa cinsinde cevaplar alışmış. ben bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyordum.. hoş tavisye etsemde etmesemde anca konuştuğumla kalırım. ayrıca mesleğimde değil zaman buludkça yazıyorum.

yani klima iyi olabilir ama ehil ellerce montajı yapılmayan klima çöp oluyor sn hocam. bundan sonra tavsiye ederim ama şartlı servisine katlanırsanız şeklinde.. umarım beni yanlış anlamazsınız size karşı çıkmam düşünülemez zaten mesleki olarak haddimde değildir.. siz benim en sevdiğim ustalardan birisiniz. en güzeli makinenin iyi olduğu konusunda bilinen tarafsızlığınızla aydınlattınız. teşekkür ederim selamlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

sn talha varol. bana mail attığınız adrese dönüş yaptım çalışmıyor. nickiniz nedir?

pm kutunuz aktif değildi bende maile yazdım. Ama bu seferde benim bu mail adresi aktif olmadığı için siz geri dönüş yapamadınız. :) Buradan yazabilirsiniz teşekkür ederim.

2.000 tl yi geçsin istemiyorum bütçeyi zorlayacak. Bu fiyatlara en uygun ne alınabilir arayış devam ediyor. 2.000 tl yi geçtiğine değecek bir makina olursa onuda düşünebilirim elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevher -- 17 Temmuz 2012; 21:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevher

quote:

sn talha varol. bana mail attığınız adrese dönüş yaptım çalışmıyor. nickiniz nedir?

pm kutunuz aktif değildi bende maile yazdım. Ama bu seferde benim bu mail adresi aktif olmadığı için siz geri dönüş yapamadınız. :) Buradan yazabilirsiniz teşekkür ederim.

2.000 tl yi geçsin istemiyorum bütçeyi zorlayacak. Bu fiyatlara en uygun ne alınabilir arayış devam ediyor. 2.000 tl yi geçtiğine değecek bir makina olursa onuda düşünebilirim elbet.

ok.

üstte liste vermişsiniz. mbirol usatdır ama ben usta değilim sadece biraz fazla meraklı bir kullanıcıyım.

üstteki lsitedeki en iyi klima mitsubishi electrctir. tam manası ile inverter bir klimadır. diğer saydığınız modeller bu işi yazılım vs durumlarla sağlıyorlar. bu durum rakamalardanda bellidir. klimaplusa için kazık fiyat felan denmesine bakmayın aslında normal bile rakam. türkiye için tabiki.. burda vergiler vs çok yüksek. yurt dışında bu rakamlardan dah güzel fiyatlar çıkıyor karşımıza.. (bende yıllarca kazıkçı demiştim inverterdeki dolambaçları bilmediğim için) siz birde daikinin 9000 liğinin tam inverter olan emura veya piyasada hala varsa stylish modelinin rakamlarına bakın bakalım ne fiyat çıkacak karşınıza toshiba daiseikailere bakın rakamlar aynıdır hatta daikin dahada beter yüksektir. gücünüz varsa me alınız.

gücüm yok diyorsanız toshiba veya birçok arkadaşça aynı olduğu iddia edilen carrier alabilirsiniz fiyatlar gayet güzel. ve forumda kullanan birçok arkadaş memnun.

• quote:

quote:

quote:

ok.

üstte liste vermişsiniz. mbirol usatdır ama ben usta değilim sadece biraz fazla meraklı bir kullanıcıyım.

üstteki lsitedeki en iyi klima mitsubishi electrctir. tam manası ile inverter bir klimadır. diğer saydığınız modeller bu işi yazılım vs durumlarla sağlıyorlar. bu durum rakamalardanda bellidir. klimaplusa için kazık fiyat felan denmesine bakmayın aslında normal bile rakam. türkiye için tabiki.. burda vergiler vs çok yüksek. yurt dışında bu rakamlardan dah güzel fiyatlar çıkıyor karşımıza.. (bende yıllarca kazıkçı demiştim inverterdeki dolambaçları bilmediğim için) siz birde daikinin 9000 liğinin tam inverter olan emura veya piyasada hala varsa stylish modelinin rakamlarına bakın bakalım ne fiyat çıkacak karşınıza toshiba daiseikailere bakın rakamlar aynıdır hatta daikin dahada beter yüksektir. gücünüz varsa me alınız.

gücüm yok diyorsanız toshiba veya birçok arkadaşça aynı olduğu iddia edilen carrier alabilirsiniz fiyatlar gayet güzel. ve forumda kullanan birçok arkadaş memnun.

O listede üç tane klima var

ME
    Zibro
    Alarco 35

• sv:9köy arkadaşım

Samsung Klima hakkında görüşlerimi açık net ve tarafsız bir şekilde açıklamaya çalışacağım...

Klima görünüş itibarı ile oldukça şık kibar ve modern bir görünüm sahip ve çok zarif duruyor duvara asılınca hayran oldum...

ben burada klimadan bahsettim servisten değil....
    isterse dünyadaki en iyi klima olsun kötü bir servisin yaptığı montaj sonucu örneğin klimayı terazisinde asmaması veya duvarı delerken drenaj için biz biraz aşağıya delmemesi düz delmesi ve sonuç olarak suyun dışarıya akmaması içeriye damlaması ... imkan olduğu halde klimanın boru tesisatının arkadan çıkışını yapmayıp içeriden görünecek şekilde montaj yapılması ... içeriden kablo tesisatının çekilmesi ve gözükmesi .... hatalı gevşek montaj sallanan dış ünite ..takoz lastik takılmaması sonucu vibrasyon...
    terazisinde yapılmayan montaj ... vakum yapılmayan montaj.. bu örnekleri çoğaltabiliriz... bu gibi sebeblerle dünyanın en kaliteli en iyi marka klimayı yukarıda saydığım şartlarla takılırsa tamamen fiyasko olur ...

klima teknik olarakta benim begenimi kazandı dış ünite ses düzeyi oldukça düşük performansı bi harika karşısında ağzın açık duramazsın üflediği hava ile insanı boğuyor nefes almanı güçleştirecek düzeyde soğuk hava üflüyor...oldukça doyurucu tatmin edici ve sert bir soğutma yeteneğine sahip üzerinde bulunan HD filtreye bayıldım ben bu filtreleri hiç bi klimada görmedim gerçek HD filtreye sahip..

klima ile beraber komple bakır boru seti çıkıyor... dış ünite konsolu da cihazla birlikte veriliyor...setin içinde 6 metre enerji kablosundan tut iki ünite arası sinyal kablosuna kadar bantından tut çelik dübeline kadar her şeyi çıkıyor... yani klimayı alan bir kişi klimayı kendi imkanları ile çok rahat montajını yapabilir sadece vakumunu yapamaz geri kalan her şeyi yapabilir komple kurabilir...

klimanın kumandası oldukça şık kibar ve küçük cep telefonu kadar ayrıca kumanda cihazı çok fonksiyonel

ön kapak tek hareketle yerinden alıp filtreleri ile birlikte yıkanıp çok kolayca yerine takılabiliyor.. bu benim çok hoşuma gitti...
    dış üniteleri oldukça mukavemetli galvanizli çelikten yapılmış plastik değil cihazın dış ünitesi oldukça heybetli örnek : 24 lük bir demirdökümle yan yana koy demirdöküm dış ünitesi samsungun yanında 12.000 lik gibi kalır ... malzemeden çalınma yok vanalar oldukça kaliteli pirinçten yapılmış ...

aklıma gelen şimdilik bunlar .... klima hakkında kişisel görüşlerimdir... kimseyi bağlamaz beni bağlar .. ben beğendim ..

•  12000 btu inverter klima tavsiyesi ?

12000 btu inverter klima tavsiyesi ?

Arkadaşım al sana yazdıklarınızın hepsinin üzerinde bir klima

7526 EER 5 COP 5,23

Bunun yanında iç,dış fan,kompresör tamamı inverter.-15 ,+ 50 dış ortam ısılarında ısıtma ve soğutma
    Fiyat derseniz çok iyi.Muadillerinden %50 daha ucuz...

Samsung mu,mal fena değil ama,alan satan ,takan belli değil.Şans kader kısmet.
    AC ler hala makul fiyat.
    İnternet aleminden alınacak en uygun klima Airfel,
    Daikin harbi çakma cı oldu.Siesta oldu daikin.
    Düne kadar satışı yok denecek kadar olan G. kore i Daweou oldu Chawrolet alan alana ,Siesta =Daikin

ME almış başını gidiyor zaten.

• Hangi marka üretiyor acaba.

Haier
    Gree
    midea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Hangi marka üretiyor acaba.

Haier
    Gree
    midea

midea.
    itirazı varsa birol 5 tutsun

bunter87 direkt sayfasını bulmuştu benim zibro sc3025 bile orda var. hadi birol ağırdan alma möidea işte
    m i d e a
  • Görüşlerini belirten, değerli tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Nihayetinde 16 m2 odayı hem ısıtma hemde soğutmada kullanmak üzere Alarko Carrier 53 NQV 035M X-Power Gold klimada tercih kılarak idealesya sitesinden 12 ay taksitle 1.725 TL ye bugün satın aldım. (Nakit alacaklar için Fiyat: 1.638 TL ) Yarın bir aksilik olmazsa montaj olacak sonrasında kullanarak makina hakkında fikirlerimi bilahare eklemeye çalışırım.

O kadar seçenek içinde niye bu makinaya karar verdim diye soracak olursanız.
    1. si bu makina hakkında hiç bir arkadaş (konusunda tecrübeli) fiyat/performans kıyası ile olumsuz bir görüş belirtmedi.

2. si İleri İnverter Teknolojisi olan PAM + PAMV teknolojilerine sahip Hybrid İnverter özelliği tercihimde etken bir faktör oldu (sanırım bu teknoloji bir çok inverter klimada mevcut değil belkide onlarda daha farklı özellikler kullanarak bu farkı kapatıyorlar.)

3. sü mbirol usta konuda son yazısında gerçekten güzel bir makina önermiş teşekkür ederim kendisine lakin fiyat bütçeyi çok zorlayacaktı özetle bu fiyatlara alınabilecek en uygun makinalardan birini aldığımı düşünüyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda süpriz sorunlar veya elektrik faturaları ile yanılmam.

• quote:

Görüşlerini belirten, değerli tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Nihayetinde 16 m2 odayı hem ısıtma hemde soğutmada kullanmak üzere Alarko Carrier 53 NQV 035M X-Power Gold klimada tercih kılarak idealesya sitesinden 12 ay taksitle 1.725 TL ye bugün satın aldım. (Nakit alacaklar için Fiyat: 1.638 TL ) Yarın bir aksilik olmazsa montaj olacak sonrasında kullanarak makina hakkında fikirlerimi bilahare eklemeye çalışırım.

1. si bu makina hakkında hiç bir arkadaş (konusunda tecrübeli) fiyat/performans kıyası ile olumsuz bir görüş belirtmedi.

2. si İleri İnverter Teknolojisi olan PAM + PAMV teknolojilerine sahip Hybrid İnverter özelliği tercihimde etken bir faktör oldu (sanırım bu teknoloji bir çok inverter klimada mevcut değil belkide onlarda daha farklı özellikler kullanarak bu farkı kapatıyorlar.)

3. sü mbirol usta konuda son yazısında gerçekten güzel bir makina önermiş teşekkür ederim kendisine lakin fiyat bütçeyi çok zorlayacaktı özetle bu fiyatlara alınabilecek en uygun makinalardan birini aldığımı düşünüyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda süpriz sorunlar veya elektrik faturaları ile yanılmam.

hayırlı olsun keşek 9 luk alsydınız 16m2 gayet yeterdi.

çok beklemeyin bu özellikler bana göre yok.. var diyen klimanın içini açar resmeder bu modülleri ben şahsen ne pam kontrol nede pwm modülünü bire bir görmedim.. klimanız kurlurken servis kapağı açıp o modülleri resmetsin zor değil bu basın buraya herkez görsün.. ben kocausta başta olam üzere özür dilerim..

bakın çok acil hareket ediyorsunuz.. daha öncede açıkladım size bu modüllerin bulunduğu bir klimayı bu fiyata alarko vermez. alarko değil hiç bir firma vermez.. aynen dediğniz gibi açaığı farklı yönlerde kapamışlardır tahmin ediyorum.. neden daisekai var neden daha pahalı?... neden daikin enjoy ve jv vs dandik modelleri var? neden daha tam bu modüllerin olduğu şüphe götüren g serisi daikinin fyatı 3bin küsür?. neden mitsubishi electric pam üniteli cihaz 3000 küsur.. bu saydıklarım 12000 lik gene rakamlarıdır.. ben hiç bir broşüre vs inanmıyorum.. daikin toshiba gibi bir devler bu teknolojiyi en üst seri klimalarında kullanıyorsa. aynı teknolojiyi ucuz klimalarında kullanmazlar.. carrierin fransız alman sitesine bakınız pam ve pwm nin adı geçmez tahilanddaki baskılarda var malezyadaki baskılarda var. aynı broşür buraya çevrilmiş gelmiş..

klimanız kötümü hayır asla süper hemde herkezede öneriyorum.. değerleri vs erkek değerler. daikin enjoy alan dek dxk mhi şunla bunal uğraşana dek bu klima hepsinden daha baba değerli güle güle kullanın..

• quote:

quote:

Görüşlerini belirten, değerli tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

çok beklemeyin bu özellikler bana göre yok.. var diyen klimanın içini açar resmeder bu modülleri ben şahsen ne pam kontrol nede pwm modülünü bire bir görmedim.. klimanız kurlurken servis kapağı açıp o modülleri resmetsin zor değil bu basın buraya herkez görsün.. ben kocausta başta olam üzere özür dilerim..

bakın çok acil hareket ediyorsunuz.. daha öncede açıkladım size bu modüllerin bulunduğu bir klimayı bu fiyata alarko vermez. alarko değil hiç bir firma vermez.. aynen dediğniz gibi açaığı farklı yönlerde kapamışlardır tahmin ediyorum.. neden daisekai var neden daha pahalı?... neden daikin enjoy ve jv vs dandik modelleri var? neden daha tam bu modüllerin olduğu şüphe götüren g serisi daikinin fyatı 3bin küsür?. neden mitsubishi electric pam üniteli cihaz 3000 küsur.. bu saydıklarım 12000 lik gene rakamlarıdır.. ben hiç bir broşüre vs inanmıyorum.. daikin toshiba gibi bir devler bu teknolojiyi en üst seri klimalarında kullanıyorsa. aynı teknolojiyi ucuz klimalarında kullanmazlar.. carrierin fransız alman sitesine bakınız pam ve pwm nin adı geçmez tahilanddaki baskılarda var malezyadaki baskılarda var. aynı broşür buraya çevrilmiş gelmiş..

klimanız kötümü hayır asla süper hemde herkezede öneriyorum.. değerleri vs erkek değerler. daikin enjoy alan dek dxk mhi şunla bunal uğraşana dek bu klima hepsinden daha baba değerli güle güle kullanın..

Teşekkür ederim güzel kardeşim fikirlerinize saygı duyarım elbet. Bir haftadır sürekli araştırıyorum kafam çok karıştı omu bumu diye ve sıkıntı oluşturmaya başladı bu konu biran önce birine karar vermem gerekiyordu. Bizde verdik gitti kurtuldum bu dertten :) Söylediklerinizde haklısınız belkide insanın kafasında soru işaretleri uyanıyor sizinde ifade ettiğiniz üzere. Ama koskoca bir firma olmayan bir özelliği var diye nasıl ilan eder bu ne cesarettir. Bunun tespit edilmesi çok mu zor ki.? Yani böyle bir gaflete düşebileceğini sanmıyorum Alarko'nun. Montaja gelen arkadaşlardan bu modülü göstermelerini talep edeceğim bakalım. Bunu başarabilirsek buradan paylaşırız elbette.

53 NQV 025M ile 53 NQV 035M arasında tereddüt ettim. Bina 16 M2 ama tek katlı, üstü çatı, izalasyon hiç yok ne çatıda ne duvarlarda. Ayrıca kuzeye bakan bir penceresi var. Özellikle kışın ısıtma amaçlıda kullanılacağından değerler sınırda gibi gözüktü. Yakıt sarfiyatı açısından 035M ideal sıcaklığa çabuk gelip rölantiye çabuk geçeceğinden sarfiyatın daha tasarruflu olacağına kanaat getirdim. Ayrıca bina bilgilerini verdiğim 3 Alarko servisi de 035M taktırmamı bundan daha çok randıman alacağımı ifade ettiler. Bakalım hayırlısı inş. memnun kalırız.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim güzel kardeşim fikirlerinize saygı duyarım elbet. Bir haftadır sürekli araştırıyorum kafam çok karıştı omu bumu diye ve sıkıntı oluşturmaya başladı bu konu biran önce birine karar vermem gerekiyordu. Bizde verdik gitti kurtuldum bu dertten :) Söylediklerinizde haklısınız belkide insanın kafasında soru işaretleri uyanıyor sizinde ifade ettiğiniz üzere. Ama koskoca bir firma olmayan bir özelliği var diye nasıl ilan eder bu ne cesarettir. Bunun tespit edilmesi çok mu zor ki.? Yani böyle bir gaflete düşebileceğini sanmıyorum Alarko'nun. Montaja gelen arkadaşlardan bu modülü göstermelerini talep edeceğim bakalım. Bunu başarabilirsek buradan paylaşırız elbette.

53 NQV 025M ile 53 NQV 035M arasında tereddüt ettim. Bina 16 M2 ama tek katlı, üstü çatı, izalasyon hiç yok ne çatıda ne duvarlarda. Ayrıca kuzeye bakan bir penceresi var. Özellikle kışın ısıtma amaçlıda kullanılacağından değerler sınırda gibi gözüktü. Yakıt sarfiyatı açısından 035M ideal sıcaklığa çabuk gelip rölantiye çabuk geçeceğinden sarfiyatın daha tasarruflu olacağına kanaat getirdim. Ayrıca bina bilgilerini verdiğim 3 Alarko servisi de 035M taktırmamı bundan daha çok randıman alacağımı ifade ettiler. Bakalım hayırlısı inş. memnun kalırız.

valla cevher kardeşim bu resimleri sağlayabilirseniz. süper olur. servisiniz akıllı mesleğini seven birisiyse sizden daha meraklı bi şekilde o kapağı açar.

yemin ederim bir gün aynı klimadan veya eşdeğeri tosh skv serisinden alırsamki ancak onlardan birini aldırabilirim annemlerin evi için.. kurulum esnasında servise aynen size dediğim gibi söktürücem. bu klimayı..

annemler önümüzdeki yıl evi değiştirmezsek kesin takıcaz dediler klimayı yani önümde bir şans var olurmu olmazmı onu bilmiyorum. fakat kısmet sizin ayağınızda şuan. yemin ediyorum söksün klimanın kasasını s,ze yakın olsam gelir kendim fotolarım adamada bir sakal atarım o şekilde yani taktım bu konuya.

klimaların küçük alan büyük seçme konusunda. daha çok durma konusu yaşanabilir evet çok daha foruma girer ve dururu ama ben kendime göre klimanın devamlı çalışmasından yanayım nekadar çok çalışırsa hakkınca alanda okadar çok kısması mümkündür klimanın. ama sizin klimada fazla büyük değil ısı kaçağının çok oladuğu yer için engel teşkil etmez.. güle güle kullanın dert olarak görmeyin serinliğin keyfini sürün:))

• Ben memnun olacağınıza eminim.Zira aynı araştırmaları geçen haftaya kadar yapıp burada fikirlerini önemsediğim değerli üstadların fikirleri ışığında carrier xpower gold 18000 btu klimayı aldım ve 5 gündür keyifle kullanıyorum.Sessizlik,performans,dizayn / fiyat tam hakkını veriyor.
  • arkadaşlar 472 tl elektrik faturası geldi..1000-2000 tl arası elektriği az yakan ve sessiz klima lazım..soğutma amacıyla kullanılacak 12000 olması tercihim..ne önerirsiniz?
  • selam arkadaşlar,

Uğur UACI 12 I Duvar Tipi DC İnverter Klima
    Profilo P3ZMI/A12904 Dd İnverter Split Klima
    Baymak Premium 12-CHS Inverter Duvar Tipi Split Klima

bu cihazlardan hangisini önerirsiniz. bütçe ortalama bunlara yetiyor.

saygılarımla
  • kimse yokmu, bilgisi olan, bu cihazlardan kullanan. yardımcı olabilecek kimse yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.