Şimdi Ara

1200 Devir Bosch Veya Siemens Çamaşır Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşıldığı gibi, 1200 ve üzeri devir, Bosch ya da Siemens, az enerji tüketen, rengi farketmeyen, 7 kilo ve üzeri yıkama kapasiteli, sessiz, dayanıklı, kurutmalı - kurutmasız, fiyatı çok önemli olmayan bir makine tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubifrit -- 27 Kasım 2012; 20:09:44 >

• Bosch was24765
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurkan09

Bosch was24765

Teşekkür ederim. Hemen inceliyorum.
    Başka tavsiyeleri de bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

quote:

Bosch was24765

AYNI ÖZELİKTE WAY SERİSİNE BAKIN DERİM WAS ARTIK ÜRETİLMİYOR .WAY 24760 VEYA WAY28760 OLABİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyacıyım

quote:

quote:

Bosch was24765

AYNI ÖZELİKTE WAY SERİSİNE BAKIN DERİM WAS ARTIK ÜRETİLMİYOR .WAY 24760 VEYA WAY28760 OLABİLİR

önerdiği zaten 9 kg yani yeni sayılır
  • Sadece bu markalara mı odaklanayım yoksa başka tavsiye edeceğiniz marka-modeller var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maramara

bende bu var:
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Y760TR.html?source=search
    memnunum.

Sesi nasıl, yani çok gürültü çıkarıyor mu yoksa gayet sessiz mi ?

• quote:

quote:

bende bu var:
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Y760TR.html?source=search
    memnunum.

valla eski makinemize gore cok cok sessiz. duydugumuz tek ses pompa sesi. serviste bunu soylemıstı. suyu boşaltırken pom pom edıyor ama o da rahatsız edıcı degıl bana kalırsa. sıkma sesı de duyulmuyor. banyoya koyduk bız, kapısını da kapatınca farkına bıle olmuyoruz makınenın calıstıgının. yanı gece de calıstırsak alt kata gıden ses oldugunu dusunmuyorum.

• quote:

quote:

quote:

bende bu var:
    memnunum.

valla eski makinemize gore cok cok sessiz. duydugumuz tek ses pompa sesi. serviste bunu soylemıstı. suyu boşaltırken pom pom edıyor ama o da rahatsız edıcı degıl bana kalırsa. sıkma sesı de duyulmuyor. banyoya koyduk bız, kapısını da kapatınca farkına bıle olmuyoruz makınenın calıstıgının. yanı gece de calıstırsak alt kata gıden ses oldugunu dusunmuyorum.

Anladım. Teşekkür ederim. Hala araştırmalarım devam ediyor arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.