Şimdi Ara

12 yıl boyunca aynı kızı sevmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yaşımdan günümüze kadar sadece onu sevdim. İlkokul ve liseyi beraber okuduk, evlerimizde birbirine çok yakındı. Lise 3'te açıldım fakat reddetmişti. Haklıydı da, ona aşık olduğum için demiyorum, gerçekten inanılmaz güzeldi, yanında sırıtırdım. O İstanbul'a gitti ben Ankara'ya geldim üniversite için, yaklaşık 2 yıldır onu görmedim, ailesi de taşınmış. Bugün rüyamda yine onu gördüm, yine kötü oldum beyler. Çirkin olduğum için pek üzülmüyorum ama onu düşündükçe dış görünüşüme lanet ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=0Rb-_S8BDUQ
    https://www.youtube.com/watch?v=_qTVAmgqXtM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 17 Mayıs 2016; 18:23:26 >

• 12 yil bana yurusen ben bile bi bakardim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Seni 12 yıldır seviyorum" de, yine de olmazsa olmaz o iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olması haricinde bir özelliği var mıydı, diğer kızlardan farklı olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

çok güzel olması haricinde bir özelliği var mıydı, diğer kızlardan farklı olarak?

Evet.

Zeki, iyi kalpli, kültürlü popüler kültürün etkisinde olmayan bir kızdı.
  • Kardeş benimde 2.5 yıl olacak ama 12 yıl ne be yuh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 6 yıldır seviyorum bi kızı, 2 sene aynı dershanedeydik 4 yıl farklı şehirlerde, geçen sene baya mesajla telefonla baya konuştuk 3 ay önce onu sevdiğimi söyledim ama bi şeyler saçmalayıp üzgünüm felan dedi üstelemeden bıraktım konuşmayı. Ama hala unutamıyorum çıkmıyor aklımdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Kardeş benimde 2.5 yıl olacak ama 12 yıl ne be yuh

• Bende de 8 yıldır var aynı duygular. Üstelik 7.5 yıldır Face fotoğrafları hariç hiç görmedim ve bir yıldan fazladır da telefonda konuşmadık. Şu an artık yazışmıyoruz da. Bazen aklıma geliyor ve içime bir hüzün çöküyor ama gerçekleri kabullenip hayatıma devam etmeye çalışıyorum.

Lise 1'de aynı sınıftaydık ve çok yakın arkadaştık. Lise 1 başka şehre nakil istedi. Tabi ben darmaduman. 2,5 yıl kadar iletişim komple koptu sonra son sınıfta tekrar konuşmaya başladık ama tabi arkadaş olarak. Aşk mevzusu hiç açılmadı ki açamazdım da ağır sağlık sorunlarım ve engelim olduğu için. Geçen sene benim ona yazdığım bir şiiri hala sakladığını öğrendim kendisinden. Çok mutlu oldum ama çok da buruktum işte...

Şimdi birşey olmadığı halde ne telefonlarıma cevap veriyor ne de mesajlarıma. Belki o da boş değildi bana karşı ve bu sebeple uzaklaşmaya çalışıyor, bilmiyorum. Ben onunla görüştüğümde acı çekmeme rağmen yine de halini hatrını sorardım ama hep aklımda irtibatı kesmek olurdu. Şimdi uzun süre görüşmayince daha az üzülüyorum. Eskisi kadar özlemiyorum artık.

Öyle bir duygu ki dediğiniz gibi insan onunla olan hatıralarının üzerinin yeni hatıralarla dolmasını istemiyor. O olmasa bile oracıkta zamanı durdurup ya da ölüp onunla olan anılarının hep güçlü kalmasını istiyor...

Başkasını artık sevemem ama seversem de felaketim olur zaten. Çünkü anca tarih tekerrür eder...

• Badem dinlerken tıklanma sayısını görünce hep sinirim bozuluyor. Daha iyisini hak ediyor adamlar.

• Aynı olay 1 hafta önce gerçekleşti 9 yıldır sevdiğim kızı ,2 senedir görmedim ve rüyama girdi 1 haftadır ciğerim yanıyor bildigin

• Bana 1 yil yazsalar verirdim sen ne dion

• Erkek için mümkündür

• o yangin hic sonmeyecek cunku o artik icindeki ukte

• Yak dostum yak

• quote:

Orijinalden alıntı: mjtanju

o yangin hic sonmeyecek cunku o artik icindeki ukte

• Tek taraflı sevgi her zaman zarar veriyor
  • Yak bi sigara daha

• kimi aşkı için dağları deler, kimi de dağ olur delik deşik olmayı seçer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.