Şimdi Ara

12 Yaşındaki Kardeşim Stephen King Okuyor..(Çocuk Asosyal) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
2
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Einstein'lık seziyorum o çocukta. Yani sizi ve çevreyi küçük göüyor. Siz kimsiniz lan ben Stephen King okuyorum diyor
    Bu arada gerçekten anlatılana göre zeki bir çocuk. Asosyal olmaz merak etmeyin. zaten 17 yaşından sonra topluma ister istemez gireceğinden dolayı bu durumdan şikayetçi olmayın. Ne asosyal adamlar tanıyordum şimdi çenesi düştü hepsinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light Master

Ben günde en az 500 sayfa okuyorum ve SBS'den bir yanlış çıkardığım için günlerce üzüldüm. Durumumuz hemen hemen aynı. Hiç de bir hastalık değil hatta üstün zekalı bile olabilir. Beni de hastamı acaba düşüncesiyle psikoloğa götürdüler ve üstün zekalı çıktım. Büyük işhtimalle kardeşin de öyledir çünkü tüm üstün zekalı davranışlar benzer

İlaçları bırakman gerekiyor.
  • Çocuk gayet zekii, hem ilerde bol para kazanır, parayıda arkadaşıda edinir.
    Zeka oyunlarına felan başlatmayı deneyin, mesela satranç, lisans felan çıkartıp iyi bir oyuncu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Kedi Şerafetttin

hocam ben 13 yaşındayım yağ torbasından başka bişey değilim keşke senin gibi bir abim olsaydı istediklerimi sorsa enstürman falan filan ama yok işte.hocam kilo almadan dışarı çıkarsan iyi edersin o çocuğu nefret edebilir çünkü ilerde kendinden.

lan minik, daha yaşın küçük olum. bi liseye geç verirsin o kiloları kendinden nefret etmen için bir sebep yok

hocam bu arada çocuk zeki, çalışkan ama asosyal ya da asosyal oluyor gün geçtikçe. şimdiden kendine hedefler çizmiş olması, onlar için çalışması çok güzel bir şey. ileride öğrencilik ve iş hayatında çok iyi konumlara gelebilir. ancak insan sosyal bir varlıktır herkes etrafında bu kadar kendini toplumdan soyutlamış insanlar gördüğünde rahatsız olur mutlaka. böyle ot bir hayat sürmemesi için endişelerini anlıyorum. ancak şu an biraz oluruna bırakın, zorlamayın. ama ara sıra çıkar gezdir, sinemaya gidin, bi yerlerde oturun yemek yiyin falan. kesinlikle egosunu şişirecek şeyler söylemeyin, kendini farklı görürse bu sefer toplum onun ukala, kendini beğenmiş tavırlarından rahatsız olacak ve arkadaşlık kurmakta güçlük çekecektir. ben yinede güzel de bir liseye girerse galatasaray, istanbul erkek gibi, bu tavırlarının değişeceğini düşünüyorum zamanla..

• Kitap okuması çok güzel bir şey, ilerde işine yarayacaktır. Zaten lise yıllarında bir değişime girip sosyal bir varlık olucaktır... merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW_FORCE

çocugu kesinlikle elleme zaten ergenliğe girince patlama yaşar

Ergenlik 12 yasında ergen deilmi zaten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: Light Master

Ben günde en az 500 sayfa okuyorum ve SBS'den bir yanlış çıkardığım için günlerce üzüldüm. Durumumuz hemen hemen aynı. Hiç de bir hastalık değil hatta üstün zekalı bile olabilir. Beni de hastamı acaba düşüncesiyle psikoloğa götürdüler ve üstün zekalı çıktım. Büyük işhtimalle kardeşin de öyledir çünkü tüm üstün zekalı davranışlar benzer

İlaçları bırakman gerekiyor.

<Olay Budur abi

• Sinavda iyi puanla zekilik veya iyi puanla iyi bi yere gelcek diye bisey yok buyuk ihtimal doktor alor milletin orasina burasina basta 2 sonra 6.7 bin tl ye bakar
  • insanın kitap okuması, bilime ilgi duyması, doktor olmak için uğraşması çok güzel. fakat bütün gün ders çalışıp iki kelimeyi yanyana getirmekten aciz insan örneği çok var çevremizde. kardeşinde böyle doktor, bilim adamı olacaksa hiç olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Çocuk zeki işte... Toplumun kendisine benzemeyeni dışlama çabasına uyuz oluyorum. Kitap okumayı seviyorsa idealleri varsa buna ugrasıyorsa kime ne...

Zeki diye sosyal hayatı olmayacak diye bir şey yok.Her insan eğlenmeye , dinlenmeye , sosyal hayata ihtiyacı vardır.
  • Ben 12 yaşımda Stephen King okurdum ve oynadığım oyunlardan ve metal müzikten dolayı çevremdekiler bana satanist derdi. Şimdi hala Stephen King hayranıyım ve o tip oyunları müzikleri dinliyorum. Evliyim, kendi işime sahibim, mutluyum ve çevreme yararım dokunuyor.

Kaldıki ben haylazdım kardeşin ise tam tersi çalışkan bir çocukmuş. Yanlış anlamayın ama bu yaşta bunlara ilgi duyan bir çocuk zamanında benim psikoloğa ayar verdiğim kapasitededir.

Toplum nedense birini kendinden görmeyince o kişiye deli gözüyle bakıyor. Bu kardeşimiz farklı özel biri anlaşılan koyun psikolojisinide üzerinden atmış. Desti izdivaçı, Seda Sayan ı izlemediği, ağır romanları okuduğu ve çalışkan olduğu için çocuğu psikoloğa götürmek hiç mantıklı gelmedi bana..

Bu arada kardeşiniz bana çok benzediğinden şunu diyebilirimki ben sosyal oğlu sosyalim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 1 Temmuz 2010; 14:27:45 >
  • Aynı benim çocukluğum ya. Britannica ile büyüdüm bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Ergenliğe girince sosyal yönü daha ağır basar ama o yaştaki o alışkanlıkları başarıya götürecek onu. Bence kardeşinin durumu çok iyi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Aynı benim çocukluğum ya. Britannica ile büyüdüm bende.

• Okursa okusun ne var? Sanki kötü birşey gibi yazmışsın. Ne güzel işte. İçinizin rahat etmesi için yine de psikolojik destek aldırmanızı öneririm, zararı olmaz faydası olur her yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 1 Temmuz 2010; 14:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven and Hell

üstün zekalıyım bütün gün 4chandayım,wow oynuyorum. kardeşine dijital kaleyi okut dan browndan ben 12 yaşında onu okuduydum,dur çocuğun hevesi kaçsın sonunda şifre 3 lan ahahah

spoiler yazsaydın bari senn ben ta ...

edit : konuya gelince s.king bi süre sonra sarmıo GRANGE in kitaplarını öneririm.Türk yazarlarda okusun Aziz Nesin , Elif Şafak vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalKnifeStroke -- 1 Temmuz 2010; 14:50:30 >

• 10 numara kardeşin var ama hayat devam ediyor ;)
  • her türlü ortama sok kardeşini başka ortamlarada uyum sağlamasını öğrensin yoksa ilerde çok büyük zorluklar çeker diğer insanlar kendine benzemediği için
  • Çocuğu mektebe götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

o yaşta stephen king. bilinçaltına neler yapacağını bi düşün.

Evet aslında o da var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.