merhaba. benim aydınlatmayla ilgili bir sorum olacaktı.benim elimde 12 volt 7 watt kompakt bir floresan lamba var. onu aküye bağlamak istiyorum. akü 4.5 Ah/20HR. direk bağlayabilir miyim yoksa bir devre kullanmam gerekir mi?
Akü kaç volt arkadaşım 6 mı? Ayrıca 12 Volt kompakt floresan nasıl bierşey merak ettim. Resmini koyabilir misin?
akü 12 volt .floresan evde bulunan tasarruflu lambalarla aynı görünümde
bendeki floresan normal duylara takılanlardan ve 7 watt bu devre uygun olur mu?
Ama bu sizin floresan 220 de çalışan ekonomik lamba bunu çalıştırmak için 12 volt / 220 volt küçük bir inverter gerekiyor benim bu devre ile çalıştıramazssın... 6v/220 volt inverter bulursanız onunlada çalışır yoksa özel olarak 6v/220 volt inverter yapmak gerekir...
Hocam lamba 12 voltluk bağlantısı evlerdeki duylar gibi(E27)
Ömür > 8000 saat Voltaj 11 - 15 V DC Nominal Güç 7 W Amper 560 mA Lümen >350 lm (W) | > 350 lm (C) Işık Isısı 2700 K (W) | 6400 K (C) İşlem Isısı -10 °C ... +50 °C Soket E27
lambayı direk aküye bağlayabilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: eren02
lambayı direk aküye bağlayabilir miyim?
Verdiğin linlteki verilere göre direk bağlanabilir.Yalnızca bağlantısı gibi evdeki duylar gibi E27
çok sağolun.lambayı direk bağladım çok güzel yandı.
Hadi hayirlisi olsun o zaman ama sanirsam belli bir zaman sonra verim baya bir dusecek !!!!
ss çeksene merak ettim
quote:
çok sağolun.lambayı direk bağladım çok güzel yandı.
İnternet üzerinden mi satın aldın piyasada bulmak mümkün mü?
internet üzerinden aldım
verim neden düşer?
quote:
verim neden düşer?
Ucuz lambaların huyudur bu. Gerçi kalitelilerde de burum durum sadece gecikir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme