Şimdi Ara

🔗12 ve Mezunlara Kritik YGS/LYS Önerileri🔗 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
266
Favori
22.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık hocam güzel ve yararlı bir yazı olmuş

• Kitap tavsiyelerini bekliyoruz

• Rez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vittorio Vito Antonio -- 28 Haziran 2015; 2:04:16 >
  • hocam ne kadar YGS ne kadar lys çalıştığını yaptığın çalışmaların zamanlarını falanda yazarsan çok iyi olur

• Aynen ygs calısmanı ve kac kitap bitirdiğini falan yazar mısın ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazacağım arkadaşlar yarın bekleyin ...yarın ygs sürecimi anlatayım ve kitapları yazayım :) ....öncelikle ben düşünerek bir kağıda yazıyırum sınra foruma geçiriyorum o yüzden biraz zahmetli oluyor yazmak
  • çok sağalasın hocam bide yazın nasıl çalıştığını da bahsedersen çok sevinirim
  • Önlerden

• GÜNCEL ..BİRAZDAN DA FENİ YAZAYIM.
  • arkadşlar sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz , ben ygs fen tavsiyesi vereceği size sosyal pek veremem çünkü sosyale ben hiç çalışmadım.LYS tavsiyesi de vereceğim ... her gün böyle 1 2 saat güncellerim ben , bekleme de kalın
  • Hocam sizin gibi insanlar az bu forumda cok sagolun konu icin

• hocam dönem dönem ne kadar çalıştığını da yazarsan iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tpdr01

GÜNCEL ..BİRAZDAN DA FENİ YAZAYIM.

hocam matematiği yazmışsınız ama geometriyi içine dahil etmemişsiniz onu daha sonra mı yazacaksınız ? malum matematikde 39 tane yapmak için 8 tane geo da çözmek gerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Orijinalden alıntı: tpdr01

GÜNCEL ..BİRAZDAN DA FENİ YAZAYIM.

hocam matematiği yazmışsınız ama geometriyi içine dahil etmemişsiniz onu daha sonra mı yazacaksınız ? malum matematikde 39 tane yapmak için 8 tane geo da çözmek gerekiyor :)

Ayneen geometri icin de tavsiyee

• Kardeşim ağzına sağlık ama fem videoları kaldırdı ya böyle adamalr o hocam gayet güzel anlatıyodu lys taktiklerinide bekliyoruz.
  • Hocam ygs geometri kitaplardaki gibi gelmedi bu sene,zordu ne çözmeliyiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , ben tüm tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım.Ama şimdi sınav açıklanmadı ve onu takip edip duruyorum.Aklımda sadece sınavın açıklanması var.O yüzden düşünemiyorum , sınav açıklansın rahat kafayla yazarım. Evet geometri tavsiyesini unuttum ama geometri ygs de ve lys bilgi adına pek bir şey çıkmıyor.Yani öyle formül çıktığını pek görmedim bu yıl çıkmadı mesela.Sorular kalıp sorular değildi , farklı sorulardı.Düşünce üzerine kurulmuş sorulardan oluşuyordu.Farklı düşünebilen insanların yapabileceği sorular.Valla bu konuyu iyi bir araştırayım sizin için , ben tavsiye veririm. Mesela düşünce bazlı sorulardan kasıtım şu mesela : ........ ve arkadaşlar bu soru tipinden 2015 ygs de de geldi.Bu resimdeki soruların 2011 ve 2013 soruları....gördüğünüz gibi farklı sorular.Neyse ben bu konuda size yardımcı olacağım :)
     🔗12 ve Mezunlara Kritik YGS/LYS Önerileri🔗 🔗12 ve Mezunlara Kritik YGS/LYS Önerileri🔗

• hocam bn 10 sınıfa geçtin anadolu lisesindeyim konu takibimdeee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.