Şimdi Ara

🔗12 ve Mezunlara Kritik YGS/LYS Önerileri🔗 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
266
Favori
22.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidip 8 ay mal gibi oturup ygs kasmayın 1 2 ay yani aralığa kadar olan süreç size ygs icin yetecektir. Ygs den bu kadar korkmayın sadece eleman elemek için yapılan bi sinav konsantrasyonunuz lys de olsun... Kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki üniversitelerin taban-tavan sıralamaları gibi bir istatistiksel bir bilgiye ulasabilirmiyiz,genelde puan olarak bir sıralama yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum palme a b soru bankasi zor geliyor,ekip yayınları tamami çözümlü nasildir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tpdr01

quote:

Orijinalden alıntı: bbuurockk

Dostum palme a b soru bankasi zor geliyor,ekip yayınları tamami çözümlü nasildir acaba

Palme ab den kasitiniz biyoloji ise final3yazarli alin tam sinavlik ve zor da degil.Hocam bilinmedik yayinlarti sakin almayin bence cunku bilinmedik yayinlsti 1 kisi yaziyor ams bilindik yerlesmid yayinlari ise komisyonlar hazirliyor

Yok hocam fizik soru bankasi palme,bunuda diğer formlardan ilk 100 girip onerenler varda o yuzden sordum,birde simetri 5'li ygs denemenin cozumu yok demi teknofem de

• Hocam ben web destekli urunlerde bulamadim bi ekran goruntusu alip gosterme imkaniniz varmi :)

• Ha hocam sen ordaki resme bakarak söylediysen tamam,o baglantinin icine girince gözükmüyor ama o deneme,kapsul var denge var bu yok

• http://www.teknofem.com/icerik/web-destekli-urunler

Bunların var sadece

• 0=( daha almadım )
    Türkçe karekök0 ve palme0 deneme
    Matematik geçen sene ygs 32 4 yaptım
    Bu sene karekök ve konu özeti fem aldım
    Kuş için karekök ve mat 2 soru bank var
    Ve geçen sene dene gittim haliyle dergiler simetriler felan var
    Fizik final lys konu palme a b
    Kimya palme lys konu ,simetri ygs ,palme ygs soru,palme organik
    Biyoloji palme konu a b. Palme soru a b var sizce yeterli mi bu sene için artı 3 adımda lys var şimdi 5 adımda ygs yi almayı düşünüyorum ve denge denemelerinin lys hepsini almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz öneri olarak diyeceğiniz yetersiz olan var mı geo yazmadım geometrim iyidir onda biraz konu deneme idare ederim

• Buradan insanlara böyle yardım etmen çok takdirlik bir davranış :) Tebrik ederim seni.
  • Mükemmel bir konu, teşekkürler. Şuan 11. Sınıfım ygs tavsiyelerinizi sene içerisine yaymayı düşünüyorum ki 11. Sınıfla beraber ygs de bitsin. Umarım sınav sistemi değişmez.

• hocam hiç mat görmedim meslek çıkışlıyım ne önerirsin ?
  • Durum hocam nereye :)

• Son bir soru hocam trigonometri için0dabn başlamak istiyorum ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyTR33 -- 15 Ağustos 2015; 13:59:24 >
  • Arkadaslar bu ekip yayınlarını kullanan varmı acaba

• Kardesim Allah rizasi icin fotografin altindaki yorum mu ustundeki yorum mu kitaba aot bisey anlamadim? onerilerine baktim beni ileri goturen kitaplar vardi aralarinda ygs turkce onerilerine uyacagim

• rez

• Hocam saolun teşekkürler öncelikle Şuan matematiğim sıfır derecede 10 net yapmak istiyorum direk simetriyle mi başlıyayım yoksa ant.mat la mı başlayayım
  • Fem Kesinlikle tavsiye etmiyorum 15bin tane soru sorup bakın tutturdum demek bana yüzsüzlük gibi geliyor tek firma il yetinmeyin her firmanın iyi olduğu dersleri bulmaya çalışın ayrıca fem tutturdu tutturdu diye sevinen arkadaşlar bu sene çokda ümitlenmesin bu sene tutabilir :)
  • Okumadım ama faydalı bişeye benziyor :) ben gece çalışanlardandım herkes kendine göre belirlemeli sabaha kadar 4 saat çalışma vaktim varsa 1-2 saat anca verimli oluyordu ama

• Zaman denemelerine bosuna o paralari verip almayin femin piyasada satilan denemelerinde zamandan sorular var zaten.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.