Şimdi Ara

12 tl ile 1 hafta geçinmem gerekEdit: Kriz masası kurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayvan gibi savurganlığın ceremesini çekeceğim şimdi. Sürekli dışardan ye dışardan ye olunca para da bana 3ün 1ini yedirdi. Şuan 12 tl var. Ve 1 hafta geçinmem lazım. Başka param yok. Kredi çekecem bugun ama onu da direk kiraya verecem. Nasıl yaşayabilirim?

Edit: Kriz masasını kurdum. Kartın limitinin dolmasına 8 gün var. Her gün 3 öğün yiyecem. Zaten 1 tencere yiyom. Haftasonunu kuzende geçirecem. Cuma akşamı ona gidecem pazartesi dönecem. Böylece cuma akşamı ve pazartesi sabahı dahil 8 öğün ondan geçinecem. Her makarna paketi 2 öğün. Bu akşam 1 öğün,cuma 2 öğün, pazartesi 2 öğün, salı çarşamba perşembe 3 er öğünden 9 öğün. Toplamda 14 öğün oldu. 14/2=7 adet makarna paketi alacağım. Bimde makarna 0.85 kr. 7x0.85=5.95 den 6 tl. Geriye 6 tl kalıyor. 6 tl ile bimden su alıp satarım malumunuz muğla sıcak olmaya başladı

Edit 2: Yukardaki planda bir yanlışlık var. Her öğünü makarna yiyerek geçireceğimi hesapladım. Ama kahvaltıda da mı makarna yiyecektim tabiki hayır. Yeni plan şöyle.
    Salı çarşamba perşembe cuma sabahı için 2 ekmek alacağım. Toplamda 4 öğün etti. Her 2 öğün 1 makarna paketi oluyor. Yani 2 makarna paketi yerine 2 ekmek alacağım. Önceden aldığım lor peyniriyle kahvaltımı yapacağım. Bu durumda 5 makarna paketi 5x0.85=4.25 tl ediyor. 2 tl de ekmek 6.25 cebimde kalan 5.75tl Bununlada idda oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 7 Nisan 2016; 22:28:52 >

• Up 17 TL de bende var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekmek su domates
  • illa yaşayacak mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 paket makarna 1 hafta yeter. Yanında musluk suyu bedava. Artan para da cebine kalır.

• Suyun olduğunu farz ederek makarna :D
    edit: Olmadığını farz ederek sokakta gitar çalma veya bir günlük garsonluk falan yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen Angel by A.C -- 7 Nisan 2016; 16:27:47 >
  • 1 liraya yaprak sarmalar oluyo bakkalda güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Hayvan gibi savurganlığın ceremesini çekeceğim şimdi. Sürekli dışardan ye dışardan ye olunca para da bana 3ün 1ini yedirdi. Şuan 12 tl var. Ve 1 hafta geçinmem lazım. Başka param yok. Kredi çekecem bugun ama onu da direk kiraya verecem. Nasıl yaşayabilirim?

Her gün 1 ekmekle karnını doyur. Kalan 5 lira ile iddaa oyna.

• 12 tane ekmek al sabah akşam ekmek ye
  • iddaa
  • 12 paket makarna
  • Ben zaten bir ogunde bi tencere makarna yiyorum

• iban verirsen 20 tl atarim

• -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Hacım ekmeğini al, yumurtanı makarnanı al. Su ve tuz varsa korkma hiç survivor izle biraz. Bir daha da savuruşa geçme çünkü ceremesini çekersin böyle imkan olsa vermek isterdim ama malesef
  • bimden su al sat ikiye katlarsın
  • up bende de 195 lira var
  • 3-4 paket makarna 3-4 paket de hazır çorba al işte ne kadar yetiyorsa. 2-3 tane de ekmek al alabilirsen olmadı komşudan iste. bunlarla rahat rahat geçinirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirx1963

Hacım ekmeğini al, yumurtanı makarnanı al. Su ve tuz varsa korkma hiç survivor izle biraz. Bir daha da savuruşa geçme çünkü ceremesini çekersin böyle imkan olsa vermek isterdim ama malesef

Eyvallah hocam sporcuyum tavuk alacam mecbur, babamdan isteyecem bi 20-30 tl

@Funky ND

Hocam sağolun niyetiniz için.
  • Her yorum 2 lira her beğeni 1 lira hadi durmayın.

• Uyku hapı al acıktıkça ic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.