Şimdi Ara

12. Sınıfta Dershane Şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9 da ve 10 da yarım yamalak söylene söylene gittim dershaneye. 11. sınıfta yazılmadım. Şuanlık bir sorun ya da sıkıntı yok. Hatta dershanesiz daha iyi gibi. Ama 12. sınıfta durum nasıl olur bilemiyorum. Sonuçta geçmiş 3 senenin konularını tekrar etmek var. Çok kararsızım. Ne yapmalıyım? Ne tavsiye edersiniz?

düzenleme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 23 Şubat 2014; 15:34:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

Merhabalar...

9 da ve 10 da yarım yamalak söylene söylene gittim dershaneye. 11. sınıfta yazılmadım. Şuanlık bir sorun ya da sıkıntı yok. Hatta dershanesiz daha iyi gibi. Ama 12. sınıfta durum nasıl olur bilemiyorum. Sonuçta geçmiş 3 senenin konularını tekrar etmek var. Çok kararsızım. Ne yapmalıyım? Ne tavsiye edersiniz?

şu ana kadar dershaneye gitmedim , bu sayedede çoğu kişinin önüne geçtim ( diğerlerine göre elimde çok daha fazla vakit olduğu için). Ama bu kişinin evde çalışabilen biri olmasıyla ilgili , 11. sınıfta gitmeyerek iyi bi seçim yapmışsın. Şuan bi sıkıntı yaşamıyorsan yani evde çalışmayı başarbiliyorsan 12. sınıftada gayet rahat yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attj4d

quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

Merhabalar...

şu ana kadar dershaneye gitmedim , bu sayedede çoğu kişinin önüne geçtim ( diğerlerine göre elimde çok daha fazla vakit olduğu için). Ama bu kişinin evde çalışabilen biri olmasıyla ilgili , 11. sınıfta gitmeyerek iyi bi seçim yapmışsın. Şuan bi sıkıntı yaşamıyorsan yani evde çalışmayı başarbiliyorsan 12. sınıftada gayet rahat yaparsın.

Çok teşekkür ederim. Evde çalışmayla ile ilgili sıkıntı yok. Hatta evde çok çok daha iyi çalışabiliyorum. Sadece son sene olduğu için biraz arada kaldım. Sonrada pişman olmayayım diye.

• bende 11.sınıfım ygs kimyaya başladım temelim var olduğu halde zaten bileşiklerden sonrası yok bende yani biraz zorlanma oluyor eğer internetten adam gibi anlatan hoca bunlarsan daha iyi ama illaki danışacağın bir hoca lazım
  • Küçük bir up çuk
  • Dershaneye gidiyor olsan da evde çalışmak her zaman daha verimli. Evde yaparım diyorsan sakın gitme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibi 10da yarımyamalak gidip 11de gitmedim. Bence gitmen evet şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde çalısabiliyorum dersin ama bu kesin degil

bu sene gitmedim 12.sınıfım. (iyi ki gitmemişim.yine olsa yine gitmem) ama kendini kontrol edemezsen ve çalısmayı bırakırsan çok büyük sıkıntı olur.
    Evde çalıstıgın zaman zarfında da netten hoca dinlemen ve konu tamamlaman gerekecek ve bu da bi süre sonra bıkkınlık getiriyor.
    Aglama noktasına bile gelebilirsin Konu tamamlamaktan ölecem artık yeter diyebilirsin ama dayabilirim diyosan tabii gitme.

1 nokta da şu : dersanedeki ortam(çalısma ortamı) pozitif etkiler,ders çalısırsın. Okulda yanındaki bikaç arkadasın çalişmadıgında vea sınıfta çalısan pek olmayınca ortam olmadıgı için bu seni çalısmamaya iter.(kendimden biliyorum) buna da dayanırım diyosan tabii ki gitme.
    Ama birde şu var : dersaneyi kullanamam,etüt alamam,durmadan hocaların yanına gidip soru soramam,arkadaslarla kaynatırım vs. diyosan hiç hiç gitme.
    son olarak : deneme sınavı eksigi var. Deneme sınavlarına kaydolurum 1 dersanenin düzenli olarak girerim diyosan tamam. Ama yok gitmem diyosan dersaneye git.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Evde çalısabiliyorum dersin ama bu kesin degil

bu sene gitmedim 12.sınıfım. (iyi ki gitmemişim.yine olsa yine gitmem) ama kendini kontrol edemezsen ve çalısmayı bırakırsan çok büyük sıkıntı olur.
    Evde çalıstıgın zaman zarfında da netten hoca dinlemen ve konu tamamlaman gerekecek ve bu da bi süre sonra bıkkınlık getiriyor.
    Aglama noktasına bile gelebilirsin Konu tamamlamaktan ölecem artık yeter diyebilirsin ama dayabilirim diyosan tabii gitme.

1 nokta da şu : dersanedeki ortam(çalısma ortamı) pozitif etkiler,ders çalısırsın. Okulda yanındaki bikaç arkadasın çalişmadıgında vea sınıfta çalısan pek olmayınca ortam olmadıgı için bu seni çalısmamaya iter.(kendimden biliyorum) buna da dayanırım diyosan tabii ki gitme.
    Ama birde şu var : dersaneyi kullanamam,etüt alamam,durmadan hocaların yanına gidip soru soramam,arkadaslarla kaynatırım vs. diyosan hiç hiç gitme.
    son olarak : deneme sınavı eksigi var. Deneme sınavlarına kaydolurum 1 dersanenin düzenli olarak girerim diyosan tamam. Ama yok gitmem diyosan dersaneye git.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.
    Şöyle bir mevzu var. Dershaneyi hiçbir zaman sevmemişimdir. Ama her sene ''Bu sene zor olur. Gitmeliyim'' düşüncesiyle gittim ve her gittiğim sene pişman oldum. Gittiğim dershane kötü bir dershane de değil. Ama ne bileyim sevmiyorum. Zaten soruları da genellikle ya arkadaşlara sorarım. Ya da buraya atarım. Hocanın anlattığı soruya da '' hıhı, evet hocam. Öyle hocam'' derim ama genelde anlamam niyeyse hocaların anlattığı soruları. Bir de üzerimde dershane baskısı olunca çalışma verimim düşüyor. Bunalıyorum. Ama hala aklımda her sene olduğu gibi '' Bu sene kesin zor olur. Gitmeliyim'' düşüncesi geliyor. İyi ki bu sene gitmemişim. Dershaneyi de hayatım boyunca niyeyse hiç iyiye kullanamadım. O zaman gitmemek mantıklı oluyor sizin dediğinize göre. İnşallah pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 23 Şubat 2014; 22:51:00 >

• Peki yolun açık diyeyim

Ama şunu unutma lütfen : Bulundugun ortam ve kendini yönetmen çok çok önemli. Ben zaman zaman bunun acısını fena çektim ama sonunda toparlamak önemli.
    Sorun olursa özelden mesaj atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Peki yolun açık diyeyim

Ama şunu unutma lütfen : Bulundugun ortam ve kendini yönetmen çok çok önemli. Ben zaman zaman bunun acısını fena çektim ama sonunda toparlamak önemli.
    Sorun olursa özelden mesaj atabilirsin

Peki çok teşekkür ederim. Çok sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.