< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavantakokusu01 -- 20 Ağustos 2021; 22:15:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12.sınıfta açık liseye geçmek

-
-
mezun olamazsam diye bir şey yok. dersten kalırsan yine üniye gidersin ve üniye giderken geçene kadar sınava girersin ki kaldığın ders de olmaz kolay kolay. o konuda için rahat olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 20 Ağustos 2021; 21:47:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam kişiden kişiye değişir ama okullar açılacaksa bence ve eğer yolda çok vaktiniz gitmiyorsa önermem. bu pandemi döneminde okulun sağladığı disiplini çok aradım şahsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi bir okula gidiyrosanız dahi okulun sağladığı bir disiplin yok belki haftada 1 deneme yapıyorlarsa o denemelerde sıralamanızı görürsünüz.
iradeniz iyi veya güzel bir kütüphane varsa açıığa geçmekte sıkıntı yok. hatta sınav meseleleri en son takılacak meseleler en azından bu sene öyleydi gelecek sene ne yaparlar bilmiyorum. sadece zorunlu dersleri alırsanız zaten 4 tane ders falan vardı edebiyatta 40 veya 60 ın üstüydü tamh a tırlamıyorum yaptığınızda sıkıntı kalmıyor zaten. obp'nizde sınanvlara göre pek etkilenmiyor 80 obp ile girdiyseniz açığa 88 89 civarı bir obpniz olsa sınavlar bunu maksimum 1 puan aşağı çeker.
kendinizi iyi analiz ettikten sonra bu kararı verin.
-
Teşekkürler cevap için
Okulum sınavlar açısından da kolaylık sağladığını duysaydım geçmek istemezdim.Okulun hiç deneme yaptığını bile duymadım..
Bizim okul şaşırtıcı derecede fazla deneme yapıyordu. Hatta dershanemizden daha iyi yayınları yapıyorlardı :D
Hocam yapma derim. Yapan arkadaşım vardı. Geçen sene mezuna kaldı. İnan yarardan çok zarar. Okul vakit kaybi geliyor olabilir. Ama konuyu ilk oradan görüp daha sonra dershaneden işlemenin yararı çok fazla. Ama yine de tercih senin
zamanında almıs oldugum en iyi karardı sınıftakı azmanlar arasında çalışmak çok yorucu olurdu irade sahıbıysen dakika bile düşünme hocam
Geç bence. Keşke geçseydim diyorum kendime. Obp saçmalığı varken biraz daha kurtarırsın kendini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okulun beden,görsel,edebiyat,tarih derslerine girmek,sınavlarına hunharca çalışmak zaman kaybı gibi geliyor bana ama bilemiyorum da korkuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavantakokusu01 -- 20 Ağustos 2021; 23:7:0 >
Söylemem gerekeni söyledim hocam. Karar sizin
Sınavlar nasıldı sadece ortak derslerin sınavlarına girsek yetiyormuş sanırım.Edebiyat, ingilizce,trafik ortak ders edebiyata çalışsam yaparım herhalde.
Fikriniz için teşekkürler :)
Rica ederim hocam
Evet ben tarihe falan da gırmıstım ama siyer falan da vardı cok zorlamıştı geneli kolaydı sınavların dört sıklı kısacık sorulardı hıc bırıne calısmadım zaten ama sen yine de ucundan bakıver siyerden carttan curttan kalmıstım obp 85 kusurdu 84 kusur oldu
Fazla çalışmam zaten biraz baksam yeter cevapların için teşekkürler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X