Şimdi Ara

12.sınıflar için yapilan sınıf belirleme sınavında tyt mi soruyorlar 11.sınıf mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta bir kaç gün sonra sınav olacağım.Ne çözeceğim belli değil.Size ne sordular ?

Okul: sınav koleji(tam burslu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde kolej kelimesini sevmem.Kolejleri de sevmem.Temel lisesiyle karışmasin diye kolej dedim.

Başka dershane ,okulda olanlarda söylerse güzel olur.

• Up

• İkisi de olur büyük ihtimalle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jsjsjsjsjsjsjsjsjsj j kullanıcısına yanıt
    Hocam memleket nere

• TYT yapılır hocam
  • TYT AYT Karışık oluyor hocam fende 11 çıkıyor Matematikde mat1 işlemişlerse oda çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enessbulut kullanıcısına yanıt
    Hocam okulun ilk senesi.Bende sınava girdim tam burs kazanınca kayıt yaptım.1 hafta sonra sınıf belirleme sınavı olacak diye mesaj attılar.Ondan 5 gün sonrada derse başlayacaklar. 1.derece sınıfında olurum onda sorun yokta iyi bir dereceyle o sınıfa girmek istiyorum. 10 kişi alınacaksa 10.olarak gitmenin bir anlamı yok.Bir de bende sene nasıl başlarsa gerisi öyle gelir inancı var.O yüzden iyi başlamak istiyorum.

Hangi senenin konuları çıkacak emin olabilseydim ona gore tekrar yapardım.Sınav okulları genel merkezini aradım .bize kendi okulumuzu arayın dediler okulu da aradık bilmiyoruz dediler.Şuan iki arada bir deredeyim :)

Sizce hangisini çalışayım risk alacağım dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Hocam okulun ilk senesi.Bende sınava girdim tam burs kazanınca kayıt yaptım.1 hafta sonra sınıf belirleme sınavı olacak diye mesaj attılar.Ondan 5 gün sonrada derse başlayacaklar. 1.derece sınıfında olurum onda sorun yokta iyi bir dereceyle o sınıfa girmek istiyorum. 10 kişi alınacaksa 10.olarak gitmenin bir anlamı yok.Bir de bende sene nasıl başlarsa gerisi öyle gelir inancı var.O yüzden iyi başlamak istiyorum.

Hangi senenin konuları çıkacak emin olabilseydim ona gore tekrar yapardım.Sınav okulları genel merkezini aradım .bize kendi okulumuzu arayın dediler okulu da aradık bilmiyoruz dediler.Şuan iki arada bir deredeyim :)

Sizce hangisini çalışayım risk alacağım dostlar
    Dil bilgisi yeter coğrafya hariç diğerleri kolay gelir zaten
  • Up

• TYT ağırlıklı olur fende aralara AYT serpiştirmiş olabilirler Sene başı olduğu için özellikle mat çok kasıntı gelmez diye düşünüyorum
  • efe_bakay e kullanıcısına yanıt
    Bu tarz gruplar vakit kaybından başka bir şey değil nokta

• Geçen sene sınav temel lisesine gitmiştim (kolejle aynı program izleniyor) ve YGS yapmışlardı tabi sistem değişmeden önce bu sene de TYT yaparlar
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    büyüksün abi
  • (tam burslu)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    tam ben diyicektim ahaha büyüksün reyis ya :D (tam bursluyum bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1mpleo

tam ben diyicektim ahaha büyüksün reyis ya :D (tam bursluyum bu arada)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum millet kafelerde sokaklarda gezip tozarken biz evde bir yerimizi yırtıp ders çalışıyorduk bir bırakın da tam burslu olduğumuzu söyleyelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.