Şimdi Ara

12.SINIFIM BİTMİŞ DURUMDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıfım. ygs lys ye 11. sınıftan beri hazırlanıyorum. 11. sınıftan beri temel liseye gidyorum. 11. sınıfta zerre verim alamadım her konuyu internetten yaz çalış yaparak zar zor anlaya anlaya ilerledim ( bu yüzden neredeyse hiç soru çözemedim ). tatilde ise ilk 2 ay neredeyse yattım. Son ay ise çalışmaya başlamıştım fakat temel lisem başlamıştı. onlara uyayım dedim de bazı hocalarını beğenmedim. Özellikçe fizikçisini ( kadın bize konuyu anlatmak için değil, bakın ben bütün fiziği biliyorum siz hiçbir şey bilmiyorsunuz demek için anlatıyor ve bu yüzden ösym dışı sorular yöneltiyor sürekli :( şuanlık denemelerde anca 80 - 90 net arası geliyor daha lys den hiçbir şey bilmiyorum:( Hedefim Her zaman İTÜ idi pc mühendisliği ) Okulda o kadar hızlı vakit geçiyor ki günler haftalarıma döndü. Eve çok az vakit kalıyor. Ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum nereye gideceğimi de biliyorum neler istediğimide fakat şu şartlar şu ortmalar beni ümitsizleştiriyor daha şimdiden mezun fikri sarıyor beni :(( ygs fene hiç başlamadım aynı şekilde sosyale. YGS yi lys yi çook iyi yapmak istiyorum annemin babamın bana verdiği imkanları boşa çıkarmak istemiyorum. Herşey den fedekarlık yaptım arkadaş sevgili telefon heerşey den. Sizce ne yapmalıyım şu istediğim bölümüme girmek için lütfen tavsiye verin arkadaşlar ?

• Bu yıl kesinlikle tercih yapma seneye puanın eksilmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Bu yıl kesinlikle tercih yapma seneye puanın eksilmesin.

Niye böyle dedin ki ?
  • Eğer tercih yaparsanız öteki sene okul puanınız yarıya düşüyor o yüzden dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle işe bilgisayar mühendisliğinin pc mühendisliğini öğrenerek başla

sonra bu düşüncelerden kurtul boşver okulu internette tonla video var onları dinle not çıkar konu anlatımlı kitaplara bak soru çöz çözemediklerini hocalarına götür gerisini Allaha bırak ama pes edersen bahane üretirsen birşey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.