Şimdi Ara

12 SAAT UCAKTA NE YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• uculur
  • uyuma bineceğin gün uçakta yardır
  • Hostesleri sen ucur, az yaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun mesafe ucaklarında vakit gecirebileceğin cok sey var koltukların arkasında film izleyip oyun oynayabileceğin ekran falan kalkıp ucakta gez bir kaç kişiyle tanıs zaten birazda uyusan yolculuk bitmiştir.
  • Bazı uçaklarda wi-fi olur internette takıl face,DH film filan tabi laptop varsa yoksa hostesleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman ayirip cevaplayan herkese tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist100

Bazı uçaklarda wi-fi olur internette takıl face,DH film filan tabi laptop varsa yoksa hostesleri

Yanimda macbook , ipad , ps vita ve telefon olucak ama internet olmazsa bir sure sonra oyun oynamaktan sıkılırım diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 22 Ağustos 2013; 21:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

quote:

Bazı uçaklarda wi-fi olur internette takıl face,DH film filan tabi laptop varsa yoksa hostesleri

Yanimda macbook , ipad , ps vita ve telefon olucak ama bir sure sonra oyun oynamaktan sıkılırım diye dusunuyorum

omegleye filan gir film izle ( izle gizliden ) Bu ne kardeşim 12 saat yol dünyayımı turlucaksın nerden nereye

• quote:

quote:

quote:

Yanimda macbook , ipad , ps vita ve telefon olucak ama bir sure sonra oyun oynamaktan sıkılırım diye dusunuyorum

omegleye filan gir film izle ( izle gizliden ) Bu ne kardeşim 12 saat yol dünyayımı turlucaksın nerden nereye

Kanada'ya gidiyorum dostum

• Film, dizi, oyun, kitap ve uyku. Bu şekilde 12 saati geçirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Film, dizi, oyun, kitap ve uyku. Bu şekilde 12 saati geçirebilirsin.

Zaman ayırıp cevapladıgınız icin cok tesekkurler hocam hic bu kadar uzun bir yolculuga cıkmamıstım bakalım nasıl gececek zaman
  • quote:

quote:

Zaman ayırıp cevapladıgınız icin cok tesekkurler hocam hic bu kadar uzun bir yolculuga cıkmamıstım bakalım nasıl gececek zaman

para bol heralde sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

quote:

para bol heralde sende

ne alaka

• quote:

Evet beyler tavsiyelerinizi bekliyorum

Dun gece 2 saat 40 dakika uctuk.O kadar sıkıcı degildi.Asagiya baksam bisi goremiyorum cunki karanlikti ki gunduz olsa neye yarayacakti sanki hd gorucektim heryer karinca kadar iste.Netten takil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hostes
  • ne gorgusuzsun yavhu ben konu disinda cok takilan biri degilim senin kacinci kanada konun ucak biletinin fiyatini bile yazmissin.
  • Çok güzel uyunuyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

ne gorgusuzsun yavhu ben konu disinda cok takilan biri degilim senin kacinci kanada konun ucak biletinin fiyatini bile yazmissin.

o konuların icerikleri farkliydi harclık , okul secimi gibi.Konuya gelincede bu kadar uzun seyahat etmedim hic tecrubesi olan arkadaslardan fikir aliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 22 Ağustos 2013; 22:43:42 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.