Şimdi Ara

12 net tyt matematik nasıl artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 tane konu harici diğerlerinde eksiğim yok.fakat fena derecede pratik eksikliğim var.bu dersi sevmediğim için soru çözmeyi alışkanlık haline getiremedim

benim kozum ayt olacak.şu vakitten sonra tyt matematikte ekstra bir efor sergilemek kumar oynamak olur.

ayt matematiğe yeni başladım.konulara aşinalık var.bu dersten soru çözmekten de hoşlandığım için 2 ayda tamamen süpürmüş olurum.

geometride de üçgende alandayım 1 hafta kadar üçgenlerde soru çözüp.konulara devam edeceğim.geometri iyi gidiyor.ilk defa dinliyorum.şu dersi oturtursam çok iyi olacak

konumuza dönecek olursak tmde 15 bine girebilmem için tyt matematikte 20-25 net aralığını yakalasam yeter.

aytden yüksek yapmayı hedefliyorum

tyt matematik için ne yapmalıyım?

kolay seviye branş alıp 2 günde bir çözerek ilerlesem nasıl olur?

• Konu başlığındaki sorunun cevabı
    Konuda gizli

fena derecede pratik eksikliğim var.bu dersi sevmediğim için "soru çözmeyi alışkanlık haline getiremedim"

Ben deneme yerine soru bankası öneriyorum. Denemede x konudan 1-2 soru var, soru bankasında 50-60 soru.
    Daha sınava vakit var. Netin 20-25 seviyesine rahat çıkar.
    Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Matematik Nasıl Artar?

TYT Matematik netlerini artırmak, sistemli çalışma ve doğru tekniklerle mümkündür. İşte başarıya ulaşmak için uygulayabileceğin bazı ipuçları:

Temel Kavramları Sağlamlaştır: TYT Matematik sınavının temel kavramlarına hakim olman çok önemlidir. Bunlar cebir, geometri, trigonometri ve analizi içerir. Bu konulara yönelik eksiksiz bir çalışma programı oluşturarak temellerini güçlendir.

Soru Çözme Alıştırması Yap: Soru çözme, TYT Matematik netlerini artırmanın en etkili yollarından biridir. Çeşitli kaynaklardan farklı düzeylerde alıştırma soruları çözerek pratik kazan ve hatalarından ders çıkar.

Zaman Yönetimi Tekniklerini Kullan: TYT Matematik sınavı kısıtlı bir süre içinde tamamlanmalıdır. Zaman yönetimi tekniklerini öğrenerek, soruları daha verimli bir şekilde yanıtlayabilir ve netlerini artırabilirsin.

Düzenli Olarak Deneme Sınavlarına Gir: TYT Matematik sınavına girmeden önce düzenli olarak deneme sınavlarına girmek son derece faydalıdır. Bu sınavlar, eksiklerini belirlemene ve sınav ortamına alışmana yardımcı olur.

Konular Arası Bağlantı Kur: TYT Matematik konuları birbirleriyle bağlantılıdır. Bir kavramı anladığında, diğer ilgili kavramlarla da bağlantı kurmaya çalış. Bu bütüncül yaklaşım, genel anlayışını güçlendirir.

Profesyonel Yardım Al: TYT Matematik alanında zorlanıyorsan, özel ders veya etüt gruplarından profesyonel yardım alabilirsin. Bir eğitmen veya mentor, eksiklerini belirlemene ve gelişimine rehberlik edebilir.

İstikrarlı Ol ve Motivasyonunu Koru: TYT Matematik netlerini artırmak zaman ve çaba gerektirir. İstikrarlı bir çalışma programı oluşturmalı ve motivasyonunu yüksek tutmalısın. Küçük hedefler belirleyerek ve başarılarını kutlayarak motivasyonunu koruyabilirsin.

Bu ipuçlarını takip ederek TYT Matematik netlerini artırabilir ve sınavda başarıya ulaşabilirsin. Unutma, düzenli çalışma ve azim, hedeflerine ulaşmanın anahtarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • problemin üstüne düş derim fasikül bitirmediysen hemen al ve başla.Denemede heyecan falan da yapma otur sırana mermi gibi içinden geç sinavin.Başarılar.

• Konu başlığındaki sorunun cevabı
    Konuda gizli

fena derecede pratik eksikliğim var.bu dersi sevmediğim için "soru çözmeyi alışkanlık haline getiremedim"

Ben deneme yerine soru bankası öneriyorum. Denemede x konudan 1-2 soru var, soru bankasında 50-60 soru.
    Daha sınava vakit var. Netin 20-25 seviyesine rahat çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal problemler fasikülünü önerir misiniz peki @Lonelyman11 @YaralıPanda

tyt matematiğe ağırlıklı olarak zaman ayıramam fakat 1 ay içinde birer adet fasikül ve sb biter diye düşünüyorum

• dostum hemen en tepeye niye atlıyorsun orijinali salla sen şimdilik. Bencede soru bankasi çöz 345 tavsiye ederim. Bittikten sonra 20 civarına gelirsin daha sonra geodaki ilerlemen ve deneme çözmene bağlı 30 bandina çekebilirsin kendini. Tamamen senin elinde sevmek zorundasin..

• Ben normalde 10-15 arası yapıyordum son denemelerde ama bu özdebirde 4,25 yaptım. Bir süredir tytyi salmıştım birden çakıldım. Bence asıl tytyi bırakmak kumar gibi. Hem aytyi dediğin seviyede yapıp yapamayacağın kesin değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.