Şimdi Ara

12 LER FAZLA MI KÜÇÜMSENİYOR? YOKSA BU SENE ÇOK MU KÖTÜLER HARBİDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar hangi eğitimciyle konuşursam konuşayım hep aynı laf... '' Bu sene daha düşük netlerle daha iyi puanlar... Bu sene ciddi bi' sınava hazırlık yok.. Temel liseler çok yetersiz...'' vs vs. Sizce abartı mı? Temel liseye giden arkadaşlar okulda durumlar nasıl?

• Temel liseler neyse de devlet okulları kötü bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejyoner1

Temel liseler neyse de devlet okulları kötü bence

Kardeşim sen 12 ye gidiyordun sanırım. Katılıyor musun bana? Çevrendeki insanlar ne alemde?
  • ciddi anlamda öyle görünüyor, orta seviye öğrenci çok yok, iyisi çok iyi kötüsü çok kötü bu sene. benim okuluma ve çevre okullara baktığımda dershanesizlikten dolayı ygs ye tam anlamıyla hiç kimse hazırlanamadı, meb kurslarıda hiçbirşeye yaramadı bir ciddiyet ortamı gerçekleşmedi meb hocaları zaten maum. temel liselerde genelleme yapmak istemem giden arkadaşlarım iyi değil yorumları alıyorum. öyle veya böyle bu sene çok farklı bir sene olacak gerek aday gerekte ösym açısından.
  • bugraramoglu kullanıcısına yanıt
    Fen lisesindeyim. Aslına bakarsan 145 tane fen var toplamda. Bizimki ilk 50 de. 50 kişi var dönemde. Bugü 3 4 5 orta seviye 1 yapıldı okulda, 2 3 tane 120+ ; 4 5 adet 100 + ; kalanlar hep 70-100 bandında.

Temel lise 1 tane var burada iyi olan. Orada da genel piyasa denemelerinde ortalama 135 yapan 10 kişi falan var gerisi yine hikaye.
  • Koministadam kullanıcısına yanıt
    Sınava giren kişi sayısındaki büyük azalışı da göz önüne almak lazım ama. Geçen sene dersaneye giden herkes TR geneli sınavlara giriyordu.
  • Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Çok uçuk netler yok sanırım. Geçen sene sadece benim sınıfımda 6-7 kişi 130+ yapıyordu. Okulumda bu sayı çok rahat 40a-50ye ulaşıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınav ciddiyeti az doğru ama göreceğiz bakalım neymişiz

All hail 98

• Wee wee weee will rock youu
    Hangi il hocam ?

• Dershaneler olmadığı için millet bişey yapamıyo senenin başında aman olmasın ben yaparım diyenler şimdi dersaneyi kaldıranlara tepki gösteriyor. Ayrıca dersaneler kaldırıldı diye sınav kolay olacak görüsüne katılmıyorum

• OksiToksi O kullanıcısına yanıt
    Aksaray
    Profilde denizli yazıyor ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: OksiToksi

Profilde denizli yazıyor ondan sordum

Ha hesabı arkadaştan aldım da denizliliydi :D
  • Ben de hocam. Hükümet böyle küçük oyunlar yapmaz. Ki verilecek tepkilerde bence umrunda değil. Nolcak yani şimdi ortalamalar yükselirse devlet halka hava mı atacak? Saçma sapan düşünceler. Ülke savaşa giricek bu gidişle bi de cumhurbaşkanı arıcak ''Sınav kolay olsun. Bu sene ortalamalar yükselmeli.'' mi diyecek. Çok basit düşünceler bunlar.
  • Bir çok kişi de dersane olmayınca yaz tatilini yatarak geçirmiş sanırım. Bu bana çok mantıklı geldi çünkü ben bile yattım. :D
  • Bu bir saçmalıktır açık ve net kendi okulum için söyliyeyim.Tüm okul çok fena kasıyor en düşük netler 120 geliyor haberiniz ola.
  • bugraramoglu kullanıcısına yanıt
    Son SBS de bizde oldu herkes kolay olacak diyordu ve hic te kolay degildi. Ayrıca ÖSYM artık üniversiteye fazla kişi göndermek istemiyor. Yani bu 98lilerde sıkıntı yok sıkıntı dersanelerin olmaması bundan dolayı düşük netlerle iyi yerlere yerlesebilecekler

• Dostum trollemiyorsan çok merak ettim. Hangi lise?

Edit: Neyseki trollmüş gençler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraramoglu -- 16 Şubat 2016; 21:05:08 >
  • Ben de onu diyorum hocam. Yoksa her neslin zeka seviyesi aynı. 98 liler mal 97liler kral gibi saçmalıklara katılmıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.