Merhaba arkadaşlar. Gold ve Free, Free kartı bağlı bir tane ek kartım vardı. Kız kardeşim üniversite zamanında ödemediği düşük limitli kredi kartları avukatlık olarak kapandığı, puanı olmadığı içinde tekrar kredili ürün alamayışı yüzünden ek kart çıkarmak zorunda kaldık. Gold kartı kendim kullanıyordum. Free kartı kız kardeşimin otomatik ödeme talimatları gerekirse taksitli alışverişleri aktif olarak kullandığı ek kartı ile düzenli ödememizi yapıyorduk. Free tamamını ona vermemin amacı benim alışverişlerle karışmasın çıkan ekstre yi direk olarak ödemesi içindi. Geçenlerde aradı abi cüzdanımı kaybettim kartımı hemen iptal et dedi. Sevgili akbank müşteri hizmetlerini aradım iptalini istedim yenisin gönderelim dediler. Adres değişikliği yüzünden tamamen iptal ettirmek zorunda kaldım Kardeşim ertesi gün cüzdanı bulmuş. Ek kart açtırmak için müşteri hizmetlerini aradığımda; Neymiş bir kişi için 1 ek kart çıkarabilir mişim. İptal ettik tekrar açalım o zaman dedim olmuyor dedi. Gold kartınızdan açabiliriz dedi. Yav ödeme yaparken kim ne harcamış onu çıkarmak kadar zoru var mı ? O zaman yeni kart başvurusunda bulunalım dedim. Kart başvurusu yapıldı. Platinum onaylarsa ben kullanacağım. Gold veya Klasik kart olursa kardeşime vereceğim. Aynı bankada 2 kartım olduğu halde onaylanması 24 saatten fazla sürdü. 12 gündür platinum kartın basılmasını ve kurye ye verilmesini bekliyorum. Ek kartın AGT denen iş bilmez kurye de kardeşime ulaşmasını bekliyorç AKBANK pişmanlıktır. İlk sene kart aidatı yok aidat gelince iptal ediyorlar ve çip para kazandırıyor diye kullanmak istiyorduk. Kardeşimin ihtiyacı olması tamamen iptal ederim. Akbankın karaltısını ortadan kaldırırım. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 25 Ağustos 2022; 0:12:0 > |
_____________________________ |