Şimdi Ara

12. GELENEKSEL FANTEZİ LİGİ DH BASKETBOL 2016/17 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
12.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Howard -bogut-omer-speigts-perkings var.

Benim kadro tam degil yukarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki baska bir takimdan conley- klay takasi var. ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Peki baska bir takimdan conley- klay takasi var. ne dersiniz?

klay conley den biraz daha iyi gözüküyor bu sezon takasın yanında ekstra bişeyler iste bence
  • Tam ligde lider olmuştum ki,

https://twitter.com/SpearsNBAYahoo/status/547071856373538816

quote:

The Pistons announce that they have waived Josh Smith. Wow.

Haydaaaaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Tam ligde lider olmuştum ki,

quote:

Haydaaaaaa...

bekle caner belki iyi bi yere denk gelir köftehor. istatistik kasar.

• bu kararın asıl sebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Tam ligde lider olmuştum ki,

quote:

Haydaaaaaa...

bekle caner belki iyi bi yere denk gelir köftehor. istatistik kasar.

Yok abi zaten adamı bırakmam da, Houston'a Dallas'a falan giderse süresi düşecek. Paşam playoff kovalamayan takım istemiyormuş. İyi ribaund, asist, top çalma, blok getiriyordu, tabii FG ve FT'yi bozuyordu Bıraksam zaten ondan iyisini bulamam.

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

bu kararın asıl sebini bilen var mı?

SVG'nin özel hayatına müdahale diye tahmin ediyorum ben Şu adamı birilerine takaslayamamaları büyük fiyasko

• 13 kişilik kadroda sadece bir tane pg oynayabilecek oyuncu olması nedeniyle bir oyun kurucuya ihtiyacım ilgililere duyrulur.
  • Valla kısmet bu seneyemiş yardır yardır gidiyorum. Bakalım sonumuz ne olacak :P
  • yalnız o takas hiç adil olmamış. bi taraf 9. ve 78. oyuncusunu veriyor, diğeri 13. ve 197.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

yalnız o takas hiç adil olmamış. bi taraf 9. ve 78. oyuncusunu veriyor, diğeri 13. ve 197.

ben sadece ligden kopmuşken westbrook u alayım bari diye giriştim hacı. lig vetosu yerse de benim için farketmez. takas yaptığım kişi forumda kim bilmiyorum bile :) hatır şikesi yok yani..

• bendim o takas olduğunda aldridge in durumu belirsizdi bende riske girdim çok uzun çıkmadı sakatlığı 6-8 hafta ama haklısınız şu haliyle benim önüme gelse bende adil demem
  • Son umutlarımı da kadroyu son üç beş gün kurmayı unutarak kaybettim. Bir yılı daha hüsranla kapatıyorum. Tek ilerleme diplerden kurtulmam

• Ben daha 2. 3. haftadan sonra hüsranla bu yılı kapattım ilk drafta yetişemediğimden takımda kevin love dışında doğru dürüst oyuncum yoktu, kevin love da sezon başında istatistik kasamadı yazık
  • ligin zirvesi için güzel bir hafta ilk 4 birbiriyle oynuyor ama bunun allstar nedeniyle yarım oynanacak haftaya gelmesi kötü olmuş
  • Bir sezon daha hüsran

• Bu sezon çok umutluydum, birkaç hafta lider götürdüm ve üçüncü bitirdim. Sakatları bırakıp yerine adam almamam, aldığım adamın (Justin Hamilton) da sakat çıkıp oynayamaması elenmeme neden oldu. Jonywayt'a tebrikler. Yalnız ilk 4'ten üçü elenmiş, epey upset var
  • quote:

Bu sezon çok umutluydum, birkaç hafta lider götürdüm ve üçüncü bitirdim. Sakatları bırakıp yerine adam almamam, aldığım adamın (Justin Hamilton) da sakat çıkıp oynayamaması elenmeme neden oldu. Jonywayt'a tebrikler. Yalnız ilk 4'ten üçü elenmiş, epey upset var

Asıl ben tesekkur ederim :)

Bu arada c. Anthony , howard ve greg yokken nasıl kazandım diyebiliyorum. Hiç umudum yoktu ve bir bakayım dedim oda be 65 ucluk atmışım yuh dedim kendime :p

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Melo olayının benzerini ben de Bosh'ta yaşadım, Ajinca'yı yerine alınca o bir süre idare etti ama Davis dönünce Ajinca'nın süresi azaldı ve takımın kaçınılmaz düşüşü başlamış oldu. 65 üçlük gerçekten dehşet rakam; ama takımda Morrow, KCP, Pondexter varken normal; Teague de epey steal getirmiş. Yalnız Morrow da iyi steal getiriyormuş. Adama düz şutör gözüyle bakıyordum, sonuç 5 steal; Lillard iyi top çalıyordu, sonuç 2 steal Sakatlarım da iyileşmiş iş işten geçince.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.