Şimdi Ara

12 gb ram 8 gb oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün tesadüfen far kettim ve sorunu hala çözemedim.Benim sistemimde 3 tane 4 er gb corsair 2 si 1333 mhz biri 1600 mhz olarak var.Daha önce 12 gb olarak algılıyordu fakat şimdi 8 gb.Ramlerin hepsini çıkarıp her birini tek takım ve 2 gb olarak verdi üzerine bir tane daha takınca 6 gb ve üçüncüyü takınca 8 gb oluyor.HEr birinin yerini farklı farklı değiştirdim.Ana kart modelim Asus M5A87 işletim sistemim 8.1 pro fikri olabilecek varsa sabırsızlıkla bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

Merhaba arkadaşlar geçen gün tesadüfen far kettim ve sorunu hala çözemedim.Benim sistemimde 3 tane 4 er gb corsair 2 si 1333 mhz biri 1600 mhz olarak var.Daha önce 12 gb olarak algılıyordu fakat şimdi 8 gb.Ramlerin hepsini çıkarıp her birini tek takım ve 2 gb olarak verdi üzerine bir tane daha takınca 6 gb ve üçüncüyü takınca 8 gb oluyor.HEr birinin yerini farklı farklı değiştirdim.Ana kart modelim Asus M5A87 işletim sistemim 8.1 pro fikri olabilecek varsa sabırsızlıkla bekliyorum..

4 gb lık ramleri tek takınca 2gb nasıl veriyor.?
  • dalavere kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım bende format atmayı düşünmeye başladım artık :/
  • quote:

bilmiyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım bende format atmayı düşünmeye başladım artık :/

4 gb'lık ramin 1 tanesini al ve farklı renkteki soketlere takıp makine aç bakalım her iki sokette de aynı mı gösteriyor bide biosu kontrol et biosdan fazla anlamam diyorsan biosta default yap
    yok maalesef hepsini denedim
  • 2 mi gözüküyor yine
  • quote:

Merhaba arkadaşlar geçen gün tesadüfen far kettim ve sorunu hala çözemedim.Benim sistemimde 3 tane 4 er gb corsair 2 si 1333 mhz biri 1600 mhz olarak var.Daha önce 12 gb olarak algılıyordu fakat şimdi 8 gb.Ramlerin hepsini çıkarıp her birini tek takım ve 2 gb olarak verdi üzerine bir tane daha takınca 6 gb ve üçüncüyü takınca 8 gb oluyor.HEr birinin yerini farklı farklı değiştirdim.Ana kart modelim Asus M5A87 işletim sistemim 8.1 pro fikri olabilecek varsa sabırsızlıkla bekliyorum..

Anakarttan öyle.
    Bendede öyle.
    Kafasına göre yapıyor.
    bende ara sıra 4 ara sıra 2 goruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet maalesef

@Penanggalan bende ondan şüpheleniyorum hocam ddr 4 ler gelmeden de değiştirmeyi düşünmüyorum
  • İlk defa boyle bişey duydum.

• Biosta durum nedir ? Formatlık iş yoktur belki
  • tharkaho kullanıcısına yanıt
    Bios'u hiç güncellediniz mi? Eğer güncellemedi iseniz bir deneyin bence.
  • Biosluk bi is olabilir.

• yakın tarihlerde bilgisayarınız hiç bir elektronik tamirciye yada servise falan götürdünüzmü? en azından bu durumu farketmeden önce
  • hayır servise hiç götürmem genelde kendim hallederim biosu en son 18 ay önce flashbellek yoluyla güncellemiştim.Sistemimde genel bir anormallik var zaten AMD fx 8350
    PSU 650 W Ekran kartım gtx 670 be battlefield gibi oyunda çogu zaman 20 fps alıyorum bir türlü çözemedim darboğaz olma ihtimalide düşük gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.