Şimdi Ara

12 DOLARA EBAY'DAN ZIPPO ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu zippolar orijinal midir adamın listesinde bir çok çeşit var ve 99.6 olumlu oy almış. Sayfada geniune yazıyor ama doğru mudur. Eğer öyleyse Türkiye'ye kargo paralı mı geliyor. Bunun için satıcıdan bilgi almam lazım mesaj olarak ne yazmalıyım bilgisi olan arkadaşlar bi yardım eder misiniz.

http://www.ebay.com/sme/unitedoutdoors/Extra-10-off-when-you-buy-3/so.html?_soffid=5001502403&_seedid=191143537109&_trksid=p2047675.m1563

• kargosu yok ama orjinalligi hakkında bisiy diyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yurtiçinden uygun fiyata orijinal zippo alabileceğim bir yer var mıdır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 13 Mayıs 2014; 17:33:30 >
  • eger orjinale yakinsa alinir diye dusunuyorum 12 dolar ucretsiz kargo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS

eger orjinale yakinsa alinir diye dusunuyorum 12 dolar ucretsiz kargo

Sitede geniune yazıyor satıcı da 99.6 olumlu oy almış bir satıcı bence orijinal. Ama satıcıyla iletişime geçip kargo meselesini görüşmem lazım birisi yardımcı olsa keşke.
  • Neden zippo almak istiyosun bu hayranlığının sebebi nedir?
  • 5tl ye aldığım Çakma Zippo 7-senedir Kusursuz Çalışıyor nedir bu Zippo hayranlığı anlamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal gibi,ama alacaksan cilalılardan al, yıllanıp çizildilçe daha güzel oluyor.

• Sons of Anarchy li olanlar çok güzel
  • Ne demek neden zippo almak istiyorsun ya bu ne biçim sorudur ? Öyle hayranı filan değilim sürekli kalitesiz 1 liralık çakmakları kullanacağıma bir tane zippo alıp uzun süre kullanmak istiyorum ne olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 13 Mayıs 2014; 18:59:45 >
  • Usa yapımı olanlar freeshopta 20 dolardan başlıyor onlar çakmadır.

• Cilalılar değil de mat siyah olanlar çok hoşuma gidiyor hocam.
  • Türkiye'ye kargo yok sanırım

• Orjinal sanırım çünkü feedback yüksek ama TR'ye göndermiyor bi konuşayım bakalım.
  • Bi mesaj gönderirsen iyi olur hocam ya ben anlamıyorum bu işlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 13 Mayıs 2014; 19:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Bi mesaj gönderirsen iyi olur hocam ya ben anlamıyorum bu işlerden

hocam denedim malesef satıcı mesaj kabul etmiyor yani mesaj gönderilmiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Anladım hocam bu satıcı TR'ye mal göndermek istemiyor anlaşılan. Neyse başka yerlere bakacaz artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Anladım hocam bu satıcı TR'ye mal göndermek istemiyor anlaşılan. Neyse başka yerlere bakacaz artık.

sadece amerika içine kargo varmış yani hiçbir yurtdışı ülkeye göndermiyor.eğer böyle ucuz bulursanız söyleyin hocam size zahmet bende alacağım 1 adet.

• quote:

Ne demek neden zippo almak istiyorsun ya bu ne biçim sorudur ? Öyle hayranı filan değilim sürekli kalitesiz 1 liralık çakmakları kullanacağıma bir tane zippo alıp uzun süre kullanmak istiyorum ne olmuş.

Emin Olun onun benzinine harcayacağınIZ parayla Kan tane daha Çakma Zippo alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Ne demek neden zippo almak istiyorsun ya bu ne biçim sorudur ? Öyle hayranı filan değilim sürekli kalitesiz 1 liralık çakmakları kullanacağıma bir tane zippo alıp uzun süre kullanmak istiyorum ne olmuş.

Emin Olun onun benzinine harcayacağınIZ parayla Kan tane daha Çakma Zippo alırsınız.

Çakmasıyla orijinali aynı şey değil ama hocam sigaraya o kadar parayı veren adam zipponun benzinine de verir.

@AvriL<3

Tabi ki hocam haberdar ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.