Şimdi Ara

12 cm Fan Arıyorum (AC'den daha iyi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. yaklaşık 1 senedir Actic Cooling'in sadece egzos olarak kullanılan fanlarından kullanmaktayım. Bundan daha sessiz ve kısmen performanslı fan önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PongoLLe -- 24 Eylül 2008; 22:14:04 >

• Sanırım 12 cm lik fandan bahsediyorsun. 12 cm lik fanlar 1200 devir dakikaya kadar oldukca sessizdirler. Çok para harcamak istemiyorsan Glacialtech in fanları ucuz ve yeterince sessizdir. Rakam önemli değil dersen Noctua nın fanlarına bakmanı tavsiye ederim.
  • Öncelikle teşekkürler cevabınız için. Başlığı düzelttim, kusura bakmayın dikkatimden kaçmış. Aslında Nanoxia fan arıyorum ama akortek ithal etmeyi bırakmış sanırım. Bunun yerine önerebileceğiniz fanlar olursa sevinirim. Arctic Cooling kullanıyorum aslında (kullananlar bilirler oldukça sessizdir) ama daha iyi ve gösterişli birşey istiyorum (AC'ler çok sade). 30-35 ytl'ye kadar. Ayrıca bir tane de 92 mm fan tavsiyesi istiyorum yan panel için mümkünse. (Yan panale fan yuvası açtıracağım - 80 mm de olabilir)
  • Noctua'ya baktım şimdi ancak çok pahalı duruyor. 20 euro+kdv 1300rpm (55 cmf) idi sanırım. AC ile çok bir farkı yok aslında. Biri 20db öbürü 24db. Bu ses seviyesinde 65cmf civarı birşey verse alınır ama bu para verilmez sanki bu ürüne.
  • Fan olarak en iyi seçimlerden biride fm 123 dür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    140 MM EN İYİ FANLAR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.