Şimdi Ara

12 başından >>>>>>SINAVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: komisernevzat

Hocam ben şuanda matta 25 civarı yapıyorum bana verebileceğiniz bir öneri var mı?
    Kısa şekilde: Konu odaklı soru çözümü (Sadece yapılamayan konulara odaklanmak, yapılan konular için SB çözmemek) + çok fazla deneme + sorularla boğuşma

Uzun şekilde: Hocam şu ana kadar çözdüğünüz denemeleri analiz etmişsinizdir, eğer soruları deneme bittikten sonra çözebiliyorsanız, süre vermeden denemelerde 35 kadar yapabiliyorsanız pratik eksikliğiniz vardır, buna karşı en iyi ilaç deneme çözmek bence. Eğer elinizde kalan, bitirmek istediğiniz soru bankaları varsa onları da süreli çözmenizi tavsiye ederim. Acil'in ilk 12 soru denemesi, problemler denemesi oldukça iyi. Bu yıl o iki denemeyi çıkartmadılar, onun yerine sorularını SB'larına eklediler. Eğer sizde SB'sı yoksa PDF'sini çıkartabilirsiniz. 345 + Bilgi Sarmal + Endemik de güzel TYT matematik denemesi anlamında. Bir haftada mininmum üç tane TYT matematik denesi çözüyordum ben. Siz de kendinize göre bir düzen oluşturursanız iyi olur.

Ben konu-spesfik iki kitap çözmüştüm. Apotemi Problemler ve Endemik'in Yeni Nesil Geometri Fasikülü. Eğer problemler veya geometri konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu iki kitabı da öneririm. Tam verimi almak için sorularla boğuşmanız, soru çözümlerine az bakmanız, hatta hiç bakmamanız önerilir. Acil'in Geometri denemesi de oldukça iyi.

Hocam şu anlık aklıma bunlar geldi. Eğer anlatamadığım bir kısım varsa açıklayabilirim, sormak istediğiniz belirli bir soru varsa hiç çekinmeyin. Tavsiye vermede çok iyi değilim, biraz bodoslama çalışmıştım ben :D. Diğer kişilerin tavsiyeleri benimkinden daha iyi olabilir o yüzden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 20 Temmuz 2020; 20:29:57 >

• Çok teşekkürler hocam adamsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 12.sinif miydiniz yoksa mezun muydunuz ?

• Özdebir 1 tyt 75. Sınav 98.25
    Ayt hatırlamıyorum ama 30’lu bişeydir 40 bile değil. Sınavda 75.25

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 28 Ağustos 2020; 13:40:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 30 Temmuz 2020; 18:0:57 >
  • Yazin calis miydiniz?calistiysaniz yazinki calismanizdan once hangi durumdaydiniz?

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    sıralamanız ne geldi

• Tyt 60 larda basladim son ay 90-100 sabitlemistim
    Ayt 35 ile başladım Son Ay 55-60 arasiydi çalışmadım bu sene sen cok daha fazla arttırirsin çalışırsan

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    efsoo

• 45>91 tyt
    19>65 ayt
    Ilk ve son denemeler

• Tyt başlangıç 80 idi minimum max 95 falan sonlara doğru 98 105 arası gidiyordu max 110 a yaklaşmıştım ayt için en kötü denemem 60dı bu da baya kazık bi denemeydi max 78.75
    Sınav tyt 98 ayt 76.25
    Sürem de genelde 5 vs 10 dk arası artıyordu pek gelişme olmadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.