Şimdi Ara

12 Ay Sabit Fiyat Avantajıyla Taahhütsüz İnternet Netspeed'te (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yine yasaklı ip vermeye başladılar. @NetspeedDH tebrik ederim başa döndük

    12 Ay Sabit Fiyat Avantajıyla Taahhütsüz İnternet Netspeed'te
  • tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bahsettiğiniz durum AbuseIPDB'de yapılan tek bir bildirimde dayalı olup, gbetsis.com tarafından yapılmıştır ve düşük itibarlı bir profile sahiptir. Bu durumun internet kullanımınıza herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Ancak, herhangi bir erişim sorunu yaşarsanız lütfen bize bir destek kaydı açın, size yardımcı olabilir ve sorunu çözebiliriz.
    Teşekkürler
  • Mevcut müşteriyim..ultimate kullanıyorum..bu kampanyaya göre 300x12 ay 3600 tl ödemem gerek..satın aldım 3805 tl ödedim..müşteri hizmetleri aradı bişeyler anlattı anlamadım..bu kampanyaya göre 205tl niye fazla ödedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kişi gelen zamlardan dolayı netspeedten ayrılmaya karar verdik. Comnete zam gelmeden 12 aylık 2148 tlye gayet uygun fiyat sundular. 4 gündür internet hızında olsun verimlilik olsun netspeedten daha iyi steam oyunlarında ping az oluyor. Netspeed gibi telefonla bağlantılı müşteri hizmetleri yok ama uygulamadan desteğe yazınca 1-2 dk arasında hemen cevap verip isteğinizi yerine getiriyorlar.

  • canyash kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Kampanyaya geçiş yaparken daha önce kullandığınız tarifeden kalan günler için kısmi bir fatura bedeli eklenmiş olabilir. Bu, kampanyaya katıldığınız tarihe kadar olan kullanımınızın bedelidir. Ancak, bu durumun netleştirilmesi ve herhangi bir yanlışlık olup olmadığını belirlemek adına müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmenizi öneririm. Size daha fazla yardımcı olabilmek için detayları gözden geçirebilir ve gerekli adımları atabiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • okanygtt kullanıcısına yanıt

    10 kişi toplandınız ve Zortnet'e geçmeye karar verdiniz ve kimse çıkıp da forumdaki Zortnet konularına bakmadı mı? 'Bu firma durup dururken hattımızı kapatır, iptal eder; Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oluruz.' demedi mi yani? Birde 10 kişi neden hep birlikte hareket ediyorsunuz onu anlamadım. Zortnet birinizin hattını iptal ederse diğerlerinizde birlikte hareket etmek için hatlarını iptal mı edecek? kafamda deli sorular var. 12 Ay Sabit Fiyat Avantajıyla Taahhütsüz İnternet Netspeed'te 

  • Merhaba, 2021 yılından bu yana fiber hizmet alan müşterinizim,(farklı adreste öncesi de var) bu forumda Netspeed ana konusu 7 yıl önce açıldı siz şimdi buradasınız.

    Milyonların merak ettiği soru; 7 yıldır neredeydiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Donanımhaber forumunda NetspeedDH kullanıcısı tarafından açılan konu, Netspeed'in Sponsorlu 12 Ay Sabit Fiyat kampanyası duyurusu içindi ve şimdilik bu konu dışında herhangi bir destek verilmediğini ve gelecekte verilmeyebileceğini belirtmek isteriz. Müşterilerimize önem veriyor ve onların memnuniyetini sağlamak için çaba gösteriyoruz, ancak daha sağlıklı ve takip edilebilir bir iletişim için herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, Netspeed'in resmi iletişim kanallarını kullanarak destek almanızı öneririz.

    Online Destek: online.netspeed.com.tr
    Satış için Müşteri Hizmetleri Numarası: 444 0 217
    Destek için Müşteri Hizmetleri Numarası: 0850 800 5 800
    E-Posta Adresi: musterihizmetleri@netspeed.com.tr

    Yukarıdaki iletişim kanallarını kullanarak 7/24 Netspeed'e ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetspeedDH -- 8 Şubat 2024; 14:51:49 >




  • Hattımı başka operatöre taşıdım diye nefret ve kinlerinden dolayı bana sağladıkları tüm indirimleri arkadaşını getir kodu vs. hepsini iptal edip faturama indirimsiz tutarı yansıtmışlar.Peşimi bırakmayan eski sevgilim gibisin netspeed beraberken sorun yok ama ayrılınca tam bir çirkefsin.

  • tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yaşadığınız olumsuz deneyim ve bu şekilde düşünmenizden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kampanya koşullarının her iki tarafın da faturalarını düzenli olarak ödemesini ve hattın aktif durumda olmasını gerektirdiğini tekrar hatırlatmak isteriz. İndirim, her iki tarafın da faturalarını zamanında ödemesi koşuluyla bir sonraki dönem faturasına yansıtılmaktadır. Ancak, hattınızı iptal ettiğinizde, referansınızın faturasının ödendiği veya ödenmediği teknik olarak belirlenemez, bu nedenle kampanya indirimi iptal edilmektedir. Ayrıca, kampanya koşullarında da belirtildiği gibi, dönem içinde referans ile gelen abonenin veya referans kodu sahibi aboneliğinin herhangi bir sebeple iptal edilmesi durumunda, her iki tarafın da indirim hakkı kaybedilmektedir.

    Kampanya koşullarını daha detaylı incelemek için Buraya tıklayabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları daha detaylı şekilde açıklamak veya başka bir konuda yardımcı olmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetspeedDH -- 8 Şubat 2024; 17:16:9 >




  • Peşin ödeme yapacağımız bir hizmet için sabit fiyat avantajı diye reklam yapmak ne kadar doğru? Üstüne bir de taahhütsüz diyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed tarafından dolandırıldım sanırım 4 gün önce netspeed bağlattım evime ancak 4 gündür kullanabildiğim internet ancak 4 GB download. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde turk Telekom kaynaklı olduğunu söylüyor ve 1 ile 4 iş gününde çözüleceğini söylüyor. Verdiğim 500 ₺ kurulum parasına yanarım. An itibariyle 4 gündür internetim yok. Yarında çözülmezse hattı turk Telekoma taşıyacağım 18 ay taahhüt ile netspeedden ucuza geliyor, Allah yüzüme baktı da 1 senelik peşin ödeme yapmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Suat_ _ kullanıcısına yanıt

    Taahhüt yok zaten istediğin zaman iptal edebiliyorsun paranida iade ediyorlar. Daha ne istiyorsun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Suat_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Müşterilerimiz, bu kampanya ile peşin ödeme yaparak normal tarife fiyatına göre indirimli bir şekilde hizmet alabiliyorlar. Ayrıca, 12 ay boyunca sabit fiyat garantisi ile fiyat değişikliğinden etkilenmeyecekleri ve taahhütsüz olmaları nedeniyle istedikleri zaman hizmeti iptal ederek kalan ayların ücretini iade alma avantajına sahipler. Kampanyamız müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi görmekte olup, bu ilgiden dolayı memnuniyet duyuyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz.
  • denizz27 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Sorunun çözülmesi için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçeceğim ve durumu detaylıca açıklayacağım. Size yardımcı olabilmem için lütfen hizmet numaranızı özel mesajla iletebilir misiniz?
    Teşekkürler,
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

    Netspeed'in maaşlı elemanı mısınız? Yazılan negatif yorumun altında bitmenizin nedeni nedir?

  • NetspeedDH kullanıcısına yanıt

    Pazarlama departmanınızı tebrik ederim, literatüre yeni bir şey kazandırmışlar. Finans departmanınız da taksitlendirme için bir çözüm bulabilir umarım.

  • Peşin ödemede ki espiri; aylık fiyata gelen zamlardan etkilenmeden 12 ay boyunca sabit fiyattan kullanmak. Aylık bazda 12 ye bölünce hem daha düşük hem de sabit fiyat gibi oluyor. 12 ayda en az 2 zam ara zam olacağını düşününce. Taahhütlü sistemde cayma bedeli var; peşinde yok. Taahhütlü kısımda taahhüt kısmı daha çok aboneye yük bindirirken; peşin ödemede firmaya yük bindiriyor. Abone bedelini ödemiş; 12 ay boyunca hizmet vermeyi firma düşünsün. Herkese göre tercih değişir; kimine göre taahhütsüz,taahhütlü veya peşin ödemeli avantajlı gelir.

    Taahhüt borçlu, peşin ödeme alacaklı , taahhütsüz endişeli yapar.12 Ay Sabit Fiyat Avantajıyla Taahhütsüz İnternet Netspeed'te 

  • denizz27 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Teknik ekibimizden, hizmetinizle ilgili yaşadığınız sorunun çözümlendiği bilgisini aldım. Ancak, sorununuz hala devam ediyorsa, lütfen bize tekrar ulaşın.
    Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
  • NETBASE 16 12 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI

    12 ay için 3867,79 TL yerine 3867,79 TL ödeyin.


    Kampanyalı ve kampanyası fiyat aynı. @NetspeedDH


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.