Şimdi Ara

12-13k için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe 29-35 Matematik 31-36 sosyal 10-14 fen 5-10 net yks mat 29-33 fen hiçbişi bilmiyorum diye çözmedim böyleydi genelikle 12 yim 12k için tavsiyeleriniz neler oluru var mı sizce olmazsa mezuma kalıcam şimdiden kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drpetrıchor44 -- 1 Ocak 2018; 15:27:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ONCELIKLE turkce netini bir an once arttirman lazim zaten bunun farkindasindir.Turkceyi arttirmanin en iyi yolu TURKCE BOLUM DENEMESI cozmek paragraf kitabi degil bolum denemesi cunku paragraf kitaplari konu konu ayrilir ama sinavda paragraflar konularina gore karisiktir bu sekilde sorular ancak bolum denemesinde bulabilirsin deneme onerilerim

1)APOTEMI

2)BINOT

3)PALME

4)KAREKOK

5)LIMIT

Bunlari coz hocam sure tutarak coz baslarda 30/35 dk arasi surer ama kitaplar bitmeye yakin 20 25 dk bandina dusurursun gunde 2 tane coz GERCEKTEN EKSIGIN KALMAZ

MATEMATIK netlerini 35 ustu yapman icin artik deneme cozmen gerekiyor

345 denemeleri apotemi karekok cap denemeleri iyidir cozebilirsin

FEN icin konu calisman gerekiyor sanirim konu eksigin var palmenin kitaplari iyidir fen de deneme cozmek icin yariyil tatilini bekleyebilirsin

BU TAVSIYELERI DIKKATE ALIRSAN 13 K DEGIL INANIYORUM 5K. 6K BILE OLABILIRSIN BASARILAR...
  • türkçede eksiğin nerde anlam mı dilbilgisimi ona göre yön ver matta gerek duyuyorsan sadece eksik olduğun konulardan sb çözüp denemeye geç sosyal iyi zaten fen içinde sağlam bi şekilde otur uzun bir sürede ygs lys ayrımı yapmadan bitir 13 k ya gelecek olursak niye olmasın aga ama şu da bir gerçek bunu kimse bilemez senden daha düşük yapanlar belki 13k ya girer senden daha iyi yapanlar 30k ya bile giremez o dediğin biraz da sınav anına bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ONCELIKLE turkce netini bir an once arttirman lazim zaten bunun farkindasindir.Turkceyi arttirmanin en iyi yolu TURKCE BOLUM DENEMESI cozmek paragraf kitabi degil bolum denemesi cunku paragraf kitaplari konu konu ayrilir ama sinavda paragraflar konularina gore karisiktir bu sekilde sorular ancak bolum denemesinde bulabilirsin deneme onerilerim

1)APOTEMI

2)BINOT

3)PALME

4)KAREKOK

5)LIMIT

Bunlari coz hocam sure tutarak coz baslarda 30/35 dk arasi surer ama kitaplar bitmeye yakin 20 25 dk bandina dusurursun gunde 2 tane coz GERCEKTEN EKSIGIN KALMAZ

MATEMATIK netlerini 35 ustu yapman icin artik deneme cozmen gerekiyor

345 denemeleri apotemi karekok cap denemeleri iyidir cozebilirsin

FEN icin konu calisman gerekiyor sanirim konu eksigin var palmenin kitaplari iyidir fen de deneme cozmek icin yariyil tatilini bekleyebilirsin

BU TAVSIYELERI DIKKATE ALIRSAN 13 K DEGIL INANIYORUM 5K. 6K BILE OLABILIRSIN BASARILAR...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MF 4 18k 15-16k gelir mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aslında mat netlerim hep 31-36araı eksik konular analitik parabol vs kaçıyor fen sorunlu tavsiyeler için sağolunh bende 1 ocaktan hazirana kadar tyt için hergün 1mat 1türkçe denemesi çözmeyi düşünüyorm inş dediğniz gbi 5-6k olur ama 12-13 kurtarıyor

• Valla hocam ben kendi netlerime göre bu tavsiyeleri vericem benm türkçe netlerim sadece paragraf dil bilgisi hiç çalsmadm paragraf için uzun vadede kitap okumanın faydası çok ben küçüklükten beri okuyorm ama bunu paragraf netlerim artsın diye yapmayn dirkparagraf çözmek daha iyi olur süre tutarak mat için çalıştğm hiçbir konudan kaçırmıyorum parabol fonksiyon falan eksik ondan öncesi içn 11de karekökçözdüm problemlerden sonrasını çözmedim aynı sekilde fem kösb problemlere kadar çözdüm en harika kitap fem kösbdir net simdi parabol vs için fem çözüyorum çok faydalı oluyor geo 1-2fire veriyorm karekök sfır binot fen bilimleri ve sıradısı analızden ücgenleri bitirdm sadece ama ücgeni cok iyi bilince diğerleri yapııyor fen için tavsiye vermek haddime değil çünkü zamanında biyo olimpiyatçısı olup simdi biyo yapamayan fen sorunlusuym durum cok vahim yani sosya icinde tarihi 11de iyi dinler millete sınavdan önce hoca gibi anlatır yorumyardm çok faydası oldu birde çok beğendiğim kitapları söylim mat için kösb ve simetri seti geo için birey b fen bilimeri fizik karaağç kimya biyo palme ve simetri haddime düsen önerilerim bu kadar hocam

• Fen için hangi denemeyi önerirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Binot alma .

Soru bankalarinda yanlis soru cok fazla

Lys fasikullerinde eksik ve yanlis anlatilan cok yer var .d ya bize zorla aldirdilar guzel bisey sandik ama adi gibi biMok iste .d

Yinede bi incele sana nasil gelir bilmiyorum bana berbat geldi .d

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.