Selam dostlar benim main hesabımdır ilk sahibi benim behaviour skorun düşük olmasının sebebi internet kafe işletiyorum oyun oynarken müşteri geliyor ve afk kalma durumum sık sık oluyor artık oyunu oynamayı bırakacağım için hesabımı satıyorum.Sadece kasım aralık ayında hesabıma(sadece dota skinleri) 35bin tl lik para yatırdım diğer zamanlarda da yatırdığım oldu bayağı toplam 45-50 bintl arası skin ve hazine değeri mevcuttur. BÜTÜN CROWNFALL 1.2.3.4 skinlerinin hepsi mevcuttur(rubick hariç onun oranıda bayağı düşük denerseniz oda çıkacaktır). Hesapta Pudge,terrorblade,windranger,crystal maiden,monkey king,Legion olmak üzere toplam 6 arcana ve sayısız ölümsüz skin ve diğer envanterler mecvuttur. Oyun bulması smurf hesap olmadığı için çok kısa sürüyor eğer cabalarsanız 1 ay gibi bir süre içerisinde 10k üstü behaviour score yapabilirsiniz benim hem işim hem de boyun ağrım yüzünden artık yapamıyorum. Behaviour score 3200 şuan amma güncellenmedi ve bir çok övgü aldım bu bir kaç oyun yada bir oyun sonra artacaktır
MMR: 4315 Hesapta oynanan dota 2 saati :1900+ Hesap fiyatı 7.500 tldir. Detaylı bilgi için wp: 0505 031 97 54 Bu arada hesapta DEAD by deadlight 20 dolar BF 1 BF 2042 GİBİ OYUNLARDA VARDIR ancak ben bunları hesaplamadım bile. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://steamcommunity.com/profiles/76561199749079725 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdan212121 -- 5 Ağustos 2025; 2:50:18 > |
Bildirim