Şimdi Ara

12.000 lira bütçe. Dizel. Önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önerilerinizi alabilir miyim?

• Düşük fiyatlarda dizel tavsiye etmiyorum.15.000 TL falan olursa Fiat Punto 2004 modellerini öneririm..
  • çok güzel ve temiz citroen saxo bulabilirsiniz ömer hocam,elinize para bile kalabilir,ben de almak için uğraşıyorum şu sıralar,aracın motoru sorunsuz ve yakıtı çok uygun..
  • abi o paraya bence dizel alma o fiyata alacağın dizelde tüplüden fazla yakar tahmini(eski dizel olucağını düşünerek söyledim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

çok güzel ve temiz citroen saxo bulabilirsiniz ömer hocam,elinize para bile kalabilir,ben de almak için uğraşıyorum şu sıralar,aracın motoru sorunsuz ve yakıtı çok uygun..

arkadaşa katılıyorum, kullandım bence dünyanın en az yakan arabası turbosu yok ama çekişi sınıfına ve yakıtına göre mükemmel üstelik parçalarıda uygun fiyatlı daha ne olsun maksat ekonomi ise bu araç 1 numara benim gözümde...
  • corsa 1.7 dti güzel araç, geçen pazar da 12bin Tl ye vardı.
  • Önerilerinizi bekliyorum.
    Citroen'i de araştırmaya başlıyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    SELAMLAR... 5.000 TL bütçe
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saxo'nun bazı modelleri kızartma yağı ile de gidiyor. yakıtı baya ucuza getirebilirsiniz böylece... :)
  • bu arada eğer yaş kısıtınız yok ise 2 kasa golflerin dizelleri de uygun olabilir...
  • Bence o fiyata dizelden uzak dur. Eski nesil dizel başına iş açabilir. Benzinliye yönelmeni öneririm. Yakıt sorununu da güzel bir LPG kiti ile çözersin performanstan ödün vermeden. Aracı şehir içi kullanacaksan küçük araba öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

12.000 lira bütçe. Dizel olacak.
    Önerilerinizi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-golf-mk3-1-9-td-2007-gumruk-girisli-67209483/detay
  • al 5000 liraya dizel :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-turboo-dizel-golf-76294735/detay
    üstteki 1 kasa golf, arkadaşın verdiği 3 kasa...
    benim kastım şu örnek olarak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-galeri-konurdan-golf-75962748/detay

atlanmayacak seçenek...
    mercedes 190E 2000 motor 5 viteslere bakacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 28 Şubat 2012; 22:18:24 >

• Bu paraya dizel araba pek olmaz biraz daha bütçenizi artırmanız gerek bu paraya araç bulsanız bile hayır gelmez temiz bir benzinli araç alınıp LPG taktırırsanız en mantıklı işi yapmış olursunuz.
  • hocam haksızlık ediyorsun bence...
    2011 dizele biniyorum ama hala 89 model eski dizel jettamı özlüyorum. onun sesi kokusu bir ayrıydı.
    gözüm hala 85-86 model mercedes dizellere takılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06
    Bu paraya dizel araba pek olmaz biraz daha bütçenizi artırmanız gerek bu paraya araç bulsanız bile hayır gelmez temiz bir benzinli araç alınıp LPG taktırırsanız en mantıklı işi yapmış olursunuz.
  • güzelmiş. benim bile gözüm oynadı :)
    Ama tabi kullanıcı yorumlarını takip etmekte ve yedek parça vs durumlarını sorgulamakta da yarar var..
    quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903
    citroen xsara 1.9 td 90 bg konforlu ve geniş araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hatasiz-2000-citroen-xsara-1-9-turbo-dizel-ve-full-72495391/detay#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 28 Şubat 2012; 22:55:21 >

• illaki motorin yaksın benzinin düşmanıyım diyorsanız önerebileceğim bu paraya tek araba mercedes 190d dir. koy kızartma yağını yürüsün
  • ömer hocam bende 2000 model dizel saxo var.10 bin liraya almıştım.aracım 200 binde ama motoru sorunsuz.bu arabaların temizini bulmak biraz zor.iyice araştırmak gerekiyor.ve çoğunun km.si ile oynanmış oluyor.ben 3 tane saxo bakıp beğenmemiştim.4.sünü aldım.ona rağmen aldığımda ufak tefek sorunları vardı.yakıtım şu anda şehiriçinde 6.1 lt civarı.yazın daha da düşer sanırım.benim aracım klimalı.klimalı sorunsuz bir saxo bulabilirseniz kaçırmayın derim.
  • çok araba var öyle... ama haklısınız bu fiyatlara en alınası dizel. ama şunu da unutmamak lazım temizleri 20000i bile bulabiliyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS
    illaki motorin yaksın benzinin düşmanıyım diyorsanız önerebileceğim bu paraya tek araba mercedes 190d dir. koy kızartma yağını yürüsün
  • Clio, Getz falan bakabilirsiniz fakat bütçeyi artırmanız gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.