Bu taşlar 11 dg itemi 12 dg yapıyo onu anladıkta silkle satılanla moblardan düşenin farkı ney bilenler aydınlatsın bizide
Herhangi bir farkı yok yaptığı iş olarak sadece mob lardan düşenlerde tutmama ihtimali var silk ile alınanlar ise kesin çeviriyor. Job itemlarinda kullandığımız ticket olayı gibi örnek special box ları verip daha sonra aldığımızda bize stone + ticket verir ayrıca bu ticket 20 silk e de satılır sonuc olarak işini hızlı yapmak isteyen ve parası olanlar için bir kolaylık sadece.
koray senmisin ? zeus serverındaki yarbay :) bursalı
@_Darkseed_
Teşekkür ederim cevap için peki tutmadığında iteme bi zararı oluyormu sonuçta power item çevirecez sakata gelmeyelim
herhangi bişey olmuyor en fazla 2, veya 3, bastığında çevirir itemi 12 degreye
Peki 12dg stone'lar nereden düşüyor arkadaşlar? 101+ moblar değil mi? 107 wizard+84-85 lv aralığında 7 adet karakter ile beraber 1 haftadır kasıyoruz 101 weneglerde. Artık enhancer falanda toplamıyorum (wep. haricinde) ama 1 tane bile. bakın abartmıyorum 1 tane bile stone düşmedi blue basmak için.
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Peki 12dg stone'lar nereden düşüyor arkadaşlar? 101+ moblar değil mi? 107 wizard+84-85 lv aralığında 7 adet karakter ile beraber 1 haftadır kasıyoruz 101 weneglerde. Artık enhancer falanda toplamıyorum (wep. haricinde) ama 1 tane bile. bakın abartmıyorum 1 tane bile stone düşmedi blue basmak için.
Stone 105+ larda düşüyor ben 107 lerde 1 ptm war 8li hepsine Stone doldu bankalar
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Stone 105+ larda düşüyor ben 107 lerde 1 ptm war 8li hepsine Stone doldu bankalar
Çok saçma ya niye 101+ değil
Sadece master stone lazım ama millet 60-70m'ye satmaya çalışıyor *Poseidon.
2 partim var benimde biri 101lerde biri 108lerde 108lerdekilerden 3 bile yakın para kastım stonelerle
quote:
Orijinalden alıntı: cetesiz
2 partim var benimde biri 101lerde biri 108lerde 108lerdekilerden 3 bile yakın para kastım stonelerle
101lerden düşse keşke +7 silah var stone yok diye çeviremiyorum magic'e.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme