Şimdi Ara

11th Grade awaken Special Stone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu taşlar 11 dg itemi 12 dg yapıyo onu anladıkta silkle satılanla moblardan düşenin farkı ney bilenler aydınlatsın bizide

• Herhangi bir farkı yok yaptığı iş olarak sadece mob lardan düşenlerde tutmama ihtimali var silk ile alınanlar ise kesin çeviriyor. Job itemlarinda kullandığımız ticket olayı gibi örnek special box ları verip daha sonra aldığımızda bize stone + ticket verir ayrıca bu ticket 20 silk e de satılır sonuc olarak işini hızlı yapmak isteyen ve parası olanlar için bir kolaylık sadece.
  • koray senmisin ? zeus serverındaki yarbay :) bursalı
  • @_Darkseed_

Teşekkür ederim cevap için peki tutmadığında iteme bi zararı oluyormu sonuçta power item çevirecez sakata gelmeyelim
  • herhangi bişey olmuyor en fazla 2, veya 3, bastığında çevirir itemi 12 degreye
  • evet benım tanıyamadım.
  • pm attım efsane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Desperation Abyss 20th Floor Key
    18 yıl önce açıldı
    Devil Spirit
    16 yıl önce açıldı
    Satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki 12dg stone'lar nereden düşüyor arkadaşlar? 101+ moblar değil mi? 107 wizard+84-85 lv aralığında 7 adet karakter ile beraber 1 haftadır kasıyoruz 101 weneglerde. Artık enhancer falanda toplamıyorum (wep. haricinde) ama 1 tane bile. bakın abartmıyorum 1 tane bile stone düşmedi blue basmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Peki 12dg stone'lar nereden düşüyor arkadaşlar? 101+ moblar değil mi? 107 wizard+84-85 lv aralığında 7 adet karakter ile beraber 1 haftadır kasıyoruz 101 weneglerde. Artık enhancer falanda toplamıyorum (wep. haricinde) ama 1 tane bile. bakın abartmıyorum 1 tane bile stone düşmedi blue basmak için.

Stone 105+ larda düşüyor ben 107 lerde 1 ptm war 8li hepsine Stone doldu bankalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Peki 12dg stone'lar nereden düşüyor arkadaşlar? 101+ moblar değil mi? 107 wizard+84-85 lv aralığında 7 adet karakter ile beraber 1 haftadır kasıyoruz 101 weneglerde. Artık enhancer falanda toplamıyorum (wep. haricinde) ama 1 tane bile. bakın abartmıyorum 1 tane bile stone düşmedi blue basmak için.

Stone 105+ larda düşüyor ben 107 lerde 1 ptm war 8li hepsine Stone doldu bankalar

Çok saçma ya niye 101+ değil

Sadece master stone lazım ama millet 60-70m'ye satmaya çalışıyor *Poseidon.

• 2 partim var benimde biri 101lerde biri 108lerde 108lerdekilerden 3 bile yakın para kastım stonelerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

2 partim var benimde biri 101lerde biri 108lerde 108lerdekilerden 3 bile yakın para kastım stonelerle

101lerden düşse keşke +7 silah var stone yok diye çeviremiyorum magic'e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.