Şimdi Ara

11ler şuan kaç net yapıyorsunuz? Tmciler tabi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar mezuna kalıyorum. 2016 için kaç nettesiniz şuan merak ettim :) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tmyim.Hedef Dokuz Eylül Hukuk.
    Ortalama
    32-35 türkçe
    28-32 sos
    15-20 mat
    2-3 fen
    konu eksiklerimden(problemler) dolayı mattan adam akıllı çözemiyom.Böyle gidersem hedefime ulaşıcağım gibime geliyor.Yazın sonuna kadar ygsyi ve 11i eksiksiz bitirmek hedefim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AOzkan1 -- 2 Mart 2015; 23:05:04 >
  • AOzkan1 A kullanıcısına yanıt
    Bende Dokuz Eylül istiyordum ilk başta sonra İstanbul falan istiyorum ama biraz zor. :) Senin sözeller iyi bence onları sabitle matematiği 30-32 yaptın mı yeterli bence. Şuan çalışabiliyor musun okul dersleri etkiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukhukukhukuk

Bende Dokuz Eylül istiyordum ilk başta sonra İstanbul falan istiyorum ama biraz zor. :) Senin sözeller iyi bence onları sabitle matematiği 30-32 yaptın mı yeterli bence. Şuan çalışabiliyor musun okul dersleri etkiliyor mu ?

hocam dershane olmadığından kendim rahatça çalışabiliyorum.Ygs için konuşmak gerekirse ; matematikte haftasonları yeni konu için konu anlatımına başlıyorum o cumartesi pazar oturtuyorum konuyu hafta içide o konudan yaklaşık bi 20 test bitiriyorum.Gerek okuldaki öğle arasında tenefüslerde hatta gereksiz derslerde ve hocanın anlatamadığı derslerde açıyorum ygs mat çözüyorum.11.sınıfın 2.döneminde mat 2 konuları kek olduğundan (toplam çarpım sembolü- matris determinant istatistik vb) ygs matı oturtman kolay oluyor.Trkçede dil anlatımım sağlam. Paragraf sıkıntı oluyor bazen sosyalde tarih çok sıkıntı yaratıyor özellikle yorum sorularını yapamıyorum(yazın halletmeye çalıacağım bu aralar çözüyorum moralim bozuluyor bırakıyorum olmuyor )Yazında ygs fene çalışıcam 10 net yapsak kafi Lys için ise edebiyat hocamız mükemmel olduğundan cumhuriyete kadar eksiksiz kapattım edb denemelerinde 40 net yapıyorum cumhuriyetsiz şuanlık. Geriye sadece lys mat kalıyor onuda zamanla görücez artık :D

• AOzkan1 A kullanıcısına yanıt
    Yeni girdim foruma önceden çıkmazdım şimdi unutuyorum girmeyi :) Dediklerine aynen katılıyorum. Bende başlamaya çalışıyorum hep tembellik yapıyorum ya. Düzelteceğim kendimi inşallah. :) Önemli olan lys bende lys çalışacağım artık hep. İçinde ygs konuları da var sonuçta ygs temeli de olmuş oluyor. Artı olarak bir tarih ve felsefe var. Fene bakamam herhalde ben kendi alanımı daha toparlayamadım.
  • 100-110
  • Ankara hukuk hedefliyorum Ygs İçin Şuanda

Türkçe : 37-40 Arası Gidip Geliyor
    Sosyal :29-33 Arası Gidip Geliyor Coğrafya Eksiklerinden Dolayı Tarih Tamamen Bitti Felsefede Öyle
    Matematik : Yarıyıl tatilinde Matematiğe abanmamla 15 net yapan ben 27 nete çıkardım geometriyle tabi daha devam ediyorum arttırmaya
    Fen : 17-20 Arası Çözebiliyorum, Evde Kardeşim Kardeşim 9.Sınıfa gidiyor Konuları yeni gördüğü için onunla tekrar Yapıyorum Hem unuttuğum yerleri hatırlıyorum hemde yeni şeyler öğreniyorum.

Allah Hiçbirimizi utandırmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 20 Mart 2015; 18:42:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an aldığınız nete 10 net koyun..YGS sonucunuz
  • seneye tmye geçmeyi düşünüyorum çalışmadan 80 yapıyorum
  • Netlerin gayet iyi inşallah kazanırız.

• 10 net dışında bir artış olmayacak mı yani ?

• Bu seneki Ygs gibi olursa dediğim gibi olur...Genelde böyle çünkü dersanede okulda her yerde....Ama sizde kolay sorarlar bence..İstediklerini elde ettiler...Şimdi 11 sen ve 70 net yapıyorsan sınavda sıkı bir çalışma ile 110-120 gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.