Bildirim
11ler GERİYE KALAN ZAMANDA NE YAPSIN.......?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
upisarmal.quote:
Orijinalden alıntı: AfroThePro123
Bu mesaj silindi. -
up
@muhammed2000
hocam ne önerirsin bizlere
konu sahibine 11 lere tüm evrene :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 24 Nisan 2019; 23:10:38 > -
upp -
Dostum bu üç ay içerisinde (Yaz tatilini kastediyorum) kesinlikle matematiği bitirmeye gayret et. Çok rahat bitirebilirsin. Okulu beklemene gerek yok Limit Türev İntegral için ve bu iş youtube'daki hocalarla olmaz sana mikail plus tavsiye ediyorum limit ve türev için, trigonometri için ise behzatı dinle. Biyoloji kimya bunlar çok kısa süre zarfında halledilebilecek dersler fakat geo ile mat öyle değil. Sana tavsiyem bu iki derse abanmandır. Bizim yaptığımız gibi hataya düşme sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kasmayın yaz geldiğinde derece yapan birçok insan tavsiye konusu açar. Kaynak konusunda falan yardımcı olurlar. Geriye kalan sürede ne yapılabilir bilmiyorum. Geometriyle matematik kasmak güzel olur. Uzun emek isteyen dersler bunlar diğerleri bir şekilde oluyor.
geo ve mat tyt mi? ayt mi? hocamquote:
Orijinalden alıntı: muhammed2000
Çok kasmayın yaz geldiğinde derece yapan birçok insan tavsiye konusu açar. Kaynak konusunda falan yardımcı olurlar. Geriye kalan sürede ne yapılabilir bilmiyorum. Geometriyle matematik kasmak güzel olur. Uzun emek isteyen dersler bunlar diğerleri bir şekilde oluyor. -
Fark etmez :d
yeter ki çalışta ne olursa olsun ha :Dquote:
Orijinalden alıntı: muhammed2000
Fark etmez :d -
upp... -
up up yok mu yardım edecek ustalar yarın 11 genel tekrar baslıyorum 1 aya kalmaz tyt baslıyorum ve geo ile götürüyorum çok ütopik ama yapacağıma inanıyorum :D -
11'i halledersen gerisini her türlü halledersin. Manyetizma kadar değişik bir şey varsa o da hız ve dengedir. Bu üçünü güzelce oturtmalısın.
Abi şimdi çok garip bir şey öne süreceğim. Bence 11ler şu kalan zamanda nasıl ders çalışılır onu öğrenmeliler. "Ne demek yaannniii sen benim ders çalışmayı bilmediğimi mi ima ediyorssssuuunnn?" Valla öyle demek istemiyorum güzel kardeşim sadece bazı şeyleri kolayından yapmak varken niye kendini zorlayasın?
Aklında Kalsın Başarılı Öğrenme Bilimi (mavi beyaz çizgili bir kitap)
Learning How To Learn(ingilizce ama idefixden e kitap olarak alıp koboyla telefondan okuyabilirsiniz dili çok sade büyük ölçüde anlarsınız)
Ali Abdaal-How to study for exams videoları(cambridge tıp 1.si veya ona yakın bir şey aklında kalsın kitabını uygulaması hakkında fikir vermesi açısındam önemli)
Bence bunları çok dikkatlice incelemelisiniz. Sadece üniversite sınavı için değil hayattaki herhangi bir şeyi öğrenmek için de aynı teknikleri kullanacağınızı düşünürsek net iyi yatırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim hız ve denge şuan sağlam soru kaçırmam gibi duruyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
11 bitti diyorsan da 2 ayda TYT konularını güzelce bitirebilir son. Ancak TYT'deki sorularının tamamına yakınını çözmek için bolca deneme çözmen gerekir. Konuları götürürken sağlam kaynaklar kullanmanı öneririm.
Türkçe - Limit SB(Yamandır, 2 ayda bitmeyebilir.)
Mat - Acil 345 TYT SB
Geometri - Karekök MPS1-2, Apotemi Analitik, Acil
Kimya - Aydın, MF Kazanım
Fizik - Nihat Bilgin, Karaağaç (uzun zaman alır diyorlar ama öneririm.), Ertan Sinan Şahin Fasiküllerini çözmedim ama almayı planlıyorum.
Biyoloji - Palme, Apotemi
Felsefe, Tarih, Coğrafya, Din Kültürü için tavsiye vermek istemiyorum. O alanlarda uzman olanlara görünün ;)
Seviye düzeyinizi bilmediğim için kendime yakın kaynakları önerdim. Umarım faydasını görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mf_Boss -- 29 Nisan 2019; 1:56:53 >
Önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim. Bugüm 25 soruluk ayt alan denemesi çözdüm final dershanesinde dağıtmışlar arkadaşım getirdi. 20/25 yaptım şuanlık durum bu umarım daha iyi olurum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şimdiden iyi bir dershane/okul arayaşında olun eğer bulamadıysanız. Yaza kadar 11konularıyla ilgilenmeye devam, özellikle tmcilere söyleyeyim edebiyat sorununuz kalmasın 11le ilgili. Yaza girdiğimizde bi süre dinlenip temmuz başı gibi tyt olmak üzere başlayın,yeni nesil bir soru bankası alıp üslü köklü mutlak değer gibi şeyleri temizleyin ardından problem fasikülüyle devam edin.Türkçede dil bilgisi tamamsa deneme değilse paragraf mutlaka çözün. Deneme 2 günde 1 paragraf her gün 10 tane olabilir. Bu sayede 12ye girerken tyt namına problemlere başlamış belki de bi fasikülle halletmiş, türkçede paragrafta hızlanmış, 11e de zaten çalıştığınız için ayt namına bi kaç baba konuyu bitirmiş olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X