< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
11k akredite tıp önerisi?

-
-
Erciyes,Selçuk bu sıralamada en iyi eğitimi alabileceğiniz yerler.Ama şehir açısından üniversite okurken sizi tatmin eder mi siz karar verin.Onun dışında Celal Bayar ve Pamukkale var bu fakülteler de gayet iyidir.Buyuksehirlere de yakınlar aynı zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ingilizce tıp yaz sadece eğer usmle yönelik düşünüyorsan
-
ingilizce tıptan ing tıbba geçiş yapmak çooook kolay. İnönü ing okursun seneye aybü tıp ing, gazi tıp ing vs gidebilirsin
-
-
Omü tıp
-
Ya ben de usmle istiyorum da sıralama 6k. En uygun ankara yıldırım b. ing tıp var 8-9k mı ne sırası ama o okulu pek önermediler. Benim ingilizcem iyi zaten şimdilik ve kendimi de geliştirebileceğime eminim, Türkçe okuyup kendi çalışmamla yapmam daha zor mu olur sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 28 Temmuz 2021; 21:39:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buna emin misinn
eveet sonuçlara bakarsanız görürsünüz çok az başvuran var ingde çok az ing tıp var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEarth -- 28 Temmuz 2021; 21:45:6 > -
Aydin adnan menderes uni ve canakkale 18 mart uni tip icin bilgisi olan var mi?
hocam orası 9.5k ile almış sizce 11k ya gelir mi
-
Trakya Tıp, usmle kabulu var
Adü tıp hocam varsa sorunuzu alayım
okulunuzdan memnun musunuz?adnan menderes izmir’e yakin oldugundan benim icin iyi olabilecegini dusunuyorum.izmir’de oturuyorum.akredite olmamasi bir sorun mu sizce?sinif gecmesi zor bir okul mu?
Bu sene akredite oldu diye biliyorum.Egitim olarak fena sayılmaz zaten tıpı nerde okusan akibetin aynı. Tıp tiptir yani. İlk 4 5 bin dışındaki bütün tıplardan göreceğin eğitim aynı diyebilirim. Önemli olan kendi çaban, kendine katabileceğin şeyler. Zorluk olarak siralamasina yakın yerlere göre daha kolay(inonu, gaziantep,ataturk vs). Sistemi entegre komite sistemi. İlk sene 4 komite gördük. İkinci sene 6 diye biliyorum 3 ten emin değilim. Bizim dezavantajımız finalsiz geçişin olmaması. Mesela çoğu fakültede tüm komitelerde atıyorum 60 ve üstü alırsan ve genel ortalaman 75 ustu ise finale girmeden üst döneme geçebilirsin. Bizde final zorunlu. Hocaları iyi çok zorlamıyorlar belki de zorluyorlar uzaktan egitimde çok verim alamadık doğrusu. Hocalarla çok iletişimimiz olmadı. Onun dışında biyofizik anabilim dersi hocası terso bi hoca dersine muhakkak katilman lazım. Derste olur olmaz sorular sorar kızar rencide edebilir öğrenci yanlısı bi hoca olduğu söylenemez. Birinci sınıftan ondan çekeceğiniz var. Uzaktan eğitimde bile dersine katılmayanı bildiriyordu. Düşük sıralamalarda daha kaliteli eğitim veren yerler var ama doğuda onlar gelebilirsen gel derim. Atatürk, malatya, ktü vs. Onun dışında izmire yakın olması iyi bi avantaj. Canın sıkıldığında haftasonları gidersin onun dışında Muğla denizli antalya max 2 3 4 saat çeker. Ben bu sene 2 ye geçtim tek bi gün bile okula gitmedim. Kampus havası var mı yok mu çok bilemeyecem. Ama kayıt yapmak için gittiğim zaman küçük, tepede bi kampus vardi. Şehir aşağıda kalıyor. Belediye otobüsler ve özel halk otobüsleri ile ulaşım sağlanıyor. Merkezden uniye 10 15 dk da çıkarsın. Otobus biraz pahalı öğrendi 2.5 tl bana çok gelmişti. Onun dışında şehir merkezi küçük bi yer. Araştırdığım kadarıyla şehirde yapacak bi şey yok zaten izmirin bi ilçesi gibi düşünebilirsin. Ama bu çok yere yakın olması konusunda bir adım önde gibi duruyor. Ben doğu Anadoluda yaşadığım için bana bana güzel bi yer gelir diye düşünüyorum. Bi izmir beklentin olmasın ama eve yakın olsun istiyorsan yaz derim. Başka merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O sırlamaya ybü yazıp çöp etme bence yaz gülhane düzgüncene doktorlugunu öğren İngilizceyi halledersin zaten
Pamukkale tıp, az önce oradaydım hastanesi modern derslikleri eğitimi vs çok iyi bence.
Usmle için akredite olması şart mı? Şartsa diyelim biz ara sınıftayken akredite olursa bizi kapsar mi?
Onun eğitimi iyi kaliteli ama sistemi farklı. Komitenin aksine pdö sistemi var ve bu çok kişi bu sistemden dert yanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türkçe bölümden ingilizce bölüme yatay geçiş
- kırmızı reçete sicile işler mi
- big four maaşları
- koç ilk 100 bursu
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X