Şimdi Ara

118 derece Gören am2 işlemci hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayardan bilgisayarım için bu macunu almıştım yazın ve o günden beri cpu bios da iken bile normal başlayıp 118 de korumaya geçiyor kendini *eski macun üzerinde 17 yıl kaldı ondan mı yoksa sogutucu mu bozuk blok ve degiştirmeme gerek var mı sizce bilgisayar yatar halde

www.vatanbilgisayar.com
    Rampage TM-501 1g 5.15w/m.K Gri Slim Tüp Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-tm-501-1g-5-15w-m-k-gri-slim-tup-termal-macun.html

marka model özellik , cpu z ve gpu z bilgisi yok / foto yok.

AM2 AM3 işlemciler de 65w 95w ve 125w işlemciler var. Hatta Bazı işlemciler 140w ve yük altında daha çok elektrik çekerler.

Ryzenler şuanda 65w mesela ( 3/5 kat güçlü olmasına rağmen )

Macun değil de , montaj veya fan dönüş hızı ile ilgili problem olabilir.

AMD platformun da , anakartı ne kadar iyi aoğutursan o kadar rahat edersin. +1 kasa fanı ile anakartı ve çipsetleri de soğutmaya bak.

118 C görmeden zaten kapatması gerek , ayrıca fan seslerinden de bu anlaşılır. 75+ üstü tamamen risk. Mevsim kış ayrıca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

fan dönüyor sogutucuyu tam oturdu eminim ondan

win e girmiyor hocam ısıdan bios da zaten tık tık başlıyor ısı amd 2 amd athlon 64 x2 cpu

bide cihazı bayadır açmadım ve şimdi o cihazı yapsam mı maliyet düşükken yoksa yebilesem mi artık ondan bi konu açayım dedim hocam

Isınma kaynaklı bile olsa , boşta sadece soğutucu blokla bile bios a girer en azından.

cpu bloğuna bir kasa fanı ile tajviye yapın ve anakartı ek fanla destekleyin.

Anakart çipset soğutucu blokları ellle ısı kontrolü yapın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Pc donanım bilginiz maalesef eksik ((

Isınma kaynaklı bile olsa , boşta sadece soğutucu blokla bile bios a girer en azından.

cpu bloğuna bir kasa fanı ile tajviye yapın ve anakartı ek fanla destekleyin.

Anakart çipset soğutucu blokları ellle ısı kontrolü yapın

bios a giriyor 5 dk sonra sistem kitleniyor çip set normal de sogutucu blok yanıyor bana blok kanalkı geldi hani hem sohbet olsun hem belki başka ayarı fln mı var acaba deyip de açtım konuyu

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.