Şimdi Ara

1155 soket anakart sahipleri eşittir karaborsacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu eski anakart sahipleri piyasada sıfırı yok diye kaç yıllık kartlara çok para istemek zorunda mı?Ben işlemcimi satışa koydum anakartım bozulunca.
    Düşünceniz nedir? Fiyatları pahalı mı olmalı bu ankartların yenilerinden.



  • ddr 4 ramler bu kadar pahalı 2 cı el ddr 3 lerde normal fıyatta olduğu surece. 4 cu nesıl ıslemcılerde hala pahalı olduğu surece. z 77 ye ıstenılen fıyatlar gayet normal. 300 tl ye 2 ci el cok güzel anakartlar bulunabılmekte. daha ne kadar ineceklerki. dolar ne kadar malum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

    ddr 4 ramler bu kadar pahalı 2 cı el ddr 3 lerde normal fıyatta olduğu surece. 4 cu nesıl ıslemcılerde hala pahalı olduğu surece. z 77 ye ıstenılen fıyatlar gayet normal. 300 tl ye 2 ci el cok güzel anakartlar bulunabılmekte. daha ne kadar ineceklerki. dolar ne kadar malum.
    300 liraya z77 mantıklı keşke olsao fiyata.Varsa link falan bakayım hocam benim bahsettiklerim çok daha üst paralar istiyorlar.
  • Millet su kurnazı olmuş donanım satarken. Adam toplasan 12.000tl etmeyecek pcyi 13000tlden satmaya çalısıyor. 2.el fiyatı sıfırnın yüzde 60ı seviyesinde olan bir donanım bulmak çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.