Şimdi Ara

11500-12000 çivarı 2000 üstü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çocuğumuz olacak temmuzda allah izin veririse...bize araba lazım ama ilk aracımız olacak ve şoförlüğüm çok az...işin içinden çıkamadım bir yardım edermisiniz hangi araçlara bakmalıyım..
    not:boy 1.90 ona göre :))

• quote:

Orijinalden alıntı: zekoli

arkadaşlar çocuğumuz olacak temmuzda allah izin veririse...bize araba lazım ama ilk aracımız olacak ve şoförlüğüm çok az...işin içinden çıkamadım bir yardım edermisiniz hangi araçlara bakmalıyım..
    not:boy 1.90 ona göre :))

http://www.sahibinden.com/sahibinden_acele_satilik-39WQQaXQQ24018123WQQpXQQdisplayitem

bence sana böyle bir araba lazım arkadaşım malum çocuk demek eşyası bebek koltugu bebek arabası 1 bebek =3 yetişkin demektir :)))

bu verdiğim örnek araç bu tarz bi araç alırsan rahat edersin küçük bi araçta rahat edemessin

yada bak bu araba da güzel

http://www.araba.com/2857605/Opel%20Astra%201.7%20DTI

SW bagajıda geniş

• carisma güzelmiş çok saol...ankaradayım..burada tanıdığında olan varmı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekoli

carisma güzelmiş çok saol...ankaradayım..burada tanıdığında olan varmı acaba??

yok valla kardeş ben ankaralı değilim ama bence opeli düşün dizel yılık vergiisde 136+136 Tl imiş
  • Opel Astra Classic alınabilir tam bir aile arabası. Masrafda çıkarmaz.
    örneğin,
    http://www.sahibinden.com/elmas_oto_dan_2001_astra_1_4_classic_49_000km_de_sifir_ayarinda-61WQQaXQQ25007016WQQpXQQdisplayitem
  • carizma hakkaten güzel arabadır. doludur ve yolda yağ gibi akar. yalnız o araba 276hp olamaz, 100hp olması lazım. değerlendirilebilir...
  • carisma çok güzel araba ülkemizde kıymeti bilinmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linkteki carizma en az 220 bin km de.aynı model temizi gerçekten güzel arabadır
  • Bilinen piyasa arabalarından baksanız bence çok daha isabetli olurdu. Arabayı almak önemli değil Sedan olmuş HB olmuş Carismaymış, daihatsuymuş, fordmuş ..vs önemli olan aldığınız aracın
    ikinci el piyasası ne durumda? çabuk elden çıkacak bir araç mı? yoksa altı ayda satılacak bir araç mı?
    yedekparça bulunabilirliği nedir? fiyatları ne durumda?
    ha birde alacağınız arabadan anlayan bakımın ve tamirini yapacak çevrenizde usta var mı?
    bu durumları gözden geçirmeden bende derim gidin bilmem ne arabası alın çok iyidir... tam aile arabasıdır kliması bile var diye
    objektij olmak gerekir fikir vermenin de bir vebali var
    mitsubishi carisma denilen araçtan arkaadaşımda var ve şoför kapısında bulunan cam indirme kaldırma düğmelerinden bir tanesi arızalandı tek düğme satılmıyor düğmenin olduğu panel bütün satılıyor ankarada araya araya bir yerde buldu o da 250TL fiyat istedi alın demek kolay değil para da kolayına kazanılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.