Şimdi Ara

1150 anakart tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    4790K işlemcim ve MSI H97 PC MATE anakartım var. Steelseries Siberia 200 kulaklık kullanıyorum. Bir süredir ses kartı araştırıyordum fakat öyle hardcore profesyonal bir oyuncu olmadığım ve genelde RPG, MMO RTS oynadığım için içerisinde kaliteli ses yongası olan bir anakartın bana yeteceği kanaatine vardım. Malum anakarım H97 olduğu için "K" ibareli işlemcimin potansiyelinden de tam yararlanamıyorum.

    Sizlerden içerisinde dahili kaliteli bir ses yongasıyla gelen, OC yapmaya elverişli ve SLI uyumlu anakart tavsiyesi istiyorum. İnternetten alışverişe sıcak bakmıyorum ve doğrudan gidip mağazadan alabilmek istiyorum fakat vatan bilgisayara baktığımda, özellikle "Stoktakiler" ibaresini işaretlediğimde çeşitlerin dramatik bir şekilde azaldığını gördüm, bu da ister istemez internetten alışveriş yapmaya zorluyor. Duruma göre netten de sipariş verebilirim.

    Bütçem 800 TL ama eski nesil bir anakarta da fazla ödemek istemiyorum Ama fiyata değer diyorsanız da çıkabileceğim bütçe bu kadar. Dolar fırlamışken bu sıralar alışveriş yapmak mantıklı olur mu bilemiyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Okuduğunuz için teşekkürler.







  • Fiyatlar hem dolar olarak hem de eski nesil olduğundan aşırı ve gereksiz fırlamış durumda. İlla alacağım derseniz bulmak zor ve fiyatlarda yüksek, bulduğunuz ve fiyatı uyanları yazın hep beraber değerlendirelim.
  • Gigabyte GA-Z97X-SOC Force anladım kadarıyla güzel bir anakart fakat daha çok ileri düzeyde OC yapan kullanıcılara hitap ediyor, üzerindeki Realtek ALC1150 benim anakartımdan ne kadar iyidir bilemiyorum.

    Açıkçası ben gözümü ASUS Z97-K'ya diktim. Yaklaşık 650 TL gibi bir fiyatı var vatanda ve gidip mağazadan doğrudan alabilirim. Onun dışında hepsiburada.com'da MSI Z97S SLI KRAIT EDITION 525 TL'lik bir fiyatı var. Yine vatanda GIGABYTE G1.Sniper Z97 yaklaşık 800 TL (Ne şanslıyım ki sadece Ankara'daki hep alışveriş yaptığım mağazada var gözüküyor). n11 de ise GIGABYTE Z97X-Gaming 5 DDR3 SES VGA GLAN 700-750 TL civarı fakat n11'den bilgisayar bileşeni alınır mı emin değilim. Seçenekler bunlar gibi ama özellikleri nedir ne değildir ayrıntılı olarak bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.