Şimdi Ara

113 Kiloyum Spora Gitmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Ben haziranın sonunda diyete başladım başlamadan önce 131 kiloydum şimdi 113'e indim ama pek bi fark yok 18 kilo vermeme rağmen vücut aynı gibi.Evde spor yapmak zor yürüme bandım ve 5 kglik 2 tane dambılım var ama olmuyor yani.Spora gitsem belki hoca zoruyla vs. bişeyler yaparım bilmiyorum.Göbek aynı duruyo gibi annem falan ne kadar eskisi gibi değil desede.Bi de jinekomasti mi yağlanma mı emin olamadığım göğüslerim var, sizce ne yapayım elim kolum bağlandı bi türlü ne yapacağıma karar veremedim.Bir de sosyal fobim var, insan içine çıkamıyorum bir sürü insanın içinde sporu nasıl yaparım hiç bilmiyorum, bi önerisi olan var mı arkadaşlar ?

• izispicy.com
    Amazing Examples of Total Body Transformations (48 pics)
    http://izismile.com/2014/03/14/amazing_examples_of_total_body_transformations_48_pics.html

Gitmelisin

• Ben 1 sene önce bb'yi aniden kestiğim için yeme alışkanlığım devam etti ve 3 ayda 20 kilo aldım boyum 1.83 kilom 90 yağ oranım %11 seviyesindeydi uzun süreli spor geçmişim vardı yani sonrasında 112 kiloya kadar yükseldim evdeki alet 100 kilo sınırı vardı ve benim vücut yağ oranımı bile söylemiyordu 2 ay önce tekrar başladım spora ve diyete ama ne diyet bende de jinekomasti sandığım bir göğüs ortaya çıktı diye düşündüm bi de bu yaşta çıkınca kalıcı olur şimdi sen ergenlik döneminde felansan takma kafaya yağları erit tes seviyen artınca geçer onlar kilom şu anda 90 2 ayda günde 500 antreman günü 750 kcallık bir diyet yaptım diyet günlüğümü de atabilirim ss ini arada cheatmealler ancak hiç taviz vermedim şimdi ne jinekomasti kaldı ne bişey spor yapmazsan kendini iyi hissetmiyorsun senin şimdi verdiğin ilk 18 kilonun büyük kısmı su ve ödemdi kas aralarında depolanmış özellikle organ üstündeki yağları yaktın bi 18-20 daha fark müthiş olur ancak hedefin 85'e kadar durmamak olsun spor salonuna kesinlikle git hocanı dinle ağırlıklara çok asılma kardiyonu uzun yap hem girişte hem çıkışta çıkar çıkmaz duş alma bi 15 dk bekle vücut ter atımını bitirince gir duşa sana iyi şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Ben 1 sene önce bb'yi aniden kestiğim için yeme alışkanlığım devam etti ve 3 ayda 20 kilo aldım boyum 1.83 kilom 90 yağ oranım %11 seviyesindeydi uzun süreli spor geçmişim vardı yani sonrasında 112 kiloya kadar yükseldim evdeki alet 100 kilo sınırı vardı ve benim vücut yağ oranımı bile söylemiyordu 2 ay önce tekrar başladım spora ve diyete ama ne diyet bende de jinekomasti sandığım bir göğüs ortaya çıktı diye düşündüm bi de bu yaşta çıkınca kalıcı olur şimdi sen ergenlik döneminde felansan takma kafaya yağları erit tes seviyen artınca geçer onlar kilom şu anda 90 2 ayda günde 500 antreman günü 750 kcallık bir diyet yaptım diyet günlüğümü de atabilirim ss ini arada cheatmealler ancak hiç taviz vermedim şimdi ne jinekomasti kaldı ne bişey spor yapmazsan kendini iyi hissetmiyorsun senin şimdi verdiğin ilk 18 kilonun büyük kısmı su ve ödemdi kas aralarında depolanmış özellikle organ üstündeki yağları yaktın bi 18-20 daha fark müthiş olur ancak hedefin 85'e kadar durmamak olsun spor salonuna kesinlikle git hocanı dinle ağırlıklara çok asılma kardiyonu uzun yap hem girişte hem çıkışta çıkar çıkmaz duş alma bi 15 dk bekle vücut ter atımını bitirince gir duşa sana iyi şanslar

Yaptığım belli bi diyet var önerdiğiniz için teşekkürler.Ya şöyle bir şey var, ben o kadar insan içinde spor yapmaya utanırım ne bileyim.Ondan sonra bende bi şeyden çabuk sıkılma ve spora üşenme var gidesim gelmiyor evde yürüme bandı var yürüyesim gelmiyor dışarda da yürüyesim gelmiyor, bundan nasıl kurtulabilirim sıkıldım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blake Griffin 32

quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Ben 1 sene önce bb'yi aniden kestiğim için yeme alışkanlığım devam etti ve 3 ayda 20 kilo aldım boyum 1.83 kilom 90 yağ oranım %11 seviyesindeydi uzun süreli spor geçmişim vardı yani sonrasında 112 kiloya kadar yükseldim evdeki alet 100 kilo sınırı vardı ve benim vücut yağ oranımı bile söylemiyordu 2 ay önce tekrar başladım spora ve diyete ama ne diyet bende de jinekomasti sandığım bir göğüs ortaya çıktı diye düşündüm bi de bu yaşta çıkınca kalıcı olur şimdi sen ergenlik döneminde felansan takma kafaya yağları erit tes seviyen artınca geçer onlar kilom şu anda 90 2 ayda günde 500 antreman günü 750 kcallık bir diyet yaptım diyet günlüğümü de atabilirim ss ini arada cheatmealler ancak hiç taviz vermedim şimdi ne jinekomasti kaldı ne bişey spor yapmazsan kendini iyi hissetmiyorsun senin şimdi verdiğin ilk 18 kilonun büyük kısmı su ve ödemdi kas aralarında depolanmış özellikle organ üstündeki yağları yaktın bi 18-20 daha fark müthiş olur ancak hedefin 85'e kadar durmamak olsun spor salonuna kesinlikle git hocanı dinle ağırlıklara çok asılma kardiyonu uzun yap hem girişte hem çıkışta çıkar çıkmaz duş alma bi 15 dk bekle vücut ter atımını bitirince gir duşa sana iyi şanslar

Yaptığım belli bi diyet var önerdiğiniz için teşekkürler.Ya şöyle bir şey var, ben o kadar insan içinde spor yapmaya utanırım ne bileyim.Ondan sonra bende bi şeyden çabuk sıkılma ve spora üşenme var gidesim gelmiyor evde yürüme bandı var yürüyesim gelmiyor dışarda da yürüyesim gelmiyor, bundan nasıl kurtulabilirim sıkıldım artık.

Ne utanıcaksın utanılacak bırsey yok.Kılo vermek ıstıyorsan kararlı olcaksın.Oturdugun yerden veremessın o kıloları

• elbette gitmelisin böyle soru mu olur ? spor yapmadan kilo verdiğin zaman emin ol vücudundan yine nefret edeceksin.hiç yoktansa sporla verirsen yağlar gittiğinde göze hoş gözüken orantılı bi yapın olur.
  • Bu üşengeçliğin sebebi hem psikolojik hem fiziksel vücudundaki yağ kütlesi testeronunu baskılıyor hareket etmeni zorlaştırıyor ve hareketsiz kalmak istiyorsun 2- vücudunu beğenmediğin ve kısa bi sürede iyi bir vücuda sahip olunamayacağının bilincindesin bu yüzden hevesin kırılıyor bırak bunları utanç felan ha evet araba alana kadar benim de çok üşendiğim zamanlar oldu bu yüzden evine çok yakın biryerde spor salonu bul oraya git ya da bisikletin felan varsa onu kullan giderken yapıcak bişey yok o konuda kilo verip vücudunu gördükçe istersin zaten spora gitmeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyum uzar mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.