Şimdi Ara

110cc mi 150cc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelıkle merhaba arkadaslar ben atv alacağım (Off-Road*)=Ben karasız kaldım butcem az en fazla 3.000 bin TL'lik bir atv alacam Benım yaşadıgım yer dağ taş bayır ve camurlarla dolu ben 110cc almak ıstıyorum ama bunun buralarda gıdıp gıdemeyecığını bılemıyorum sızce gıdermı +2 kişi binecegız ikimizin kilosu toplam=110 KG!
    Sizce 110cc buınu kaldırırmı ve bayırları rahat cıkarmı '

''LÜTFEN KONU DIŞI YORUM YAPMAYINIZ'' BU SORUMLA ILGILI CEVAP BEKLIYORUM.
    İYİ FORUMLAR====^_^
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-apachi-sayan-motorda-super-modeller-36-ay-taksit-imkani-123684632/detay Bu güzelmidir bunu almayı dusunuyorum tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun67 -- 16 Şubat 2014; 21:12:34 >

• aygun67 A kullanıcısına yanıt
    atv bilmemde benim 150 cclik motor bile yokuşlarda bayılıyor
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    yani biraz bılgılendırımısınız napıcam butcem ona yetıyor 2 kısıyız ve dağlık alan cıkmazmı ılla 150cc almalıyım ?
  • eski japon kroslara baktiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygun67

Öncelıkle merhaba arkadaslar ben atv alacağım (Off-Road*)=Ben karasız kaldım butcem az en fazla 3.000 bin TL'lik bir atv alacam Benım yaşadıgım yer dağ taş bayır ve camurlarla dolu ben 110cc almak ıstıyorum ama bunun buralarda gıdıp gıdemeyecığını bılemıyorum sızce gıdermı +2 kişi binecegız ikimizin kilosu toplam=110 KG!
    Sizce 110cc buınu kaldırırmı ve bayırları rahat cıkarmı '

''LÜTFEN KONU DIŞI YORUM YAPMAYINIZ'' BU SORUMLA ILGILI CEVAP BEKLIYORUM.
    İYİ FORUMLAR====^_^
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-apachi-sayan-motorda-super-modeller-36-ay-taksit-imkani-123684632/detay Bu güzelmidir bunu almayı dusunuyorum tavsiye edermisiniz ?

bende 150cc kanuni atv var o bile zayıf kalıyor 110 ccye binmedim ama arazide kullanması zor olur gibime geliyor daha küçük olduğu için hatta satacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: senolas

Sizin mesajı hortlatmış gibi olacağım fakat benim motorda 150cc Scooter ile iki kişi(82+78kg) ile bayılıyor.Yokuşta durursun ama kalkamıyorsun gitmiyor motor bitiyo ölüyo

Konu Sahibi ne durumdasınız ?Almışsanız hayırlı olsun almadıysanız bence 150cc alın sizin açınızdan çok iyi olacaktır rahat çıkarsınız çekişiniz güzel olur.Motor çabuk yorulmaz vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin96

quote:

Sizin mesajı hortlatmış gibi olacağım fakat benim motorda 150cc Scooter ile iki kişi(82+78kg) ile bayılıyor.Yokuşta durursun ama kalkamıyorsun gitmiyor motor bitiyo ölüyo

Konu Sahibi ne durumdasınız ?Almışsanız hayırlı olsun almadıysanız bence 150cc alın sizin açınızdan çok iyi olacaktır rahat çıkarsınız çekişiniz güzel olur.Motor çabuk yorulmaz vs.

benim kuba 95 kg atrı 90 kg yokuştada kalkıyor 110 da vuruyor 2 kişi sizinkine bakarak baya iyimiş benimki ozaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asya mı Mondial mi Arora mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Scooter mı yoksa vitesli mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydin96

quote:

benim kuba 95 kg atrı 90 kg yokuştada kalkıyor 110 da vuruyor 2 kişi sizinkine bakarak baya iyimiş benimki ozaman

Sizin kuba şanzıman türü nasıl bilmiyorum fakat İşi biraz şakasına konuştum,benim motor kalkıyor da zorlanıyor yani neyse Çevreden duyumlarıma göre scooter lar otomatik vites olduğu ve kayış aktarmalı olduğu için yokuşlarda zorlanıyor.Kayış ve zincir aktarma arasında çok fark ediyormuş zincir çok daha iyiymiş.

• Bajaj Boxer 150 sanırım işini görür. Millet Hindistan'da ailecek biniyor böyle motorlara:

110cc mi 150cc mi?

Biraz makyajla da süper olur:

110cc mi 150cc mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.