Şimdi Ara

110 Yıllık Çınar Nereye Geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce bana skor taraftarı diyecekler umrumda değil. Derhal gidebilirler onlar. Şöyle başlayayım...
    Samet Aybaba... Bu takıma geldiğinde gençleri hedef alacağını genç bir takım kuracağını 10-15 yılın planlamasını yaptığını söyledi. Taraftar inandı. Takımın başına belki de Yıldırım Demirören yönetiminden -bakın sadece Yıldırım Demirören demiyorum, YILDIRIM DEMİRÖREN YÖNETİMİ diyorum- daha kötü bir yönetim geldi. Futbol şube sorumlusu daha önce belkide hayatında hiç futbol topuna dokunmamış birisi. 2.başkanı gereksiz birisi olan... Başkana zaten hiç gelmek istemiyorum. Özel hayatı fasa fiso olan, teknede karı kızla yakalanıp, karısından boşanan kişiden ne beklenir? FEDA diye bir saçmalık çıkardılar. 2 Milyon € alan ERNST yerine 2000TL alan Hasan Türk'ü koyduk daha iyi oldu takım dediler. Quaresma'yı attılar gelir gelmez çöpe yerine OLCAY ŞAHAN gibi Dünya Yıldızını (!) dünya para vererek aldılar ki bu şahıs yılda 1.000.000 Milyon Euro'ya oynuyor. Gittiler 30 yaşında Uğur Boral'ı aldılar. Gittiler 34 yaşındaki Escude'yi aldılar (Boş transfer bence). Gittiler Oğuzhan diye bi çocuk aldılar. Bende çok umutluydum Oğuzhan'dan ancak 1 defa bile şans verilmedi. Gelgelelim SAMET AYBABA yani yerli JOSE MOURİNHO'ya... Genç takım kuruyorum dedi. Takımın 29 olan yaş ortalamasını 28'e düşürdü. Burda bir alkış . Herneyse devam edelim. Daha bitmedi. Sayın futbol şube sorumlusu Tamer Kıran denen futbol cahili karakter 3 ayda tamı tamına 2319321890321 kez forvet ve kanat alacağız diyerek bekletti taraftarı bekletti anam bekletti. Taraftar bekledi. Sonuç: YOK. Sonuç yok yani. Takım koşuyor mücadele ediyor para alıp yatan oyuncular artık yok denildi. Bugün bakıyorum Almeida,Fernandes adamların afederisniz ama BEŞİKTAŞ hiç adamların s*knde bile değil. Fernandes asla bir QUARESMA olamaz. Fernandes büyük maçların topçusu değildir. Fernandes SB Elazığspor, Konyaspor gibi maçların topçusudur. 110 yıllık çınarı bu hale getirenlere ve getirmeye halen devam edenlere sonsuz minnettarız. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Takımın başına belki de Yıldırım Demirören yönetiminden -bakın sadece Yıldırım Demirören demiyorum, YILDIRIM DEMİRÖREN YÖNETİMİ diyorum- daha kötü bir yönetim geldi. Futbol şube sorumlusu daha önce belkide hayatında hiç futbol topuna dokunmamış birisi. 2.başkanı gereksiz birisi olan... Başkana zaten hiç gelmek istemiyorum. Özel hayatı fasa fiso olan, teknede karı kızla yakalanıp, karısından boşanan kişiden ne beklenir? FEDA diye bir saçmalık çıkardılar. 2 Milyon € alan ERNST yerine 2000TL alan Hasan Türk'ü koyduk daha iyi oldu takım dediler.

en fazla buraya kadar dayanabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Takımın başına belki de Yıldırım Demirören yönetiminden -bakın sadece Yıldırım Demirören demiyorum, YILDIRIM DEMİRÖREN YÖNETİMİ diyorum- daha kötü bir yönetim geldi. Futbol şube sorumlusu daha önce belkide hayatında hiç futbol topuna dokunmamış birisi. 2.başkanı gereksiz birisi olan... Başkana zaten hiç gelmek istemiyorum. Özel hayatı fasa fiso olan, teknede karı kızla yakalanıp, karısından boşanan kişiden ne beklenir? FEDA diye bir saçmalık çıkardılar. 2 Milyon € alan ERNST yerine 2000TL alan Hasan Türk'ü koyduk daha iyi oldu takım dediler.

Fikretçiğimin feykimisin sen?

• quote:

quote:

quote:

Demirören'in paralı askeri misin ?

Şu saatten sonra ne skora bakarım ne oynanan oyuna.Benim için varsa yoksa Demirören'den hesap sorulacak mı sorulmayacak mı bu konudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernandes®

quote:

quote:

quote:

Şu saatten sonra ne skora bakarım ne oynanan oyuna.Benim için varsa yoksa Demirören'den hesap sorulacak mı sorulmayacak mı bu konudur.

Ben demiröreni beğeniyorum diye bişey dedim mi o yazıda bak bakayım oraya? Parasız başkan mı olur? Paran yoksa pizza, hamburger alabilir misin? Hayır. O zaman başkanda olamazsın.

• Fikret Orman yerine Dubai yada Katar şeyhi falan geliyorsa tamam;Fikret Orman istifa!...Ha yok o adamın alternatifi yoksa o zaman o adamla devam edilir.Siz dua edin daha kötüsü olmadı diye,Fikret Orman'ın yerine sadece dernek başkanı olan Nazmi Koca gelseydi çok mu iyi olacaktı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Fikret Orman yerine Dubai yada Katar şeyhi falan geliyorsa tamam;Fikret Orman istifa!...Ha yok o adamın alternatifi yoksa o zaman o adamla devam edilir.Siz dua edin daha kötüsü olmadı diye,Fikret Orman'ın yerine sadece dernek başkanı olan Nazmi Koca gelseydi çok mu iyi olacaktı?.

Dubai, Katar şeyhi bu takımı görse ülkesini satar yardım eder o derece aciz bir haldeyiz. Ayrıca beşiktaşlı zenginlerin de allah belasını versin. Anca sözde hepsi beşiktaşlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250.000 evlik toki işi ne oldu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Fikret Orman yerine Dubai yada Katar şeyhi falan geliyorsa tamam;Fikret Orman istifa!...Ha yok o adamın alternatifi yoksa o zaman o adamla devam edilir.Siz dua edin daha kötüsü olmadı diye,Fikret Orman'ın yerine sadece dernek başkanı olan Nazmi Koca gelseydi çok mu iyi olacaktı?.

Dubai, Katar şeyhi bu takımı görse ülkesini satar yardım eder o derece aciz bir haldeyiz. Ayrıca beşiktaşlı zenginlerin de allah belasını versin. Anca sözde hepsi beşiktaşlı.

O Beşiktaşlı diye gösterilen zenginlerden bazıları Fikret Orman Beşiktaş başkanı oldu diye adamla irtibatlarını kesmişler.Ben yönetimin arkasındayım Y.D denilen insan bozması heriften bin kat daha iyidir.Samet Hoca'ya da fazla suç atmayın beyler neden derseniz adamın elindeki kadro bu işte fazlası olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben demiröreni beğeniyorum diye bişey dedim mi o yazıda bak bakayım oraya? Parasız başkan mı olur? Paran yoksa pizza, hamburger alabilir misin? Hayır. O zaman başkanda olamazsın.

Tamam o zaman adam gibi cevap ver.

Fikret Orman olmasaydıda kim olsaydı başkan ? Yalçın Karadeniz ? Bülent Deriş ? Nazmi Koca ? Hangisinde para var ? Hangisi Beşiktaşlı ? Hangisi gelse başarılı olur ?
    Birazcık akıl yürütün.Sanki Rahmi Koç başkan adayı oldu,Serdal Adalı kaçıp gitmedide başkan adayı oldu Fikret Orman ellerinden zorla aldı başkanlığı.
    Adam yüreğini koyup,bu kadar tepkiler alacağını bile bile girdi bu işin altına.
    Demirören döneminde yapılanlara bu kadar sert tepki göstermediniz ? Parası vardı demi çünkü.Kendi cebinden 1 verdi yıldızlar Tabatalar getirdi 10 istiyor verdiğine karşılık senet almış.0 borça aldığı kulübe 600 milyon lira borç takmış.Ama suçlu varını yoğunu Beşiktaş için harcayan ve daha 6 aydır görev başında olan Fikret Orman.
    Bu kulüp bundan daha zor şartlarda ayağa kalktı.Diğer takımlar birbir şampiyon olurken biz 3.-4. lüğe oynadık ama taraftar sayımız hep arttı,destek hep büyüdü.
    Şimdi ise tam tersi bi durum var.İlk 4 hafta şampiyonuz konuları açtınız durun sakin olun dedik 2 hafta daha geçti açılan konulara bakın.Tamamen skora endeksli skor taraftarlarısınız.

• Ilk bir iki hafta takimdan umutluydum. Iyi sonuclar da aldik. Fakat 4. 5. haftalarda takimin kotuye gidecegini anladik oynanan oyundan. Kimse zor durumdayiz falan demesin. En basta yapilan gereksiz transferleri hep beraber gorduk. O kadar para dokuldu onlara. Quaresma konusunda inat ettiler, faydalanamadik pahali diye ama parasini esek gibi odedik. Yonetimin ne kadar acemi oldugu ortada. Skor taraftari derler ama hersey karsilikli degil midir? Besiktas gibi buyuk bir kulubun taraftari olarak her mactan galibiyet beklemek hakkimizdir. Besiktas kuculemez. Yaziya da katiliyorum kesinlikle. Kisisel gorusum budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kulüpler dertli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam o zaman adam gibi cevap ver.

Fikret Orman olmasaydıda kim olsaydı başkan ? Yalçın Karadeniz ? Bülent Deriş ? Nazmi Koca ? Hangisinde para var ? Hangisi Beşiktaşlı ? Hangisi gelse başarılı olur ?
    Birazcık akıl yürütün.Sanki Rahmi Koç başkan adayı oldu,Serdal Adalı kaçıp gitmedide başkan adayı oldu Fikret Orman ellerinden zorla aldı başkanlığı.
    Adam yüreğini koyup,bu kadar tepkiler alacağını bile bile girdi bu işin altına.
    Demirören döneminde yapılanlara bu kadar sert tepki göstermediniz ? Parası vardı demi çünkü.Kendi cebinden 1 verdi yıldızlar Tabatalar getirdi 10 istiyor verdiğine karşılık senet almış.0 borça aldığı kulübe 600 milyon lira borç takmış.Ama suçlu varını yoğunu Beşiktaş için harcayan ve daha 6 aydır görev başında olan Fikret Orman.
    Bu kulüp bundan daha zor şartlarda ayağa kalktı.Diğer takımlar birbir şampiyon olurken biz 3.-4. lüğe oynadık ama taraftar sayımız hep arttı,destek hep büyüdü.
    Şimdi ise tam tersi bi durum var.İlk 4 hafta şampiyonuz konuları açtınız durun sakin olun dedik 2 hafta daha geçti açılan konulara bakın.Tamamen skora endeksli skor taraftarlarısınız.

başlatmayın fikret orman'ınıza !

q7'yi sırf inat yüzünden şu takımdan kesti !!
    boş boş duran adama milyonlar euro ödüyoruz onun yüzünden!
    bu yaptığı salaklıktan başka açıklaması olmayan yanlış yüzünden seneye bedavaya gidecek bu adam !

----------------

nerede tanju'lar burak'lar atınçlar ??

genç stoper transferi yapılıp 1 ay sonra gönderilecekler listesine konuluyor !
    1m euro yıllık ücret alan adam çöp! olcay mıdır nedir ?

egemen'e 500.000 euro daha veremiyoruz kıçını kaldıramayan escude'ye 1.8 veriyoruz !
    alma escude-u.boral oynat egemen'le tanjuyu yok ama ...

----------------

diğer tüm branşlarda rezillikler çıkacak yakındır..
    basketi de berbat ettiler.
    elimizdeki tarihi fırsatı yok ettiler !
    3 kupalı takımı bozdular!
    erman kunter gelmese basketbol branşı da yerlerde sürünüyor olacaktı!
    beceriksizlikten 3 kupalı takıma sponsor bulamadılar !

-----------------

stat konusunda çıkan ilk kokular iğrenç !
    doğuş grubu yapacakmış stadı, yap-işlet-devret !!
    stadı fiilen fenerlinin eline verecez !!
    Beşiktaş'ın dolmabahçedeki stadını başkalarına verecez !!
    yeni stadın gelirleri kime gidecek ? bize mi hayır!

bu adamların kafasıyla gelecek 5 sene ilk 5'e giremeyiz!!
    sadece küçülürüz!
    borçta biraz azalır belki o kadar !!

Şu yazdıklarını ayık kafaya bidaha oku sabaha.Her kelimenden ayrı saçmalık akıyor.Hiçbirinin mantıklı izahı yok.Hepsine uzun uzun cevap veririm ama yine anlamayacaksınız.
    Stadı elin fenerlisine emanet etmişmiş.Kesin kum kullanır stadta.Hay aklınızı seveyim

• Ayrica cok merak ettigim bir sey var. Takimin borclari vardi, transfer yapamadik, oynayamadik, soyle boyle oldu diyen arkadaslar. Skor taraftari olmazsak, boyle surekli kotu oynayarak maglubiyetler alirsak para nerden gelecek ve borclari nasil kapatacagiz ?

• Yazık çok yazık
  •  110 Yıllık Çınar Nereye Geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Ayrica cok merak ettigim bir sey var. Takimin borclari vardi, transfer yapamadik, oynayamadik, soyle boyle oldu diyen arkadaslar. Skor taraftari olmazsak, boyle surekli kotu oynayarak maglubiyetler alirsak para nerden gelecek ve borclari nasil kapatacagiz ?

Tam Demirören kafası.Bu yüzden bu durumdayız arkadaşım.2 sene önce borç 300 milyon lira.Demirören son kozunu oynuyor Mustafa Denizli'yi gönderiyor Schuster'i getiriyor ardından yıldız oyuncular.Başarı gelirse borçlar azalacak gelmezse Allaha emanet.Sonuç ortada.
    Borçlanarak büyüme hakkımızı kaybettik.Öyle bi lüksümüz yok artık anlayın bunu.

@o3
    Yahu hala kuru sıkı atıyorsun.Fiyatı yapan şirket belirlemez.Yok öyle bi dünya.Herşey anlaşmayla belirlenir imza atılmadan önce.Bu stadı bize yapıyorsunuz size maliyeti 100 milyon dolar,5 sene içinde toplam kazancınız 150 milyon doları bulmak kaydıyla stadın tüm gelir hakları sizindir.
    Yoksa adam 5 seneyi 50 sene yapar kardan %5 pay alır stadın sahibi olarak kalır.Oh ne güzel dünya ama yok öyle bi dünya.
    Fikret Orman içinde attığın iftiralar ise varya değil Beşiktaş taraftarlığına insanlığa sığmaz.Böyle saçma sapan mesaj atılır mı yahu kafanız iyi mi sizin ? Parasını yiyecekmiş stadın.Adam herşey şeffaf olsun diye tüm gelir-gider hesabını Ernst and Young şirketine bıraktı.Kendi kuyusunu mu kazıyor bu adam ?
    Ayrıca bu işler karşılıklı kar işidir.Hiç kimse tuttuğu takım farklı diye böyle büyük bi işte eyyam yapmaz.

• quote:

İlk önce bana skor taraftarı diyecekler umrumda değil. Derhal gidebilirler onlar. Şöyle başlayayım...
    Samet Aybaba... Bu takıma geldiğinde gençleri hedef alacağını genç bir takım kuracağını 10-15 yılın planlamasını yaptığını söyledi. Taraftar inandı. Takımın başına belki de Yıldırım Demirören yönetiminden -bakın sadece Yıldırım Demirören demiyorum, YILDIRIM DEMİRÖREN YÖNETİMİ diyorum- daha kötü bir yönetim geldi. Futbol şube sorumlusu daha önce belkide hayatında hiç futbol topuna dokunmamış birisi. 2.başkanı gereksiz birisi olan... Başkana zaten hiç gelmek istemiyorum. Özel hayatı fasa fiso olan, teknede karı kızla yakalanıp, karısından boşanan kişiden ne beklenir? FEDA diye bir saçmalık çıkardılar. 2 Milyon € alan ERNST yerine 2000TL alan Hasan Türk'ü koyduk daha iyi oldu takım dediler. Quaresma'yı attılar gelir gelmez çöpe yerine OLCAY ŞAHAN gibi Dünya Yıldızını (!) dünya para vererek aldılar ki bu şahıs yılda 1.000.000 Milyon Euro'ya oynuyor. Gittiler 30 yaşında Uğur Boral'ı aldılar. Gittiler 34 yaşındaki Escude'yi aldılar (Boş transfer bence). Gittiler Oğuzhan diye bi çocuk aldılar. Bende çok umutluydum Oğuzhan'dan ancak 1 defa bile şans verilmedi. Gelgelelim SAMET AYBABA yani yerli JOSE MOURİNHO'ya... Genç takım kuruyorum dedi. Takımın 29 olan yaş ortalamasını 28'e düşürdü. Burda bir alkış . Herneyse devam edelim. Daha bitmedi. Sayın futbol şube sorumlusu Tamer Kıran denen futbol cahili karakter 3 ayda tamı tamına 2319321890321 kez forvet ve kanat alacağız diyerek bekletti taraftarı bekletti anam bekletti. Taraftar bekledi. Sonuç: YOK. Sonuç yok yani. Takım koşuyor mücadele ediyor para alıp yatan oyuncular artık yok denildi. Bugün bakıyorum Almeida,Fernandes adamların afederisniz ama BEŞİKTAŞ hiç adamların s*knde bile değil. Fernandes asla bir QUARESMA olamaz. Fernandes büyük maçların topçusu değildir. Fernandes SB Elazığspor, Konyaspor gibi maçların topçusudur. 110 yıllık çınarı bu hale getirenlere ve getirmeye halen devam edenlere sonsuz minnettarız. Teşekkürler.

Bazı bölümler hariç katılıyorum.

• @fernandes kardes demek istedigimi tam anlatamamis olabilirim. benim istegim iyi oyuncular degil iyi oyun. ve bunun icin paradan cok zeka lazim ya da zeki yonetim diyeyim. basari da bu sekilde gelecektir. tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.