Şimdi Ara

110 TL(kargo dahil) Rubenis J-180 Rba-05 Ayaklı Vantilatör Simit Ayaklı Vantilatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fyat iymiş rubenis öyle çok kötü bi marka değil iş görür.İhtiyacı olan alabilir.

• kullanıyorum, gayet de güzel ürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip bir marka alınca, "acaba sağlam çıkar mı? sorusuna cevap, yüzde 50 oluyor. gelişmiş bir ülkede yaşanacak sıkıntı değil, bizde ihtimal % 50 her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

bu tip bir marka alınca, "acaba sağlam çıkar mı? sorusuna cevap, yüzde 50 oluyor. gelişmiş bir ülkede yaşanacak sıkıntı değil, bizde ihtimal % 50 her zaman.

Aynen ne geldiği belli değil. Yaz girmeden vantilatör bakınmıştım amazonun verdiği güvenle amazondan aldım. Sağolsun bu siteden daha önce aldığım vantilatör kırık gelmişti. Sonra uğraş dur bevadaya sinir oluyorsun. Paslı, kırık, ezik büzük bir sürü şikayet dolu. Bazı ürünleri ucuz dahi olsa bu ve benzeri sitelerden almıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

bu tip bir marka alınca, "acaba sağlam çıkar mı? sorusuna cevap, yüzde 50 oluyor. gelişmiş bir ülkede yaşanacak sıkıntı değil, bizde ihtimal % 50 her zaman.

Çünkü gelişmiş ülkelerde müşteriler "Nasılsa 1 ay iade garantisi var" diyerek kullanıp beğenmedim diye iade etmiyorlar.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    onu ben de bilemem sen de. ama medeni bir ülkede, hatalı ürün satanı öttürürler. onu ikimiz de biliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vantilatörüm dün bozuldu. Tamir de edemeyince bundan sipariş ettim. Dün baktığımda 130 liraydı fiyatı, yaz başında da 200 civarıymış. Bence iyi fiyat, artık masa üstü vantilatörleri bile bu civarlara satılıyor zaten. Deneyince tekrar yazarım ama şu ana kadar kullandığım Sinbo ile aşağı yukarı aynı olduğunu tahmin ediyorum.

• Ben de 1 adet aldım, Allah utandırmasın ne diyelim, çoğunlukla çer çöp ürünü internete saklar oldular satıcılar ama bu ay çok sattıklarından belki stok yenilenmiştir...

Raks ve Rubenis çok iyi diye biliyorum, geçen sene Dijitsu bile 90 TL idi kampanyalarla...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.