562 Athletic Bilbao (1h) - Manchester Utd (ilk maçı bilbao 2-3 aldı. Manu'nun deplasmanda turu geçmesi için 2 gole ihtiyacı var) Handikaplı Maç Sonucu 2 : 4.15
567 Beşiktaş (1h) - Atl. Madrid (beşiktaşın madridi yenebilecek gücü yok. en büyük kozlarından Q7 sahada olmayacak. takımda moreller bozuk. ilk maçta 5-6-7'ye gidebilirdi maç zor kurtuldular. madrid lazioya deplasmanda 3 atmıştı. yine 3-1 yada 2-0 gibi bir skorlar maçı alacaktır) Handikaplı Maç Sonucu 2 : 3.15
568 Manchester City - Sporting Lisbon (1h) (ilk maç lisbon 1-0 yendi. citynin turu geçmesi için en az 2 farka ihtiyacı var. bu sezon içerde handikabı aşamadığı sadece 2-3 maç var. porto , b.münih gibi takımları handikapla geçti.) Handikaplı Maç Sonucu 1 : 1.65
771 Beşiktaş - Artland(5.5/10.5h) (beşiktaş ilk maçı kazandı bugünde kazanırsa son 4'e giriyor. kazanır fakat handiapı aşamaz. ilk maç kafa kafaya gitmişti , bu ölüm kalım maçıda aynı şekilde olur. ) İlk Yarı/Maç Sonucu 2/2 : 2.25
772 Kayseri Kaski (B)(2.5/3.5h) - Dynamo Kursk (B) (ilk 2 maçta olduğu gibi güçlü rus ekip handikabı rahat aşarak maçı alacaktır.) İlk Yarı/Maç Sonucu 2/2 : 2.25
Toplam Oran: 109,20
inşallah tutar ama şahsi fikrimi söylüyorum dostum manu h2 demişsin bilbao 1 gol atarsa manunun 4 gol atması gerek olmıcak işey değil tabi ama zor gibi. bjk maçı için inönü atmosferi maçın kaderini etkiler bence . manu maçına 4-6 gol bjk a ilk yarı 1 daha iyi bir alternatif olabilir belki . bol şans
quote:
Orijinalden alıntı: bykanky
inşallah tutar ama şahsi fikrimi söylüyorum dostum manu h2 demişsin bilbao 1 gol atarsa manunun 4 gol atması gerek olmıcak işey değil tabi ama zor gibi. bjk maçı için inönü atmosferi maçın kaderini etkiler bence . manu maçına 4-6 gol bjk a ilk yarı 1 daha iyi bir alternatif olabilir belki . bol şans
hayır 4 gol değil 3 gol
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
quote:
hayır 4 gol değil 3 gol
yanlış hesaplamışm sorry :
quote:
hocam manu maçında evet 1 tane yerse 3 atması gerekecek. ama benim tahminim zaten 2 fark atabilir. yani yese bile 3-1 gibi bir skorla turu geçeceğine inanıyorum. senin 4-6 golde mantıklı tabi ama handikap oranı çok iyi kaçırmamak gerek.
beşiktaş maçıda dediğin gibi inönü atmosferi var ama son maç braga biraz dişini gösterdi az kalsın inönüde turu bırakıyordu beşiktaş. ki bu sefer rakip atl.madrid. ilk maç gördük defans arkasına atılan topları bireysel hataları. son haftalarda içerde dışarda çok kötü beşiktaş. bir darbede madridin vuracağıını düşünüyorum. tabi benim fikrim bu sadece. bol şans dostum
Hocam Bilbaoyu küçümseme derim man.unt deplasmanında 1 0 geriden gelip 3 gol atmayı her takım başaramaz ve man.unt golün biri penaltıdan attı.Bilbao evinde daha sağlam oynayacaktır. Man citye ben güvenmiyorum avrupa heyecanları pek yok gibi oynuyorlar kafaları ligde kalmış sanki.... Beşiktaş İse bana Göre Bu akşam Çok Farklı Bir Görüntü Sergileyecektir Turdan Çıkamasa Bile Handikaplı Yenilmez İnönüde.
Gerçekten oranlar çok iyi İnsanı Cezbediyor ama küçük miktarlar yatırabilirsin yinede.Tutma İhtimalide Var Tabiki Ve Umarım Öyle de Olur...
Şu kuponu gördükten sonra Beşiktaş'ın kazanma şansını biraz daha fazla görüyorum. 2 maç yatmış 1 tanesi yatmak üzere. Geçmiş olsun
5 maçtan 3ü yatmış bunamı çok güveniyodun
yav yok arkadaş bende şans yok. vallahaa yok. nereye elimi sürsem batıyor o takım. 3 hafta önce 1860 münihe oynadım adamlar 15 maçtır yeniyorlardı. o hafta mağlup oldular yattım. sonraki hafta alır dedim yine oynadım bu sefer berabere kaldı yine yattı. bu hafta artık toparlanır dedim , yine oynadım ama yine berabere kaldı yine yattı. geçen hafta bamberg diye basket takımı var. adamlar 20 maçtır yenilgi yüzü görmemiş ben oynadım yenildiler. bırakacam böyle giderse hele geçen hafta içi 2 kuponum sadece yarım sayı basketten yattı yok böyle birşet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme