Şimdi Ara

11. Yıl Kutlu Olsun [Fenerbahçe 6-0 Galatasaray] Klip (Ortega İçerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz yenersiniz 3 puan aalırsınız biz yeneriz kupa alırız. Fark burada başlıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Siz yenersiniz 3 puan aalırsınız biz yeneriz kupa alırız. Fark burada başlıyor zaten

Ben bizi yenip de kupa aldığınızı hatırlamıyorum. Hatırlayan var mı? Bir 0-0 bitti kupa aldınız, bir de 2-1 yenilip rezil gibi sevindiniz sahanın ortasında.
  • 6-0 kazanmışsınız bize tebrik etmek düşer, Aziz i destekledim seçimlerde, ama iyi izleyin bu haftasonu maça doğru doğru yine provoke edici bir konuşma yapacak, her yıl olduğu gibi, izleyin, görün...
  • Yarım düzine. Harbiden hezimet olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Siz yenersiniz 3 puan aalırsınız biz yeneriz kupa alırız. Fark burada başlıyor zaten

Ben bizi yenip de kupa aldığınızı hatırlamıyorum. Hatırlayan var mı? Bir 0-0 bitti kupa aldınız, bir de 2-1 yenilip rezil gibi sevindiniz sahanın ortasında.

http://www.youtube.com/watch?v=xyKzpwaWZ5M

http://www.youtube.com/watch?v=QbxnTP826ws

http://www.youtube.com/watch?v=g6tVqZiyUaQ

Yeter mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=xyKzpwaWZ5M

http://www.youtube.com/watch?v=QbxnTP826ws

http://www.youtube.com/watch?v=g6tVqZiyUaQ

Yeter mi?

3-2'lik maça bakınca GS'nin forveti ne kazmaymış diyor insan, yine de 3-2 kazanılmış tabi o ayrı, tebrikler.

• Vikernes kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en ezik takımıyla ligde yıllar sonra deplasmanda berabere kalınca tribünlere üçlü çektiren bir kaptanı ve floryada meşalelerle kutlama yaban bir taraftarı olan takım acaba dünyanın nesi oluyor ?
  • HAHAHA GSLİLER ÇILDIRMIŞ KONUDA NASILDA KÜFÜR EDİP SİNİRLENİYORLARDIR ŞİMDİ :D

AYNI ŞEY GS BÖLÜMÜNDE AÇILSA FBLİLER ÇILDIRIRI

ULAN NE ADAMSINIZ :D
  • Maçı o gün babamla amcamlarla canlı izlemiştim. Her golde bağırmaktan çenem ağrımıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

11. Yıl Kutlu Olsun [Fenerbahçe 6-0 Galatasaray] Klip (Ortega İçerir)

Ne zaman böyle bir kupa açılsa bu söz paylaşılıyor.Ben de her zamanki cevabımı yazayım orada aldıkları kupalar diyor Gs Avrupa'da 4-5 kupa aldı da benim mi haberim yok?Gs'yi Real gibi Milan gibi senelerce CL kazanmış takımlarla bir tutmayın.Daha geçen sene biz Uefa'da finale doğru giderken Uefa Kupası'na çamur atıyordunuz ne ara tekrar değerli oldu?

Dipnot:Fenerbahçe'nin kupa sayısı Galatasaray'dan fazladır.

Bayır, çayır kupalari yok kusura bakma artik.

Fortis,Turkcell ve UEFA diye kupa kaldı mı benim mi haberim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

uyduruk sitelerden yapma sonuçlar çıkartıp buraya koyacak kadar acizsin.ille birşeyler yazmak zorunda değilsin.koyduğun tabloların hepsi yanlış.linki verdim şimdiden saymaya başla sabaha anca bitirirsin.daha da cevap yazma anca bitirisin

Uyduruk site dedigin Gs resmi sitesi.

http://www.galatasaray.org/kupalar/pages/genelkupaklasman.php

Nesi yanlış?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

quote:

quote:

quote:

Ne zaman böyle bir kupa açılsa bu söz paylaşılıyor.Ben de her zamanki cevabımı yazayım orada aldıkları kupalar diyor Gs Avrupa'da 4-5 kupa aldı da benim mi haberim yok?Gs'yi Real gibi Milan gibi senelerce CL kazanmış takımlarla bir tutmayın.Daha geçen sene biz Uefa'da finale doğru giderken Uefa Kupası'na çamur atıyordunuz ne ara tekrar değerli oldu?

Bayır, çayır kupalari yok kusura bakma artik.

adam gibi link veriyim de görgün ,kültürün artsın.teşekküre değmez.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e_M%C3%BCzesi

NOT bahsi geçen tüm kupalarda gs ile maç yapılmıştır.

Fenerli arkadaslarda genetik galiba birseyi kabul ettirememek. Girip 50000 yapayim wikide Gs nin kupa sayisini ?

Futbolda, Türkiye’nin en çok kupa kazanan kulübü Fenerbahçe’dir. Takımımız, eski adıyla Türkiye Birinci Ligi, yeni adıyla sponsorluklar yüzünden her iki üç yılda ismi değişen Süper Lig’de 18 kez şampiyonluk sevincini yaşamıştır. Kupalarının arasında 18 Türkiye Süper ligi, 12 TSYD, 6 Milli Küme, 4 İstanbul Şildi, 1 İstanbul Kupası, 3 Türkiye Futbol Şampiyonası, 1 Spor-Toto, 4 Donanma, 8 Başbakanlık, 5 Türkiye, 2 Atatürk, 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulunmaktadır. Say bakayım kaçtane varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Dünyanın en ezik takımı ve taraftarı.

Kardeş GS bölümü değil bura karıştırdın heralde.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Fenerbahçe değil Galatasaray dır o dediğin.

Fenerbahçeden nefretin sebebi insanların emeğini ÇALMASI ŞİKE YAPMASIDIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Fenerbahçe değil Galatasaray dır o dediğin.

Fenerbahçeden nefretin sebebi insanların emeğini ÇALMASI ŞİKE YAPMASIDIR.

Sulu derbi öncesi muhabir gsli biriyle roportaj yapıyor. Ali samiyenden çıkış yok. Fenerbahçeyi sevmiyoruz ya kazanacaz ya kazanacaz..

FB şike davası öncesindende sevilmiyordu. Bunu benden iyi biliyorsun

• Yahu tabi birbirimizi formaları giydiğimizde sevmiyoruz.

Trabzonluda sizi şikeden önce sevmiyordu.

Hatta şikeden önce beşiktaşla çok kötüydü aranız.

Yalnız bunlar bizimde beşiktaşında başında olan şeyler şuanki durum tamamen şikeyle orantılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

quote:

Futbolda değildir.Diğer branşlar için bir şey diyemem.

Futbolda

• Fenerbahçe'nin sevilmemesinin sebebi başarılı olduğu dönemde bile antipatik şekilde hareket ediyor olmasıydı ..

Bunun sebebi ne taraftarınız nede futbol takımınız , tamamen Başkanınızın davranışları yüzünden bu şekilde....

Galatasaray 4 sene üst üste şampiyonluk sonra uefa ve süper kupa aldığı dönemde bile diğer takım taraftarlarının desteğini net bir şekilde aldığını hepimiz biliyoruz , o dediklerin olsaydı Galatasaray o dönemde nefret edilen takımın başını çekerdi gerçi o dönemler bu dönemlere pek benzemiyor ama ...

Fenerbahçe başkanı olarak Aziz Yıldırım'ın söylemlerine ve geçmişe göz atmanı tavsiye ediyorum hocam , asla Galatasaray'lı olduğum için bu söylemlerde bulunmuyorum Fenerbahçe geçtiğimizde dönemde ligimizi domine etmedi ancak istikrarlı ve başarılı grafik çizdi , bu sebeple nefret edilen takım olduğunu sanmıyorum ....

• Bir Galatasaray'lı olarak ne zaman konusu açılsa feneri tebrik ederim bu 6-0 muhabbetinde. Ama niyeyse hiçbir fenerliden duymadım sahalarında kaldırdığımız şampiyonluğun tebriğini. Ben bu pazarda fark yiyeceğimizi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.