Şimdi Ara

11 YIL AŞK ACISI ÇEKTİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevremden, dinledigim muziklerden, kendimden yola cikarak biz erkekler sadece bir kiza asik oluyoruz ve onlada olmayinca diger kizlara öylesine yaklasiyoruz sanirim.

Benim sorum o gercekten aşık oldugun kadini gercekten unutabiliyormusun ?

Birde ben yasadiklarimi soyle ozetliyim; 6-7 senelik birliktelik sonrasi 2018 eylulu gibi ayrildik. 2019 ocak-subat-mart aylarinda baska kizlarla denedim fakat yapamadim. O aylardan bu aylara kadar kimseyle konusmadim. Konusasim yok cunku. Bu boyle gider gibi. Herseyi bi yana birakip (asik olma,hoslanma) baska kizlarla kendimi zorlayip birlikte olmam benim icin daha mi iyi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Cevremden, dinledigim muziklerden, kendimden yola cikarak biz erkekler sadece bir kiza asik oluyoruz ve onlada olmayinca diger kizlara öylesine yaklasiyoruz sanirim.

Benim sorum o gercekten aşık oldugun kadini gercekten unutabiliyormusun ?

Birde ben yasadiklarimi soyle ozetliyim; 6-7 senelik birliktelik sonrasi 2018 eylulu gibi ayrildik. 2019 ocak-subat-mart aylarinda baska kizlarla denedim fakat yapamadim. O aylardan bu aylara kadar kimseyle konusmadim. Konusasim yok cunku. Bu boyle gider gibi. Herseyi bi yana birakip (asik olma,hoslanma) baska kizlarla kendimi zorlayip birlikte olmam benim icin daha mi iyi olur ?
    Kendini zorla dostum kendi şansını yarat mutlu olmak istiyorsan bunu yapmalısın. Kader yoktur onu ancak kendimiz yaratırız. Hayatını sadece kendin için değil mutlu olmak istiyorsan başkaları için de yaşamalısın. Zor olan kısım da bu zaten ;)

Özgürlüğüne sınırlar çizip mutluluğun tadını çıkartabilirsin bu senin tercihin

Ben ise şımdilik yalnızlığımın tadını çıkarmaktayım ileride evlenince her şey değişecek çünkü tüm alışkanlıklarım dahil :'(

Favlardan

Herkesin sınırsızca adil ve özgür yaşadığı bir dünyayı hayal et

Bu mümkün olabilir mi sence !?

• kader yok herşey elimizdeymiş diyorsun peki elinde olmayıp hayatını belirleyen o kadar çok şey var ki madem kader yok neden herşeye müdahale edemiyoruz. en basiti tipin tip diyip geçme aşırı yakışıklı olsa en basitinden bu forma girmez sanalda sürekli kızlarla tanışırdın başka bir örnek aile belki çok zengin bi ailede dünyaya gelecektin madem elinde herşey niye bunları seçmedin

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanovic38

kader yok herşey elimizdeymiş diyorsun peki elinde olmayıp hayatını belirleyen o kadar çok şey var ki madem kader yok neden herşeye müdahale edemiyoruz. en basiti tipin tip diyip geçme aşırı yakışıklı olsa en basitinden bu forma girmez sanalda sürekli kızlarla tanışırdın başka bir örnek aile belki çok zengin bi ailede dünyaya gelecektin madem elinde herşey niye bunları seçmedin
    Güzellik dogal seçilimdir (ben güzelim mesela) genlerle ilgili.

Ekonomik durum ya aileden yada çok şanslı olursan elde edersin. Mesela eski bir tanıdığımız kişinin altın bulması gibi. Tamamen şans işi.
  • konu içeriği itibariyle güzelmiş tebrik ederim.
    yıllar önce ben de sizin gibi sağlam bir gol yedim o topu belki de hala kalemden çıkartamadım. Ara ara hala aklıma gelir hayallerimin tamamında ona adanmışlık elde edebilmek adına oldu ama bir türlü olmadı. Başlarda çocuktuk tam anlamıyla deneyemedik çok toy duk. Sonra büyüdük yine bir araya gelemedik, defalarca kez iletişime geçip geçip koptuk.Oldu olacak dediğim zamanlarda nasıl olduysa olamadık. Üniversiteye gitti ben profesyonel oldum futbolda yine birleşemedik, düğünlerde denk gelelim diye yapmadığım kalmadı annemi araya soktum yine olduk olacaz derken olamadık tam 12 yıl oldu 12... ilk tanıdığım günden bu gününe kadar 2007 den bugüne yani. Körkütük aşık falan değilim ama içimde kalan bir durum. Askerde tezkereme 30 gün kala (2014) mesela rüyamda görmüştüm hayatım kaymıştı, birlikte olduğum bir kız vardı ailemle tanıştırdığım ailesi ile tanıştığım beraber tatile gittiğim yediğim içtiğim çok seviyorum dediğim onunla uyurken bir gece rüyamda yine onu görmüştüm küçük çaplı depresyon haline girip çok da uzak olmayan zaman diliminde sevgilimden ayrılmıştım yani bir anda sildi attı her şeyi içim sanki sevgilimi hiç sevmiyormuşum gibi oldu. Bu başka bir şey hiç elde edemediğin bir şey anlam veremiyorsun ama çok farklı. En son geçen sene 18 haziran tarihinde rüyamda gördüm (tarihine kadar yaa evet ) o günden bu güne bir daha görmedim inşallah da görmem. Kendisini de 4 ay kadar önce şans eseri yolda gördüm arabayla ani manevra ile sokak aralarından hızlıca geçip yol güzergahında bir yere sağa çekip araçtan inip telefonla konuşuyormuş gibi yaptım şansıma diğer kaldırımdan kulağında kulaklıklar ile önüne bakarak geçti kafasını soluna çevirseydi karşı karşıya gelecektik şansım yokmuş :) Neyse Allah kimseye böyle ilgi duydurmasın çeken bilir...

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    4-5günlük? Menfaat ilişkileri mi? One night stand gibi? Lisede mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

4-5günlük? Menfaat ilişkileri mi? One night stand gibi? Lisede mi?
    Evet lise çağında ve biraz sonrasında olmuştu ama bulgaristanda

2002 - 2005 arası şu diskoya gidiyorduk kankilerle. Blue Magic bulgaristan memlekette

Buraya en az 40 defa gitmişimdir fiyatlar eskiden çok uygundu alkol, kızlar vs

En son 2008 - 2009 gitmiştim yaş 35 o heves kalmadı artık

Not: Son bir kaç kez "daha" gitmek isterdim aslında. Fena olmazdı eski günlerin anısına

• Eren1s kullanıcısına yanıt
    Bu bir hastalıktır ben 7 yıl önce atlattım. Umarım sende kurtulursun yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 3 Temmuz 2019; 11:32:21 >
  • Ben tam 15 senedir seviyorum hemde ilk gün ki gibi. 11 sene ne ki

• kız varlığını bile bilmiyor. git manita yap takıl hayatını yaşa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Ben tam 15 senedir seviyorum hemde ilk gün ki gibi. 11 sene ne ki
    Forumda uzun süredir aktif degildiniz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

kız varlığını bile bilmiyor. git manita yap takıl hayatını yaşa
    Hocam kadınlara karşı çok baskın bir tavrım (karakterim) var sanırım bu bana engel oluyor.
    hocam git psikolojik destek al 11 yıl nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Forumda uzun süredir aktif degildiniz sanırım

Alıntıları Göster
    Son 3 yıldır pek yokum, senede bir kaç günlüğüne uğruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

hocam git psikolojik destek al 11 yıl nedir???
    Tavsiyen için sağ ol

Gerek yok ben gayet iyiyim ; )
  • kürk mantolu madonnadaki raif efendi bile daha mantıklıydı
  • Hocam seninki aşk değil, yaşadığını birşey sanma durumu. 17 senede insan ölen anne babasının acısını bastırıyor sen 17 sene önce gördüğün kıza hala aşığım diyorsun. Hayatına bir amaç, yaşanmışlık katmak isteyip böyle bir şeye kendini inandırıp takıntı haline getirmişsin bence.

• 11 yıl ne hocam ? Biraz daha uzatsaydın bari süreyi böyle 22-30 yıl felan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aşk diye bişey yoktur be hocam 18 senedir öğrenemedinizmi bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Hocam seninki aşk değil, yaşadığını birşey sanma durumu. 17 senede insan ölen anne babasının acısını bastırıyor sen 17 sene önce gördüğün kıza hala aşığım diyorsun. Hayatına bir amaç, yaşanmışlık katmak isteyip böyle bir şeye kendini inandırıp takıntı haline getirmişsin bence.
    Haha aşığım diyen mi var yav mesajları biraz dikkatli okuyun.

Belli ki anlamamışsın yada anladın ama vurdum duymamazlık yapıyon.

Bu huyunuzdan vazgeçin size yakışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.