11.sınıfta bence ygs mat dısında calısmak mantıklı degıl turkceyı bıldıgnızı varsayarak soyluyorum bunu sosyalı fenı zaten unutcaksınız ozellıkle kımya bıo ful sozel fızık calısmanız mantıklı olabılır aklı olan mat 1 ve geo calısıp 12 calısır
Bencede Mat-1 ve Geometri öncelikli olmalı(ygs yönelik çalışanlar için)
11. sınıfım konuya baktım şimdi çıkıyorum. Daha YGS'ya bir yıl var çalışırız yazın.
Gerçekten haklısın 11. sınıfım 10. sınıf yazında aldım esen 9 geometri çözdüm bitirdim şimdi bu yıl dörtgenlerde özel dörtgenlerde çok işe yarıyor, aynı zamanda kimya da çalışmıştım kimya şimdi bi baktım unutmuşum, gerçi etkisi vardır elbet ama verim olarak mat geo çalışmak daha verimlidir.
11'lere tek önerim bu senenin tadını çıkarsınlar, bir de bu senenin konularından eksik bırakmamaya çalışın, rahat olun bu çalışma hevesleriniz erkenden söner çok kaptırmayın kendinizi.
quote:
Orijinalden alıntı: brknzbz
11'lere tek önerim bu senenin tadını çıkarsınlar, bir de bu senenin konularından eksik bırakmamaya çalışın, rahat olun bu çalışma hevesleriniz erkenden söner çok kaptırmayın kendinizi.
hevesimi söndürme Birsürü konu var. 12 sınıfın konuları zaten ağır. 9 10 11 in konularını çalışmaya vaktimiz olmayacak. Hem bence 12ye başlarken hiç eksik konu bırakayıp 12de test çözüp yeni konuları sağlamca öğrenip sınava girmeliyiz.
11.sınıfta bence ygs mat dısında calısmak mantıklı degıl turkceyı bıldıgnızı varsayarak soyluyorum bunu sosyalı fenı zaten unutcaksınız ozellıkle kımya bıo ful sozel fızık calısmanız mantıklı olabılır aklı olan mat 1 ve geo calısıp 12 calısır
sen 10. sınıf değil miydin? yine de mantıklı.
Arkadaslar unuturuz diye bisey yok4 sene onceki bilgiyi eger bio calismazsak seneye hatirlamak ve ogrenmek zor olacak. Ancak bu seneden biraz calisirsak kimya ve bio icin seneye herkes algilamaya calisirken biz kisa zamand hatirlayip test cozebiliriz.unutulmus bilgiyi hatirlamak kolaydir. Ogrenilmemisi ogrenmek cok daha zordur
quote:
Orijinalden alıntı: ghostbusters123
quote:
Orijinalden alıntı: alp12ank
sen 10. sınıf değil miydin? yine de mantıklı.
evet 10 um ama bu benım gorusum sadece sızlere aktarmak ıstedım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme