Şimdi Ara

11. SINIFA BAŞLIYORUM [ ABİLER ABLALAR YARDIM ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Bu yıl 11. sınıfa başlıyorum inşallah.Anadolu öğretmen lisesindeyim ve sayısal öğrencisiyim.

1.Lys Ygs sınavları hakkında çok az şey biliyorum.

2.Bu arada okulların açılmasına son 1 ay kadar yani şimdiden biraz ders çalışmak istiyorum fakat ne yapsam bilemedim acaba 9 ve 10. sınıfları mı tekrar etsem test mi çözsem tavsiyelerinizi bekliyorum.

3.LYS-YGS kitaplar deniyor acaba bu kitaplar sadece 12. sınıfın konularını mı kapsıyor yoksa 4 sene lisenin özeti şeklinde falan mı?

4.Biyoloji , matematik ve fiziğim iyi. Geometri dersim berbat ( görmede sıkıntı yaşıyorum ve soruları çözemiyorum ) , kimya dersim idare eder.

Neler yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler. :)

• Yakında öğrenirsin sınav sistemini senin yapman gereken tek şey 11. sınıf konularını eksiksiz bitirmen. Mat ve Geo dan bol soru çöz. Ben keşke yapsaydım diyorum şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz 10.sınıf konularını tekrar et. 11. sınıfta illk dönem okul derslerine çok ağırlık ver. 11 matematiği en kolay matematiktir. Ortalamayı yüksek tutmaya bak. İkinci dönem YGS matematiğe başla hafiften. Ama sakın 11.sınıf derslerini aksatma. Geometri için aynı sorun bende de vardı. Hemen git ve karekök 0 al. Yapamadıklarını mutlaka hocana götür. 11 geometri ilk dönem zor geçer biraz. Yaz tatilinde düzelt bu geometriyi.
  • Cevaplarınız icin tesekkurler.
    Peki LYS sade 9 ygs ise tum liseyi mi icine aliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emree-

Cevaplarınız icin tesekkurler.
    Peki LYS sade 9 ygs ise tum liseyi mi icine aliyor ?

Yok öyle değil. YGS-LYS sistemini katlettin şu an.

9-10-11-12 sınıflarıyla alakalı değil konularla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 4 Ağustos 2014; 22:17:46 >
  • Peki ygs matematik bak diyolar veya ygs geometri ne yapcam yani anlamadim

• Emree- E kullanıcısına yanıt
    11.Sınıfı yeni bitirmiş biri olarak; 9-10 dan eksiğin varsa onları kapat yoksa da okul açılana kadar tekrar et, soru çöz.11 bitince, 11'i tekrar edersin.Sonrasında YGS'ye çalışırken sıkıntın olmaz.Geometri için antremanlarla geometri kitabını önerebilirim.Soruları çok basit ve kolay bu sayede görmede sıkıntını gidebilirsin.9-10'u laylaylom geçirdim.YGS bilgisi 0.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emree-

Peki ygs matematik bak diyolar veya ygs geometri ne yapcam yani anlamadim

Bence 11 de ygs çalışmak gereksiz ama diyorsan ben çalışkanım ygs de çalışmak istiyorum ygs mat bak Ygs geo kitabı alma çalışacaksan LYS al hepsini kapsıyor konuların.

• ygs 6-7-8-9 lys 10-11-12 ağırlıklı, bende 11 e geçtim
  • 11 in ilk yarısında ygs ye hiç bulaşma hatta mümkünse 11 ün sonralarına doğru ygs başla 11.sınıfı iyi öğren sonra kötü olabilir
  • trigonometriyi özellikle eksiksiz hallet geometri kas,11 de 11 konularına iyi çalış
  • Yorumlarınız için teşekkürler.Okul açılmadan 10. Sınıfı tekrar edicem.Bol bol geometri çözerim kitabi da alayim.

• Hocam 11.sınıf konularını direk yutman lazım.Arkadaşların dediği gibi matematiği kolaydır,ama fiziği çok ağır bence.Kimya'da biraz zorlayabilir.Bu ikisine de iyi çalışman gerek.Özellikle fizik bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.